Hah, luulitteko Lissabonin kuvilla mielenne terrorisoinnin olleen siinä? Ei suinkaan, lisää tulee ja aina vaan enemmän.
Ensi reissulle pitäisi asettaa max 100 kuvaa per päivä rajoitus, sain nimittäin neljässä päivässä räpsittyä n.950 kuvaa.

Kolmas päivä (ja kuumin) Portugalin auringon alla ja mitä teimmekään? No vietimme koko päivän ostoskeskuksessa.

Voimia tulevaa koettelemusta varten kerättiin kunnon aamiaisella.

 

Jonka jälkeen suuntasimme taksilla n.15min matkan yhteen Lissabonin ja perätin Euroopan suurimpaan ostoskeskukseen Colomboon.

 

 

 josta löytyy yli 400 liikettä, eli vaikea kuvitella, että täältä kukaan lähtisi tyhjin käsin pois.

 

 

Valinnanvaikeutta tuotti kuitenkin eniten ostoskeskuksen ravintolamaailma. Kierrettyämme sen n.4 kertaa ympäri, päädyttiin syömään eri paikkoihin. Minä fresh & co buffettiin, jonne Lauri tuli Burger king noutoruokansa kanssa. Jep, valinnanvaikeutta tosiaan.

 

 

Ostoskeskus on rakennettu vuonna 1997, eikä se ollut arkkitehtuurisesti mitenkään mullistava, mutta jotain todella kaunista siellä oli.
Vessat!

 

 

 

 

Mikään ei voi olla ihanempaa kuin kauniit, modernit ja puhtaat vessat.
Siitä vaan itäkeskus, jumbo ja muut. Ottakaa mallia.

Koska päivä jatkui kuumana ostoksiemme jälkeenkin, päätimme mennä lepäilemään vielä katolle ennen iltaa.

 

 

 

 

 

 

Koska luvassa oli kävelymaratooni (vaikkakaan emme tätä etukäteen tienneet)
Bairro Alton "korkeaan kaupunginosaan".
Lähdimme sinne määränpäänämme tuntematon. Mitä odotimme löytävän? Jonkun hulppean näköalan, ihania ravintoloita, aukioita, idyllisiä pikku putiikkeja.
No, emme löytäneet juurikaan mitään näistä. Ensi kerralla voisi hahmottaa reitilleen jonkun ihan oikean kohteen päättömän haahuilun sijaan.

 

 

Ei siinä mitään, pidin kävelemisestä ja kauniiden maisemien/rakennuksien ihailemisesta.

 

 

Huomasimme värikkään autiotalon jonka edustalla pulut hyökkäsivät kimppuuni.

 

 

 

 

Illan saavuttua, nälkäisinä ja jalkojen tuntuessa hyytelöltä vihdoin saavuimmekin kauniille näköala-aukiolle! Aukiolle joka oli suoraan hotellimme takana, mutta vain ylempänä, jes!

 

 

Aukion läheisyydestä löysimme myös yllättäen kivan pienen ravintolan. Olisimme luultavasti kävelleet koko paikan ohi, mutta minä - tarkkana tyttönä - huomasin ravintolan ikkunassa Michelin tarran! Ei, paikka ei ollu saanut tähteä, vaan se oli ollut ehdolla (joskus vuonna kypärä ja peruna) mutta, riitti meille vallan mainiosti kertoakseen siitä, että ravintola ei voinut olla läpeensä mätä. Eikä se sitä ollutkaan. Todella tunnelmallinen pieni ravintola upealla näköalalla.
Jonotimme pöytäämme aika kauan, mutta mikäs siinä oli terassilla istuskellessa, kun koko vanha kaupunki oli näköalana.

Pöytämme vapauduttua oli nälkämme kasvanut jo sellaisiin sfääreihin, että ei meitä mikään olisi estänyt. Tilasimme listalta "mixet grill"- annoksen. Menussa luki sen olevan kahdelle henkilölle.
Mitäs meille tuotiinkaan? Kymmenen pihviä porisemassa kokonaisessa grillissä? Voisin melkein vannoa, että kuulin miten Lauri nielaisi (tämä oli hänen ehdotuksensa) olimme nimittäin ehtineet ahmaista jo melkoisen alkupala setin: juustoja, ilmakuivattua lihaa, sekä leipää kala- ja oliivi pateella. Tähän päälle sitten vielä viisi pihviä per hannu, puhumattakaan lisukkeista: uuniperunoita, kermaista pinaattimössöä ja grillattuja vihanneksia, sekä pullo viiniä.

Tämä oli siis se syy miksi istuimme ravintolassa lähes kolme tuntia.
Joka johti taas siihen ettemme keksineet muuta puhuttavaa (viinin takia) kuin se typerä politiikka.
Kotimatka meni kinastellessa poliitikkojen suhtautumisesta rikoslakiin ja veroratkaisuihin.
Onneksi en ole romanttinen tyttö, muuten olisin voinut olla aika vihainen.

 

Kommentit (12)

Anonymous

Aivan mahtavia kuvia jälleen kerran! Heti tuo eka kuva - ja varsinkin se - jotenkin niin kaunis ja raikas. En sitten tiedä, johtuuko sinusta tai ympäristöstä:]Kiinnostaisi tietää, oletko tehnyt muita kauneusleikkauksia kuin sen tissien kiinteyttämisen? Vai miten voi olla luonnostaan noin barbie-kroppa?Ihana tää sun blogi. Kiva seurata "täydellisen tuntuista" elämää. Vielä kun kiinnität vähän huomiota oikeunkirjoitukseen ja huolimattomuusvirheisiin, niin hyvä.Kivaa keväänjatkoa sulle!:)

Anonymous

kuinka ihanasti ja jotenki hellyyttävästi voit osatakkaan kirjottaa! ihanaa luettavaa hei!:) :Dkysyisin matkastanne.Millä lentoyhtiölle menitte ja montako matkalaukkua sulla oli mukana vai vain pelkät käsimatkatavarat?:D itse oon lähdössä pian matkalle ja pähkäilen että miten hemmetissä tuun selviään pakkaamisesta yms..!!!:Dolet todella kaunis nainen, sun näköistä tai edes läheskään samannäköistä ei ikinä tuu vastaan, olet niin jotenkin ''eksoottinen'' :D tyhmä ilmaisu!

Anonymous

"Ihana tää sun blogi. Kiva seurata "täydellisen tuntuista" elämää. Vielä kun kiinnität vähän huomiota oikeunkirjoitukseen ja huolimattomuusvirheisiin, niin hyvä."- Ihan samaa mieltä, mutta kiinnitäthän mieluummin huomiota oikeinkirjoitukseen. Mm. "Valinnavaikeutta", "Burger king noutoruokansa", "valinnan vaikeutta", "kävely maratooni", "näköala aukiolle", "penen", "mixet grill" annoksen", "alkupala setin", "kala-ja oliivi pateella"

Oc

Voi ei :D ihmiset, olen pahoillani, mutta mulla on edelleen lievä lukihäiriö. Tämän parempaan en pysty :) Pitää varmaan kirjoittaa tonne esittelyosioon asiasta pieni varoituksen sana, niin jokainen voi lukea omalla vastuulla :)

Kathy Serenade

hih, mullaki taitaa olla lukihäiriö kun en koskaan ole huomannut mitään kirjotusvirhettä teksteissäsi. =) kiitos kivasta blogista =)

Peppa

Hahah, oon yleensä hirvee yhdyssanojen tarkkailioja mut en minäkään huomannut mitään! :D Kato, täähän on vaan sun blogi, et sä saa kirjottaa miten ite haluat :D:DIhanan raikas blogi! :)

Anonymous

Joo, vielä sen verran, että lähes kaikki bloggarit vetoavat tohon lukihäiriöön, kun huomautetaan virheistä tekstissä. Jännä ilmiö! Itse tarkistan aina tekstini, joko silmämääräisesti tai oikoluku-ohjelman kautta ennenkuin julkaisen mitään. Ei kannata hirveesti suuttua, mutta selkokielinen teksti esim. blogissa on kunnioitusta lukijaa kohtaan ja se antaa kirjoittajasta vastuullisen kuvan.Blogi olisi lähes täydellinen ilman noita virheitä! :)

Anonymous

Tiedän niin ton tunteen et on eri mieltä politiikasta kumppaninsa kanssa :D siitä saa kyllä mehevät riidat aikaseks..

Oc

Anonyymi,Varmaan ympäristöstä :D En ole käynyt missään muissa leikkauksissa. "Barbie"-kroppa johtunee pienistä luista vaan.Kiitos paljon ja ihanaa kevättä myös sinulle :)Tiia,On! Pitää itsekkin käydä uudestaan :)Anonyymi,Kiva kuulla :) Minusta tuntuu taas että kirjoitukseni ovat hirveää ruinausta, joten kiva että et näe asiaa niin :D Lensimme Lufthansalla. Välilasku oli Saksassa. Mukana (ruumassa siis) oli yksi iso matkalaukku, missä oli sekä minun, että poikaystäväni tavarat. Tämän lisäksi molemmilla oli kassi, tai reppu käsimatkatavaroina :)Kathy Serenade,Hahaha, ihana. Kiitos!Peppa,No kerrankin näin päin! Kiitos :)Anonyymi,Aijaa, en ole huomannutkaan. No, vetosi tai ei. Se ei valitettavasti muuta minun tapaustani mitenkään. Ymmärrän, että joidenkin mielestä on todella ärsyttävää lukea tällaista virhemössöä ja olinkin asennoitunut saavani paljon siitä huomautuksia, joten se on ihan ok.Toivottavasti tekstini eivät kuitenkaan ole ihan lukukelvottomia, yritän tsempata virheiden kanssa kuitenkin mahd paljon. Joskus joudun lukemaan tekstini läpi jopa 5 kertaa ennen kuin hamotan virheitä ja silloinkin niitä jää luluisia huomaamatta. Pitääkin muuten ottaa oikoluku-ohjelma kokeiluun :)

yanna

Pääasia että ymmärtää sun pointin näissä teksteissä :) Pari kirjoitusvirhettä sinnä tai tänne! Ihania kuvia heii! Oot upee!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram