Pahoittelen pientä blogihiljaisuutta. Viikonlopun kiireet ja pienet tekniset ongelmat ovat pyörineet viime aikoina täälläpäin, mutta ensi viikolla toivottavasti parempi jo.

 

Tein muutama päivä sitten lohirullaa - jälleen Australian masterchefin innoittamana.

Tämä tyttö juoksi taas ihan inspiraatiopäissään kalatiskille ja koitti sopertaa sedälle siellä, että haluaa mahdollisimman ohutta lohta. Visioni ei ollut ehkä maailman selkeiten artikuloitu, nimittäin aika monta minuuttia kului, ennen kuin kalatiskillä keksittiin miten saan ohuen mutta leveän suikaleeni kotiin.
Kalatiskillä ollaan hirveän kärsivällisiä.

 

Lohirulla oli helppo ja maukas. Tein yrttifenkoli sekoituksen, minkä sivelsin lohen päälle, rullasin lohen ja kelmutin makkaran näköiseksi pötköksi, solmien kelmun päät niin ettei vesi pääsisi siitä sisään. Pötkön kypsensin n.50asteisessa vesihauteessa jotakauinkin 15-20 minuutia ja leikkasin siivuiksi.

Mukaan keitin perunoita ja tein salaatin, sekä salsa verde kastikkeen creme freshillä.

 [[{"fid":"26016","view_mode":"full_body","type":"media"}]]


Huomenna järjestän pienet illalliskutsut ystävilleni meillä. Viime kerrasta on jo aivan liian pitkä aika.

Nyt nukkumaan <3

Kommentit (15)

Essiiij

Mulla on nyt parin viimisen sun postauksen kanssa ollut ongelmana, ettei bloglovinin kautta pääse suoraan postaukseen. Siis kun bloglovinista painaa sitä, mistä pitäs päästä, niin se tulee kyllä MyCosmoon, mutta lukee ettei sivua ole olemassa. Täytyy siis erikseen käydä ettimässä tuolta MyCosmon kautta postaus. :(

Jaana

Mulla on ollut tämä sama ongelma bloggerin lukulistassa! Postauksen "alkuteksti" kyllä näkyy bloggerissä mutta otsikkoa klikkaamalla tulee harmaa sivu jossa lukee "this page doesn't exist." :( Sama ongelma on Alexan postauksien kanssa, joten tämä liittynee blogialustaan?

Herkullisen näköistä ruokaa!

Linda

Näitä sun ruokapostauksia seuranneena, oletko koskaan kuvitellut voivasi osallistua itse johonkin ruokakilpailuun? :)

Tiia

Myös mulla on ollut samaa ongelmaa kuin aiemmin kommentoineilla. Postausta avatessa tulee näkyviin harmaa sivu jossa lukee "this page doesn't exist." Ja bloglovinin kautta siis luen tätä.

elpuli

lohirullista vähän toiseen aiheeseen; ootko aatellu tehä sen kasvojenhoito/-historia postauksen tässä joskus? kiinnostais kovasti nimimerkillä toivonsa menettänyt naaman kuivuuden ja finnien kanssa taistelija

Henna

Hahaa luulin että tää postaus jotenki liittyy siihen huikeaan frendit jaksoon missä puhuvat salmonrollista!:)

Nelli

Moikka, pakko kysyä että onko noi lohet käyny uunissa paistumassa? Ei toi kuitenkaan graavilohelta näytä:) eli siis miten teit noi rullat?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ole käynyt uunissa vaan kypsyivät siinä vesihauteessa tuollaisena rullana kypsiksi. Eli ohut leveä siivu tavallista lohta rullalle ja kireästi kelmulla kiinni ja vesihauteeseen. Sitten leikkasin vain veitsellä lohen (avaamatta kelmua) tuollaisiksi paloiksi ja poistin kelmun vasta yksitellen jokaisen palan päältä.

Sanni

Mietin että mistä noita kuvissa näkyviä juomalaseja voisi saada tai onko ne mitä merkkiä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat