Toisena päivänä Lissabonissa alkoi auringon palvominen.
Olen enemmän kuin tyytyväinen siihen tosiasiaan, että hotellissamme oli katolla ihana terassi uima-altaalla ja aurinkotuoleilla! Kovin monessa keskustan hotellissa siihen ei nimittäin ollut mahdollisuutta.
Mikä siis parempi tapa aloittaa päivä, kuin lukea hyvää kirjaa auringonpaisteessa katolla hulppeissa maisemissa.
 

 

 

 

 

Söimme toisena päivänämme ravontolakadulla. Ravintolakatu sijaitsi hotellimme läheisyydessä ja siellä oli vierivieretysten erilaisia ravintoloita terasseineen. Söimme siellä vain kerran, joten en osaa sanoa tasosta oikein mitään. Yleensä vältän näitä suurimpia turistiravintoloita, mutta ainakin lohipastani oli ihan hyvää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rossio aukio ravintolakadun ja ostoskadun välissä. Kaksi kaunista suihkulähdettä ja anteeksi tietämättömyyteni, joku pylväs patsas? Myönnän, en tiedä kenen kunniaksi se on siinä, enkä jaksa googlettaakkaan. Jokatapauksessa jälleen yksi kaunis aukio. Erittäin tuulisina hetkinä kylläkin kastumisvaara, koska molemmista suihkulähteistä tuulen mukana lensi vettä niin paljon, että se näytti rankkasateelta.

 

 

 

 

 

 

 

Ostoskatu. Hyvin nopeasti koluttu läpi. Liikkeitä oli mm: h&m, bershka, stradivarius, mango, zara ym. Lisää liikkeitä löyty myös toiselta isolta ylämäkikadulta ja sen läheisyydestä tämän kadun viererssä. Ei suinkaan kuulosta epäselvältä?
Että, jos joku on lähdössä Lissaboniin niin täältä vaan kysymään reittiohjeita. Neuvon teidät luultavasti Espanjan puolelle.

 

 

 

 

 

Vohveli oli pahaa.

 

Iltakävely puistossa. Pitkä puistotie, joka lähti hotelliltamme ylöspäin.
Sen verran sentään hahmotan vanhan kaupungin aluetta, että hotellimme ei olisi voinut enää keskeisemmällä sijainnilla olla. Kaikille kaupunkiin matkaaville suosittelen siis lämpimästi Eden hotellia. Huone oli tilava, isolla kylpyhuoneella ja omalla keittiöllä. Mitään super luxusta se ei ollut ja vastasikin minusta enemmän kolmen tähden hotellihuonetta kuin neljän, mutta kyllä sijainti, uima-allas ja näköala antoi anteeksi paljon. Ihan loisto valinta ja vielä edullinenkin.

 

 

 

 

Kommentit (3)

PUSSAUSKOPPI

Voi miten ihania kuvia :) aloittelin juuri itse bloggaamisen uusiksi ja julkaisin jotain kuvia parin vuoden takaiselta Espanjan reissulta. Matkakuume on kyllä nyt aivan valtaisa eikä nämät kuvat sitä pahemmin helpota! Onneksi Lontoo kutsuu jo parin viikon päästä :)

Oc

Pussauskoppi,Oi ihanaa Lontoo! Pidä hurjan kivaa siellä. Kivoja kuvia Espanjasta myös! Kuuban postailua odottelen innolla, sinne pitäisi päästä seuraavaksi :)Anonyymi,Oi, ihanasti sanottu. Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram