Ihan kuin maailmalta haalimani kasat uutuuksia ei riittäisi. No, nämä ovatkin todella tarpeellisia ja loput alennuksesta.

Laivalta Clarinsin puuteri vanhan lattialle tippuneen puuteripuuron tilalle ja ah, niin kauan havittelemani Marc Jacobsin Daisy-hajuvesi. Tätä haistelin lentokentillä neljässä maassa, mutta hyllyyn se jäi koreilemaan 68€ hintalappunsa taakse. Laivalla iso pullo oli 45€ joten mitäs siinä enää voi tehdä?
 

Alkuvuoden- eli hurjat viisitoista päivää olin ilman kalenteria ja aivan hukassa. Menoja oli rustailtu vanhaan kalenteriin ja puhelimeen sekaisin, niin että olin varmasti aina väärässä paikkaa ja väärään aikaan.
Nyt ensimmäistä kertaa minulla on kokeilussa pienempi kalnteri kuin yleensä, mutta siinä oli niin kivat kannet ja kynäkin!
 

Viime postauksessa näittekin tämän takin jo päälläni. Se on kiva ja se oli hm:stä vain 15 euroa. (tänään kävelin hm:n ohi ja se oli 10 euroa. kiva).
 

Cubuksen ensimmäinen ostos. Kirjekuorilaukku, jota ensin luulin läppärilaukuksi. Ihan hyvin sinne mahtuisi pikkumaci, tai vaikka table. Jokatapauksessa hyvin sinne mahtuu myös meikit, lompakko ja muut tilperhöörit. Ihan kiva.
 

Ja koska neuleita ei voi olla koskaan liikaa, varsinkaan silloin jos ne on alennettu seitsemään euroon oli tämäkin pakko saada kotiin. Sekin on hm:stä.
 

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä Cosmo Naturel meikinpoistoaine ja rasva. Tilasin nämä Pretty.fi:stä lahjakortilla. Olin hyvin surun murtama kun valikoimassa ei enää ollut aiemmin käyttämääni (ja ehdottomasti maailman parasta) Saman merkin Gel Nettoyant- meikinpoistogeeliä. Tämäkin on hyvä, mutta edellinen oli edelleenkin paras.
Ja anti-age rasva ei ole minulle. Minähän olen nuori kuin vastasyntynyt.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19118014)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');
 

Kommentit (7)

Anonymous

heii koska teet postauksen: "vastauksia osa2" vai olenko saanut väärän käsityksen siitä ettet olisi vielä vastannut kaikkiin kysymyspostauksen kysymyksiin?=)

Julia

Se on työn alla :D Olen yrittänyt vastailla jo monen viikon ajan, mutta välillä on niin vaikeita kysymyksiä, että jään miettimääm niitä liian pitkäksi aikaa ja juttu venyy. Lähiaikoina yritän sen kuitenkin julkaista. Anteeksi piiiitkä viivästys, näidenhän oli tarkoitus tulla reissuni aikana.

NeL

Toi Daisy on vaan niiin hyvä. Nappaan kans heti mukaan, kun tulee sopivan hintaisena vastaan. Ja kivannäköinen takki munkin mielestä. :)

Julia

Hurjat 14 euroa. Oli vielä beigeä ja ruskeaa vaihtoehtoa muistaakseni. Kannattaa käydä noukkimassa oma nyt, tää oli vika musta minkä näin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram