Kun kysyttiin kuka haluaa mukaan Indiedaysin ja Live Nationin kampanjaan koskien Swedish house mafiaa olin ensimmäisenä kädet pystyssä koska olen tavattoma rakastunut Don’t you worry child –biisiin. Ja minustahan se on riittävä syy.

Okei onhan pojat muutenkin kovin taitavia ja tiedän minä pari muutakin biisiä tämän ja mm. BB-talossa aika pahasti pahoinpidellyn ”I wanna know your name” –kappaleen lisäksi.
Nei neineineinei nejnejnej. äää. Ihan oikeasti oliko pakko koko ajan?

Marraskuussa Dubaista käynnistyvä one last tour- kiertue tosiaan on yhtyeen viimeinen ja varmasti ihan mieletön. Suomeen pojat saapuvat 20.12 ja lokaationa Hartwall areena.

Haluaisitko sinne? Saan arpoa kaksi (75-79e arvoista) lippua ja kertomalla kommenttiboksissa kenen kanssa haluaisit keikalle mennä olet mukana arvonnassa.

Vastausaikaa on 5.11 klo 23.59 asti. Muistakaa täyttää sähköpostiositekenttä :)

Liput tulevat myyntiin 5. marraskuuta klo 09.

Kommentit (1073)

karolinak

Jos pääsisin Swedish House Mafian konserttiin, ottaisin mukaan yhden mukavan jäbän töistäni :) Olen eronnut nyt syksyllä, ja herättelen hiljalleen elämääni ja siihen voisi kuulua mahtavat treffit konsertin merkeissä!

annabella

Mä lähtisin kyseiselle keikalla ihan super innoissani! Kaipaisin niin kovasti tähän harmaaseen syksyyn jotakin iloa ja kunnon revittelyä! Keikalle lähtisin ehdottomassa poikakaverini kanssa :)

Kaisu

Menisin keikalle ystäväni kanssa, joka on aivan hullu swedish house mafia fani. Hän olisi mielettömän ilonen jos pääsisi kyseiselle keikalle :-) toki tottakai itsekkin haluan sinne! :D

Maria

Kyllä haluaisin! Lähtisin parhaan ystäväni kanssa pitämään hauskaa ja tietysti kuuntelemaan älyttömän hyvää musiikkia :) swedish house mafian musiikki on iskenyt aina.

Sunkissed

Ottaisin ehdottomasti parhaan ystäväni mukaan keikalle! Hän voitti Lady Gagan keikalle liput elokuussa ja otti minut mukaan kuuntelemaan artistia. Nyt olis kyllä täydellinen tilaisuus yllättää puolestani hänet, etenkin kun noin superi yhtye on kyseessä!! Don't you worry child on munkin ehdoton lemppari :)

Anna

Menisin keikalle parhaan kaverini kanssa. Olemme koko elämämme eläneet naapuritaloyhtiöissä. Nyt syksystä lähtien asun itse Vantaalla ja hän Savonlinnassa molempien opiskellessa tahoillaan. Vaikka juttelemmekin usein, on ihana tehdä yhdessä jotain erikoista, kun pääsemme kasvokkain tapaamaan. Ajattelin viedä hänet syömään joululomalla Farangiin tai johonkin muuhun ravintolaan ja siksi keikka auttaisikin tätä opiskelijaa kovasti budjettiongelmassa!

Mea

Lähtisin ehdottomasti mun sekopään parhaan kaverin kanssa :-)!! Me jo tossa suunniteltiin telttailua lippupisteen oven eteen( ja jep, pakkastakin on luvattu :-D ) kun tajuttiin miten nopeasti nuo liput on menneet muissa paikoissa. Tämä olisi ihan ehdottoman huippu voittaa, sattuu nimittäin tuo kyseinen keikkapäivä olemaan mun syntymäpäiväkin. Jos ei nyt onni suosi niin meikä on kyllä ebemmän kun tosissaan eräjorma-asustuksella sielä telttansa kera sunnuntai-maanantain välisenä yönä! Ei auta kun lähteä sitten partiotaevikkeita ja matkaradiota shoppailemaan!

Christa

Lähtisin ehdottomasti mun hyvän kaverin kanssa fiilistelemään näiden keikkaa. Luvassa on luultavasti kunnon jamit ja olisihan ne mahtava kokea!

Kia

Just tunti sitte poikaystävä hehkutti kun hänen lemppariyhtyeensä on kuin onkin tulossa suomeen, ja kun se tossa jouluntienoilla on ni eipä oo sen parempaa joululahjaa hänelle (:

Ada

Hei
Minä pakottaisin itseni kysymään kaveriani treffeille sinne. Olen tulisesti ihastunut yhteen miespuoliseen kaveriini, mutta en ole uskaltanut näyttää tunteitani, torjumisen pelossa. Tämä bändi on yksi hänen lemppareistaa, joten hän ihan varmana lähtisi ja minulla olisi tilaisuus hurmata hänet ;)

Sara Katariina

ÄÄÄÄÄ sain tänään pienen sydänkohtauksen kun näin ruokatunnilla SHMn facebook sivuilta että he ovat tulossa Suomeen! Olen odottanut tätä hetkeä kuin kuuta nousevaa ja vihdoinkin se on totta että he tulevat kiertueellaan myös tänne!
Lähtisin keikalle parhaan kaverini kanssa, koska silloin hyvä meno olisi vielä enemmän taattu! :)
Jos ei kuitenkaan tärppää täällä nyt niin pakko sinne on jollain keinolla sitten päästä! On yhtye nimittäin ollut osa elämääni jo aika pitkään! :)

Milla

Tää on jotain telepatiaa...!

Juttelin juuri poikaystävälleni että Swedish House Mafia lopettaa, ja ne on tulossa Suomeen joulukuussa.
Tultiin siihen tulokseen, että sinne olisi melkein pakko päästä, sillä ollaan kumpikin super faneja!

Itse vaan satun olemaan töissä 5 päivä, joten lippuja on ihan turha edes haaveilla kerkeävänsä kyttäämään, joten poikaystäväni lupautui jäämään töistään pois että voi ostaa meille liput.. :D
Luulenpa vaan että ne menevät kuin kuumille kiville, ja minun perus huonolla tuurillani tämä keikka haave on jo tuhoon tuomittu.

Sitten, tulin tänne sivuillesi (joilla seikkailen joka päivä) ja otsikko meinasi saada mut tippumaan tuolilta!

Hirveän vaikea keksiä perusteluja millä saisin liput itselleni, mutta lähdetään nyt siitä, että keikalle lähtisin poikaystäväni kanssa. Meille tulee joulukuussa 4vuotta yhdessä eloa täyteen, emmekä ole käyneet juuri missään yhdessä!
Siis tällä tarkoitan kahdenkeskisiä reissuja, kyllähän sitä festareilla jne tulee rymyttyä kaveri porukalla, mutta ei koskaan kahdestaan.
Kun aloimme seurustelemaan, vähän sen jälkeen tuli iso hitti One (joka on ehkä yksi parhaista biiseistä koskaan), johon kumpikin rakastui täysillä, ja se tuo ihania muistoja mieleen seurustelun alku ajoilta :)
Eli vastaus yksinkertaistettuna on: Haluaisin keikalle poikaystäväni kanssa.
:D

No.. En tiedä meninkö jo ohi aiheestakin, mutta yritetty nyt ainankin on :D
Kiitos kivasta blogistasi, olen siihen melkeinpä koukussa!

Minttu MAMI GO GO

Lähtisin rakkaan ystäväni kanssa, jota näen aivan liian harvoin, mutta jonka kansa meillä on aika ihan super hauskaa!!

janta

Ottaisn mukaan ehdottomasti parhaan kaverini, jonka kanssa olemme kuunneellet jo kohta viisi vuotta swedish house mafiaa!!

Alma

Kyseinen keikka kiinnostaisi aivan älyttömän paljon! Koko syksy on ollut yhtä stressiä koulun kanssa ja älyttömän kiireistä. Kaipaisin kovasti vaihtelua ja tämä keikka todellakin toisi sitä. Lähtisin pitämään hauskaa yhdessä poikaystäväni kanssa joka fanittaa myös swedish house mafiaa aivan kybällä :) reissusta tulisi aivan järjettömän mahtava!

AnnikaS

Ottaisin veljeni, joka on yhtä suuri SHM -fani kuin minä! Don't you worry child on pelkkää rakkautta! <3

Saara

Lähtisin kaverini kanssa jonka kanssa olen fiilistellyt SHM:n tahtiin tanssilattialla moooonta iltaa ja joka on yhtä suuri fani kuin minä :)

Pilvi

Ottaisin mukaan parhaan kaverini, koska hän on ihan loistavaa keikkaseuraa! Aina täysillä mukana :) ja varsinkin kun bändi lukeutuu molempien mielestä hyviin bändeihin niin mikä ettei :) ja joulukuun jälkeen ollaan molemmat jopa täysikäisiä!

Diana

Keikalle ottaisin ehdottomasti erittäin hyvän lukiolaisystävättäreni. Kokemus olisi mahtava jakaa hänen kanssaan, onhan hän parasta seuraa mitä voi vaan ikinä olla + Alessoa en pääse katsomaan synttäripäivänäni Malmöön niin tää keikka korvaa sen ! :)

neitiR

Superfani kaverin! Siinä ois neidolle samalla ihan super joululahja!!<3 nyt vaan peukut ja varpaat pystyyn! :)

Helis

Tää ois niin paras mulle ja mun parhaalle ystävälle.. Olispa kerrankin sellanen tilanne, et miehet vois jättää suosiolla kotiin:) Tyttöjeniltaaaaaaaaa!!

Liwie

Keikalle mukaan ottaisin kaverini, joka kyllä kaipaa irrottelua kaikkien työkiireiden keskelle, ja voi näin aloittaa "rauhoittumisen" joulunviettoon. Olis aivan loistava joululahja myös itselle, ja auttais heräämään tähän pimeyteen ja kylmyyteen aiva uudella fiiliksellä :)

Vilma

Lähtisin poikaystäväni kanssa :) ei tule muuten ikinä keikoilla käytyä kun täältä lennot +liput helsinkiin yhdessä yleensä kalliit..

lotta

Lähtisin keikalle mukaan kaverini kanssa, mutta tulisi kyllä valinnanvaikeus kenen.. kuitenkin lähtisin!

Sofia

Eiiiikä nää on pakko saada! Mukaan ottaisin mun hyvän ystävän, joka olisi luultavasti vieläkin enemmän innoissaan kun minä!! :))

Sofia

Pitkäaikaisimman ystäväni kanssa, jonka olen tuntenut hänen syntymäpäivästään asti. Voitaisiin aiheuttaa sielläkin yleistä hämmennystä kun ollaan samannäköisiä muttei mitään sukua. Ja hauskaa olisi tampatessa takuulla!

Insku

Oj ei, harmittaa kun on vika kiertue koska en ole vielä oikeen saanut aikaseks heidän keikalleen mennä. Tässä kaverini kanssa piti lähteä Usherin keikalle (parantelemaan välejä, ja tutustumaan taas uudestaan ystävään monien vuosien jälkeen) ja tietysti meidän tuurilla perutaan kokousherin keikka! Ihanaa olisi päästä katsomaan poikia

Larre

Voi vitsi just tänään kaveri sano, että ois nii huippu päästä sinne, mut että tuskin niitä lippuja saa kuitenkaan ja että ei oo varaa, kun matkatkin täältä pohjoisesta sinne maksaa. Oispa mahtia yllättää hänet lipuilla! :)

Sanna

Pyytäisin miehen mukaan, jonka tapasin pari viikkoa sitten, ja ollaan muutaman kerran käyty treffeillä :) Eka mieshenkilö jonka kanssa musiikkimaut osuu yksiin. Olisi niin mahtavaa!

Regina

Mä haluaisin yllättää parhaan ystävän ja viedä hänet keikalle, edelleen hävettää ja surettaa kun synttärilahja (J.Lo:n liput) epäonnistui ja ystävä jäi nuolemaan näppejä..

Vilma

Menisin ehdottomasti mun maailman parhaan ystävän kanssa, jonka kanssa ollaan oltu bestiksiä jo ekasta luokasta asti! :)

A

Ooo! Ottaisin ehdottomasti mukaan parhaan kaverini, joka vinkui minua kauan bändin Tukholman keikalle mukaan, mutten pääse sinä päivänä lähtemään... Suomen keikan päivä sopisi täydellisesti ja matkakulutkaan eivät enää kaataisi opiskelijabudjettiamme! :) Liput olisivat mahtavin yllätys ikinä sillä kaverini on vieläkin murtunut siitä ettei pääse lempibändinsä päätöskietueelle ja saisin hänetkin houkuteltua taas vierailulle Helsinkiin, emme ole nähneet pitkään aikaan! :)

Iina

Ottaisin mukaan luultavasti yhden parhaan ystävää, Aina kun ollaan oltu menossa ei ole ollut tylsää!:D Ihan mieletöntä olis nähdä SHM livenä ja itekkin kyllä tykkään tosi paljon tosta Don´t you worry child kappaleesta :)

Lyyti

Swedish House Mafia on ehdoton lempparini! <3 (surullista että se hajoaa :( ) Olisi aivan mahtavaa päästä katsomaan sitä livenä ja vielä ainutkertaiselle päätöskiertueelle! Ja koska olen köyhä opiskelijatyttönen, on lippujen hinta himan kirpaiseva, (varsinkin tyhjää ammottavalle lompakolle.) vaikka toki uskon että keikka on koko tuon rahan arvoinen!
Keikalle menisin ehdottomasti poikaystäväni kanssa, hän tekee itsekin samantyyppistä musiikkia ja on käynyt Helsingin yökerhoissakin soittamassa. Tästä syystä liput Swedish House Mafian keikalle olisi täydellinen joululahja meille molemmille! :)

Ilona

HALUAN HALUAN HALUAN! Lähtisin keikalle yhen parhaimman kaverini kanssa :)! You only live once ja tämä keikka on koettava ;)

Malin

Meinasin tänään luennolla alkaa hyppimään penkissäni kun huomasin Swedish House Mafian tulevan Suomeen!! Ottaisin keikalle ehdottomasti mukaan siskoni, jonka kanssa suunnittelimme keikkamatkaa jo Tukholmaan, mutta liput myytiin loppuun liian nopeasti ja missasimme ne. Suunnittelimme myös Oslon-matkaa mutta se on liian lähellä joulua. Keikka on unelmieni täyttymys ja aion ehdottomasti mennä kuuntelemaan parasta musiikkia, nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja katsomaan ihania Swedish House Mafian poikia! ;) Toivottavasti voittaisin liput! :)

Anna

Joooooo!! Haluisin viedä kultani sinne, mutta mulla ei ole nyt varaa viedä häntä sinne (opiskelen enkä käy tällähetkellä töissä). Tiedän, että hän sekoaisi lipuista. Ja minä ehkä vähän kanssa ;)

Jenni

Härregud! Nyt on ihan pakko osallistua, sillä minulla ja ystävälläni on molemmilla 20v syntymäpäivät 20.12. Heräsin aamulla tekstariin kyseiseltä ystävältä, joka kertoi SHM:n keikasta ja päätettiin heti mennä, mikäs olisi sen parempaa kuin voittaa liput ja yllättää ystäväni tälläisellä syntymäpäivälahjalla - meille molemmille ;)

Juulia

Swedish house mafiahan on ihan ykkönen ja keikalle mukaan kiikuttaisin tietty parhaan ystävän, jonka kanssa kaikki on aina hauskempaa!

Elli

Menisin hdottomasti yhdessä parhaan kaverinin kanssa. Emme ole ehtineet viettää paljon aikaa yhdessä nyt syksyllä, niin olisi mukava saada tälläinen mahdollisuus sitä viettää.

Elli

Menisin ehdottomasti yhdessä parhaan kaverinin kanssa. Emme ole ehtineet viettää paljon aikaa yhdessä nyt syksyllä, niin olisi mukava saada tälläinen mahdollisuus sitä viettää.

Niina

Keikalle ehdottomasti ottaisin mukaana parhaan kaverini/ serkkuni! Tämä olisi aivan paras syntymäpäivälahja hänelle! Lippujen voittaminen olisi ehkä parasta maailmassa! :D

siiri

Ottaisin mukaan mun ihanan parhaan ystäväni, jonka kanssa mulla on monta hyvää muistoa liitetty noihin swedish house mafian biiseihi. Varsinkin just toi dont you worry child on meijä lemppari (saa meijät ain sekoomaa aivan totaallisesti :D ) En ees pystyis kuvailee sitä tunnetta, mikä siitä tulis, jos nähtäis ja kuultais toi kappale ihan livenä(luultavasti itkettäis ja naurettais samaa aikaa :D ) ja varsinki viellä ku iha viimene maholline kerta päästä kokeemaa swedish house mafia. Joten noiden lippujen saamine merkitsis meille molemmil todella paljon ! p.s iha itku meinas tulla ku rupesin miettii kaikkii muistoja mitkä liittyy noihi biiseihi :')

Tiina

Avokkini minäkin ottaisin mukaan! Ollaan nyt syksyllä koluttu kaikkia mahdollisia keikkoja, se on hieman outo mutta tosi mukava yhteisharrastus! :D

Jonns

Lähtisin minun poikaystävän (tai no avopuolison) kanssa sinne festareille!
Aluksi kun niin luulin ettei ukkeli osaisi jorata. No, väärässä olin! Weekend festivaaleilla koko ajan peppu heilu ja hauskaa oli, joten hauskaa varmasti tulisi olemaan myös swedish house mafiankin keikalla jos onni potkaisisi.
Ja tämähän olisi ihan loistava synttärilahjakin hänelle, nimittäin 5.11 hän täyttää pyöreät 20 vuotiset! Oon melko rahaton tyttöystävä joten lahja olis varmaan melko jeeeees.

Jonns

....ja tuli ilmeisesti katkos tuohon edelliseen viestiin. Minne ihmeen festareille olen menossa :D:D:D:D Siis ihan sinne keikalle vaan lähtisin avoni kanssa :D

Mona

Tietysti parhaan reivikaverini eli parhaan ystäväni! Ollaan kaveripiirissä tunnettuja kreisibailaajia!

uuno

Mukaan vaatisin armeijassa olevan ystäväni, joka joutuu olemaan joulunkin kiinni ja hän jos kukaan kaipaisi varmasti vähän Antidotea elämäänsä! ;)

Helena

PAKKO osallistua ja koittaa onneani :D niin mahtava arvonta, ihanaa!

Tänään kun ystäväni kertoi, että swedish house mafia tulee Suomeen me alettiin jo tekemään sotasuunnitelmaa että millä me varmasti saamme ne liput. (Ollaan molemmat yltiöfaneja) Molemmilla on vähän heikompi rahatilanne tällä hetkellä, mutta keikalle on PAKKO PÄÄSTÄ. :) Olisi ihanaa ilahduttaa ystävää näillä lipuilla.

Linda

ottaisin mukaan parhaan kaverini! ihan ehdottomat bileet ja varmasti maailman paras tyttöjen ilta olisi tiedossa:)

bbella

Mukaan ottaisin mun parhaimman ystävän, jonka kanssa käydään yhes keikoil aina silloinku on rahaa :D

Iiris

Menisin parhaan kaverini kanssa!(: kummallakaan ei ole varaa mennä, vaikka kummatkin rakastetaan kyseistä bändiä toso paljon!

Irba

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, ottaisin äitini mukaan. Se olisi lahja ja kiitos kaikesta siitä tuesta&rakkaudesta mitä olen koko lyhyen elämäni aikani äipältä saanut. Varsinkin nyt, kun kohdalleni tuli ero, joka ottaa liikaa koville mua niin äiti on ollut niin henkisesti kuin fyysisesti mun luona.

Tiedän, että meillä tulisi keikalla ihanat oltavat. Äitini olisi sen ansainnut.

Mk

Ottaisin ehdottomasti mukaan kaikista parhaimman ystäväni, jonka kanssa ollaan menty aikataulujen suhteen ristiin koko syksy!

Kate

Menisin EHDOTTOMASTI mun parhaan ystäväni kanssa, joka on mun lisäksi hysteerinen SHM fani! Liput on melko arvokkaat opiskelijalle, joten mä todella toivon, että päästään vuosisadan bileisiin!! (Missattiin kesällä Ingrosso kiitos mahtavan weekend-festivaalin tunaroinnin....)

Reetta

Avomieheni on suuri Swedish house mafian fani ja sanoi juuri (siis kirjaimellisesti 2 minuuttia sitten)kuinka hienoa olisi päästä heidän keikalleen. Säästämme kuitenkin rahaa häitä varten eli kaikki "ylimääräinen" hauskapito on nyt molemmilta kielletty. Keikkaliput olisivat siis täydellinen tapa yllättää isäntä kiireen keskellä :)

Susanna

Voi vitsi, tää on just se kilpailu minkä haluaisin voittaa! SHM on ollut yksi mun suosikeista jo muutaman vuoden ajan, ja noi liput olisivat ihan mahtava synttärilahja ystävälleni! :)

Repe

MINÄMINÄMINÄ TAHDON!!!!! :D Menisin ehdottomasti parhaan ystäväni kanssa pitkästä aikaa kunnolla reivaamaan! :d

Mintsi

Oi veisin niin yhden parhaimmista ystävistäni tuonne! Hänellä on ollut todella rankka syksy, ja mikään ei tekisi niin hyvää, kun se että olisi jotain noin mahtavaa mitä odottaa!! :)

Hepemau

Keikalle ottaisin mukaan ihanan ystäväni, jonka kanssa olemme viime aikoina lähentyneet huomattavasti - kuitenkin vain ystävinä :) on ihana huomata miten monen vuoden takaisesta netissä tapaamassa ihmisestä on vuosien varrella kehkeytynyt yksi parhaimmista ystävistä <3

jenna-mari

veisin keikalle ehdottomasti siskon. tää on sen lempi musaa. olis mainio joululoman alotus reissu!

Jennier

Ottaisin mukaan kämppikseni, joka jaksaa ainaisia aamu känkkäränkköjäni :) Olisi ihana yllätys!

Neaa

Veisin keikalle kaverini! :-) Keikka olis kyllä mahtava piristys tähän niin pimeään ja ankeaan syksyyn!!

ap

Ottaisin mukaani parhaan ystäväni, joka on tukenut minua kaikissa vaikeissa tilanteissa :) Meistä molemmista kyseinen kokoonpano on maailman paras!

Soikku

Ottaisin keikalle mukaan erittäin hyvän ystäväni joka asuu Helsingissä ja jota nään vain kerran parissa kuukaudessa välimatkan takia.

Sanna

Haluaisin ehdottomasti lähteä keikalle jonkun komistuksen, esim. Cam Gigandetin, Channing Tatumin tai Vin Dieselin kanssa.. Epäilen että kyseiset herrat vastaisivat kutsuuni, joten myös suurena fanina tunnetun veljeni veisin mielelläni :)

Nina

Ihanaa! Ottaisin poikaystäväni Koska meillä on juuri tuolloin neljävuotispäivä!! Hän asuu Vaasassa tällä hetkellä niin olisi super yllätys hänelle päästä lempibändinsä keikalle kun tulee tänne visiitille! Iikimuistoinen vuosipäivä olisi!! :)

Outi

Olisi kyllä ihan superhuippua päästä kyseiselle keikalle, ja tietenkin yhden parhaista kavereista ottaisin messiin!!

Fevejii

Menisin hyvän ystäväni kanssa keikalle, sillä kaksi vuotta sitten meidän oli tarkoitus mennä Pendulumin keikalle ja liput oli ostettu puolta vuotta aiemmin, mutta ilmenikin, että poikaystäväni valmistui samana päivänä, kun keikka olisi ollut ja jouduin myymään lipun haikein mielin eteenpäin. Tämä korvaisi menetetyn keikan ja seuran erittäin hyvin <3 fevejii@gmail.com

D

Ottaisin jo 13vuotta olleen parhaan kaverini, ollaan koettu yhdessä ihan kaikki vaikeuksista parhaimpiin hetkiin. Ikäväkyllä hänen muutettua opiskelemaan helsinkiin, nähdään enää vain tosi harvoin pitkän matkaeron, sekä rahattomuuden vuoksi. Kaverilla on todella korkea vuokra ja hänen rahansa menevät siihen. Itse olen tällähetkellä työtön koska en pääse mihinkään töihin, en myöskään saa lainkaan tukia. Parasystäväni osti minulle syntymäpäivälahjaksi vip-lipun weekend festivaleille, koko reissu meni pieleen ruuhkien tähden, eikä nähty meitä kiinnostavista esiintyjästä ainuttakaan, hetken ehdeimme kuulla kun ingrosso soitti. Lippujen saaminen heidän keikalle olisi mahtava tapa antaa hänelle takaisin edes vähän siitä mitä olen häneltä saanut, vaikkakaan sitä ei voi rahassa tai muussa mitata :) kiitos mahtavasta tilaisuudesta saada osallistua arvontaan!

Maria

Menisin parhaan ystäväni kanssa ja tämä voisi olla hänen syntymäpäivälahjansa, kun niin sopivasti osuu tuo keikka :)

Maija

No totta vie haluaisin!! ostin just uudet laskukamat tälle vuodelle, niin toi menis liian tiukille et riittäiskö rahat, joten haluan Nämä liput kiitos.

heidi

Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, sillä asun englannissa ja näemme aivan liian harvoin ja joulukuussa on tarve päästä yhdessä juhlimaan ja kuuntelemaan hyvää musaa varsinkin kun välimatkamme pitenee australiaan alkuvuodesta.

Minni

Vaaaau, tää olisi niin mahtava kokea, ja vielä viimeinen kiertue! Mukaan lähtisi ehdottomasti hyvä ystäväni :) Ei ois varmaan mitään niin mahtavaa, ku päästä fiilistelemään näitä Hartwall Areenalle.

norppa

menisin rakkaan poikaystäväni kanssa, koska ei olla oltu kumpikaan ikinä missään keikalla ja SHM:n keikka olisi parasta ikinä siihen ensimmäiseen kokemukseeen!;)

Ansku

ottaisin parhaan kaverini mukaan!!! aaaaa ois aikamoinen piristysruiske tän lukijan kaamoslaiskotukseen. :)

Noorale

Mieheni on tosi kova SHM fani ja olisi aivan huippu yllättää hänet näillä lipuilla, vielä mahtavampaa tästä tekisi sen kun meillä tulee joulukuussa 5 vuotta yhdessäoloa täyteen. Mikä ihana yllätys/lahja tämä olisi kun hän on näinkin kauan jaksanut mua katsella. :D <3

ninni-

Lähtisin ehdottomasti veljeni kanssa keikalle. Hän on house/trance musiikin suuri fani ja tämä olisi mahtava joululahja :)

Emma

Ihana kilpailu! Olen odottanut niin kauan SHM tuloa suomeen mutta tietenkin ajankohta on silloin kun tili on tyhjillään.. Siskon kanssa lähtisin! :)

Sofia

Ottaisin mukaan kaverini, joka on ehdoton fani ja täysin hullaantunut swedish house mafiaan. :) Tämä olisi hieno syntymäpäivä yllätys hänelle, ja toki pidän itsekin kovin poikien musiikista. :)

Berry

Pyytäisin, tai siis ei varmaankaan tarvitsis edes pyytää, hyvää ystävääni messiin, joka on myös hulluna swedish house mafiaan! Don't you worry child on ollu julkaisuhetkestä asti yks mun all time favourite biiseistä <3

Arja

Moi! Ottaisin mun mukaan mun yhden parhaimmista kavereista <3 Ollaan tosi kauan jo toivottau Swedish House Mafian tulevan Suomeen, ois törkeen siistiä!

Minkki

Ottaisin ehdottomasti Pharrel Williamsin seurakseni tälle keikalle(tai no, ihan mille tahansa keikalle yms.) ;) Mutta, jos pitää olla realistinen, niin mukaan lähtisi mieluusti paras ystäväni!

Ria

Menisin keikalle siskoni kanssa ! Ollaa Swedish House Mafian isoja faneja <3 kuunnellaan tosi paljon sitä ja "popitetaan" ihan täysillä aina kun radiosta tulee ! Olis ihan super mahtavaa päästä keikalle !! :)

Elina

IIHAANAAAA!!!
Ottaisin mukaan poikaystäväni, joka myös pitää heidän musiikistaan paljon.
Olisi oiva synttärilahja tai joululahja( :
Toivottavasti kerrankin voittaisin jotain.....! ( :

anni

Lähtisin keikalle parhaan kaverini kanssa, etenkin kun Jennifer Lopezin keikka jää minulta nyt väliin! :)

Paula

Lähtisin keikalle rakkaan ystäväni kanssa. Hänen kanssaan olemme useaan otteeseen fiilistelleet Swedish House Mafiaa, joten... :)

1234

Ottaisin keikalle mukaani parhaan ystäväni (niin kuin sattuneesta syystä moni muukin, haha) koska hän on suuuurista suurin SHM fani. Kuka muu kuin suuri fani tatuoi sormeensa ONE? Niinpä. Olisin maailman onnellisin jos voisin viedä hänet sinne, olettaisin, että hän olisi melko tyytyväinen myös.

Amanda

Haluaisin haluaisin haluaisin!!!! Ottaisin mukaan hyvän ystäväni jonka kanssa tuota biisiä on kulutettu! ;)

Vermis

Asun hetkellisesti ruotsissa ja tulisin kyllä suomeen asti kattomaan ihan ehottomasti! Mukaan lähtis varmaan sisko!

Julia

ehdottomasti poikaystäväni kanssa! en ole ollut hänen kanssaan yhdessä vielä missään keikalla tai konsertissa ja swedish house mafia kuuluu molempien suosikkeihin!:)

Ruusu

Avomieheni nappaisin matkaan joka varmaan vaihtaisi seksuaalista suuntautumistaan jos ingrosso soittaisi joskus meidän ovikelloa :) vuoden tyttöystävä pysti ois taattu jos nämä liput postiluukusta kolahtaisi :)

Dede

Jos pääsisin keikalle raahaisin mukaan mun parhaan ystävän! Ollaan tunnettu reilut seittämän vuotta nyt, mutta asutaan eri paikkakunnilla tällä hetkellä. Olisi ihanaa piristää ystävääni sekä omaa arkeani. Meillä on tapana käydä joka vuosi ainakin yhdellä keikalla. Viime vuonna se oli Rihanna on the Beach tapahtumassa. Tänä vuonna ois kiva päästä taas keikkailemaan :)

Julia

Olis ihan uskomatonta päästä katsoon livenä! Ehdottomasti menisin parhaan ystäväni kanssa fiilisteleen heidän musiikkiaan! :)

Laura

Mä ottaisin mukaan mun hyvän ystävän, koska me osataan kreisibailta! Kesällä fiilisteltii yhessä Guettaa ja nyt kyl tää konsertti räjäyttäis pankin :D

amme

Poikaystäväni veisin keikalle!! Hän tykkää ihan mielettömästi bändin musasta, eikä oo ikinä nähnyt livenä joten ois ihan super mahtavaa!

Fani

Oioioioiii.. Meinasin penkiltä pudota, kun kuulin Swedish House Mafian tulevan tänne SUOMEEN.. Aivan uskomatonta! Ottaisin ehdottomasti parhaan kaverin mukaani, sillä me molemmat diggaamme kyseisen bändin musiikista kovasti ja molemmilla on niiin valtavasti yhteisiä muistoja liittyen tähän bändiin! Itse en ole koskaan käynyt missään konsertissa tai suuremmilla festareilla ja tässä olisi oiva tilaisuus tehdä muutos siihen:)Liput vain ovat aina niin kalliita ja mulla ei itselläni ole varaa sijoittaa loppuja rahojani, joten nyt peukut ja varpaat pystyssä jännitän, jos onni kerrankin vaikka potkaisisi ja saisin kokea tämän mielettömän kokemuksen ihanan ystäväni kanssa! Tämä olisi myös ihan tajuttoman hyvä yllätys kaverille, joka ei myöskään ole aikasemmin ollut minkäälaisessa konsertissa.. Nyt ei muuta kuin jännittämään :D

Vierailija

Ottaisin mukaan parhaan ystäväni :) Muutenkin kaipaisin piristystä, ja kyseinen keikka olisi ehdottomasti juuri se kaipaamani piristys

Anis

Ottaisin mukaan ihanan mieheni, lähinnä kyllä jäynämielessä koska tää musiikki ei iske siihen - mut muhun kolahtaa täysillä :)

mi-la

Vooooii, tää ois niin huipputilaisuus! Rakas ystäväni täyttää 17. joulukuuta 25-vuotta ja ystäväni jos kuka arvostaisi SHM:n keikalle pääsyä! En kyllä voisi keksi mitään parempaa lahjaa tälle _jo_ ikäkriiseilevälle ystävälleni! Voisi hetkeksi unohtaa nuo ikäkriisihöpinät ja vaikka leikkiä vasta täysikäistynyttä! :D

vilhelmiinax

Lähtisin keikalle mukaan ystäväni kanssa, joka asuu eri paikkakunnalla kuin minä emmekä ole tämän takia ehtineet nähdä tarpeeksi usein! Nyt olisi loistava tilaisuus houkutella hänet kalakukkojen seasta sivistykseen ja hoilata yhdessä don't you worry childia ja muistella viime kesän huikeaa Weekend Festivalia ja Sebastian Ingrosson keikkaa. Tästä spektaakkelista arvatenkin tulee semmoinenkin euforiaalinen tunnepommi, jonka haluan kokea yhdessä ihanan ystäväni kanssa<3

Jansku

Lähtisin miehen kanssa, jonka kanssa on ollut jo jonkin aikaa juttua. Olisi upea lähteä tälle keikalle treffeille ja viettää niinkin ihanan henkilön kanssa iltaa kuin hänen. :)

Maikki

Haluaisin mennä parhaankaverini kanssa, me molemmat käydään keikoilla suht paljon, mutta ei jostain syystä melkein koskaan päädytä sinne yhdessä :D

Neilikka

Ottaisin mukaan uuden ihastukeni, jos hän suostuu. Tosin kuka voisi tälläisestä treffikutsusta kieltäytyä!!

tinnahh

Ystäväni kanssa menisin, ollaan samassa duunipaikassa ja molemmilla menee siellä niin pahasti pää jumiin että olis ihana päästä tuulettumaan kaksisteeee!

p.marie

Haluaisin viedä ystäväni! Hän on lähdössä helmikuussa Seouliin vaihtoon ja yhteinen aika ennen sitä on kortilla, joten olisi ihana piristys! :)

Jennyn

Ottaisin keikalle mukaan parhaan ystäväni! Yhteistä aikaa löytyy nykyään liiankin harvoin kun asutaan eri paikkakunnilla, jotain vähän spesiaalimpaa ajanviettoa kaivattaisiin.. ja toi keikkahan olisi aika once in a lifetime juttu :)

tiina

Veisin ehdottomasti poikaystäväni! Harvoin ehditään tehdä mitään erikoista yhdessä ja tämä olisi niin siisti juttu, koska molemmat tykätään Swedish house mafiasta :)

Marika

Voiii vitsi ku pääsis! Paras yhtye ikinä, parasta musiikkia ikinä ja viimeinen mahdollisuus päästä näkemään jätkät livenä... Kelpais!
Keikalle menisin rakkaan poikaystäväni kanssa. Liput olisivat täydellinen joululahja :)!

Katsu

Veisin keikalle ihanan isosiskoni, jota näen aivan liian harvoin välimatkan takia. Kahden lapsen äitinä ja keikkailevan miehen vaimona siskoni pääsee todella harvoin ulos tuulettumaan!

Jade

Tavallisesti ottaisin keikalle mukaan oman poikaystäväni, mutta tämän bändin kohdalla tekisin poikkeuksen. Oman kullan kainalossa on mukavaa, mutta tämmöisen biletyssetin jälkeen olisi kiva lähteä baanalla hyvän kaverin ja maailman mahtavimman kreisibailaajan kanssa ;)

Anssku

Hei apua mikä palkinto! Tää olis mun unelma. Mukaan pyytäisin yhden työkaverin, jonka kanssa ihan hetki sitten hokasimme olevamme todella samalla aaltopituudella :)

Jen

Lähtisin ehdottomasti ystäväni kanssa, koska hänellä on tuolloin synttärit ja olisi enemmän kuin paras lahja hänelle!

Milla

Veisin keikalle mukaan avomieheni. Olemme molemmat Swedish House Mafia- faneja, olisi aivan tajutonta päästä keikalle! <3

Pauliina

ottaisin ehdottamasti parhaan ystäväni mukaani! olemme molemmat swedish house mafian faneja ja ollaan odotettu että ne tulis suomeen! olis ihan sika mageeta voittaa nää liput!

saara

Lähtisin kaverini kanssa joka käy usein eri reiveissä ja on suuri swedish house mafia fani. Yllättäisin hänet lipuilla:)

Mare

Veisin rakkaimman ystäväni katsomaan Swedish house mafiaa kiitokseksi niistä vuosista jotka olen hänen kanssaan saanut viettää:)

Elli

Lähtisin reissuun maailman parhaan isosiskoni kanssa! Molemmat tykätään kovasti SHM:sta ja tää olis ihan huikeeta :)

Anna

Haluaisin ehdottomasti mennä keikalle siskoni kanssa. Vietämme aivan liian vähän aikaa yhdessä joten tämä olisi hyvä tilaisuus molemmat kun pidämme Swedish house mafiasta. Oma suosikkini on Don’t you worry child –biisi, se on vaan paras :)

Pipa

Haluaisin viedä poikaystäväni joka opiskelee nykissä ja tulee nyt joululomalle Suomeen. Näemme toisiamme vain sillon kun hän on täällä lomalla, eli kesällä ja jouluna. Olisi mahtavaa siis saada jotain ekstra happeninkiä kun rakas tulee kotiin! :)

tiutiu

Täähän ois täydellinen ennenaikanen joululahja! Jos voittasin liput niin mukaan lähtis paras ystävä tottakai:)

elina

Kerrankin arvonta mun makuun! En nyt lähde millekään hirveelle perustelulinjalle,koska lyhyt virsi kaunis,mutta haluaisin mennä parhaan ystäväni kanssa :) Ensi vuonna muutetaan eri paikkakunnille asumaan opiskelujen merkeissä ja olisi mahtavaa tehdä vielä jotain yhteistä kivaa!

nea

Mä ottaisin mukaan ystäväni nooran, jonka kanssa krebattiin brysselissä asuessamme aina Onea ja Miami 2 Ibizaa. jompaa kumpaa käytiin aina pyytämässä loppuillasta (eli kuuden aikaan aamulla) kun odoteltiin nuutuneina että ensimmäinen aamumetro taas kulkee ja pääsee vihdoin kotiin nukkumaan :D voi mitä muistoja!

mmarppaa

Lähtisin mukaan ihanan ystäväni kanssa, jonka kanssa olemme murehtineet viimr aikoina niin paljon miesongelmiamme, että olisi ihanaa jos odotettavissa olisi jotain näin ihanaa! :)

Claudia

Oooo mikä mahtava arvonta! Mieheni kanssa lähdettäisiin keikalle :) Toivottavasti arpaonni suosii!

Vierailija

Messiin lähtis viimekesän festarikamu, jonka kans kierrettiin monet festarit ja keikat.. Aviciin keikan silhouettes-biisin tuottamat kylmät väreet jäi molemmilla mieleen kesän kohokohtana! syksyn kohokohta vois olla greyhound..?

Susanna

HALUAN HALUAN!! oi että, SHM on suosikkeja sekä mun, että avokin :) Upee joululahja olisi sille, tykkäsi kybällä. On niin kovin vaikee keksiä joululahjoja monen vuoden jälkeen ja tuo avokki myös on itse DJ, että iskee SHM ja LUJAA! :) oispa kiva voittaa kerrankin jotain.

jjeni

ottaisin keikalle mukaan poikatystävän tai sitten kaverin jonka kanssa tänää hehkutettii swedish house mafian keikkaa matikantunnilla tylsyyteen :D

Mate

Rohkaistuisin ja pyytäisin mukaani erään komean vartijan, joka tuli pelastamaan minut narkkarivarkailta.

Essi

Mukaan lähtisi varmasti ihana serkkuni, jonka kanssa olisi taatusti hauskaa tuossa konsertissa! :) Viimeinkin SHM tulee Suomeen! ♥

julia

poikaystävän! sillä on tosi nirso musiikkimaku ja yksi harvoista mitä se kuuntelee on tämä :D me ei tehä KOSKAAN mitään, joten tämmönen palkinto varmaan sais senkin liikkeelle :p

Jenna

minä ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jonka kanssa vietetään nykyään ihan liian vähän laatuaikaa kun asutaan eri kaupungeissa.

Else

Ottaisin keikalle mukaan poikaystäväni ja me molemmat tykätäänkin paljon Swedish house mafiasta, keikka olisi siis varmasti unohtumaton kokemus :)

Katsie

Ottaisin ehdottomasti parhaan ystäväni mukaan keikalle! Me molemmat rakastetaan konemusaa ja tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä SHM livenä ja vielä kun se on edes mahdollista. Fingers crossed.

Petra

Kuinka sattukaan tää kilpailu näin sopivasti :D Poikaystävä just vihjas että vois mennä kuuntelemaan Swedish House Mafiaa niin jos tästä irtoais liput tulis kyllä aika tilauksesta! Eli poikaystävän sitten raahaisin mukaani :)

Eveliina

Ottaisin ehdottomasti parhaan ystäväni mukaan jonka kanssa vuotuinen Helsingin reissu on tullut perinteeks. Meillä olisi varmasti mahtavaa!:)

Henriikka

OOO, MINÄMINÄMINÄ!

Lähtisin pikkusiskoni kanssa :) Nykyään kummatkin meistä seurustelee tahoiltaan ja yhteistä aikaa on ollut sen myötä ihan liian vähän. Lisäksi kun asutaan täällä perämetsässä Haukivuoressa (Never heard? No ei kovin moni muukaan, se on täällä mikkelistä vielä pohjosempaan päin 40km :D), niin eipä tuu lähdettyä kovin usein isoille keikoille etelä-suomeen kun ne liput on usein niin pirun kalliita, saatikka sitten kun samanmoinen summa menee vielä sinne siirtymiseen.

Ja SEN LISÄKSI, minäkin rakastan Don't you worry childia! Nonstoppina tulee kuunneltua nykyään :)

jenni

hei, lähtisin tiinan kanssa keinuun poikien keikalle rankan työrupeaman jälkeen just sopivasti ennen joululomalle pääsyä, ois niin parasta...

Nonna

Veisin keikalle poikaystäväni. Hän on Swedish House Mafian fani ja tänään viimeksi katseltiin keikkamainosta keskustassa Forumin kulmalla. Harvoin ollaan yhdessä päästy konsertteihin eri työvuorojen takia joten olisi ihanaa yllättää poikaystävä keikkalipuilla! :)

mursu

Poikaystävän kanssa lähtisin! Fiilistellään aina kyseistä yhtyettä, ja molemmilla sattuis just kyseisenä päivänä oleen vapaata, vaikka yleensä ollaa kiireisiä. Selvä merkki, et tuonne pitäs päästä ! ;)

Sanna

Paraskaveri lähtis mukaan varmasti enemmänku mielellää! voikun kerranki arpaonni osuis kohallee. :))

Jutta

Menisin ystäväni kanssa, joka on aina halunnut keikalle ja nyt olisi tietenkin viimeinen mahdollisuus siihen!

ella

Ehdottomasti poikaystäväni kanssa! Olisi erittäin hyvä syy päästä täältä kaiken junttimaisuuden keskeltä hetkeksi pois :D

Jenna

Jos voittaisin liput ottaisin ehdottomasti mukaani parhaan ystäväni jolla on ollut erittäin ikävä syksy :( haluaisin piristää häntä :)

rauski

ottaisin mukaan kaverin joka on tajuton Swedish house mafia- fani ! ois kyllä varmaan ihan tajuttomat bileet!

Emmilia

Ehdottomasti parhaan ystäväni ! ollaan jo swedish house mafian alkuajoista asti puhuttu että jumaleissöns jos ne suomeen tulee nii sinne on mentävä !:D Ei kyllä olisi uskottu et se päivä viel koittais mutta tässähän ollaan ! lippujen hinta vaan kirpasee, mutta sen voin vannoo että reivaus olisi keikalla taattu !:D

Cherry J

Ottaisin mukaani siskoni! Hän on 2 alle 2v lapsen äiti ja kaipaa arjen rikkojaa ja loistavaa musiikkia :)

lausku

voi etttä, juuri tänään puhuttiin ihanien ystävieni kanssa että pitäisikö mennä!! ottaisin mukaan parhaimman menomeisinkiystäväni:)

Ramona

Oi ihan mahtava arvonta!

Oon ite tykästyny porukan musaan, mut vielä enemmän innoissaan siitä on mun poikaystävä. Se on esitelly mulle monet hyvät hitit ja popittanu niitä ite innoissaan. Sen ottaisin siis ehdottomasti mukaan! :)
Meillä sattuu myös keikkapäivänä olemaan kuukausipäivä, tulee täyteen 19kk. Mikä oliskaan parempi tapa "juhlistaa" päivää - samalla liput vois olla myös osa joululahjaa... ;) Oon ihan varma että poikaystävä olis todella ilonen jos onni osuis kohdalle.

Sara

Ottaisin mukaan minulle maailman parhaan seuran, nimittäin rakkaan avopuolisoni. Jaamme hänen kanssaan lähes kaikki kokemukset ja olisi upeaa päästä seuraamaan livenä mahtavan "Save the world"-biisin esittäjien keikkaa. Ko. biisistä on muodostunut "meidän biisimme" aivan ihanan, videolla esiintyvän Welsh Gorgi- rotuisen koiran takia, jollaisen haluaisimme kotiin!! <3

nea

yhden parhaimman kaverini kanssa, en tiä miks mut aina jos on joku keikka niin tän kyseisen henkilön kanssa ollaan aina menossa joka paikkaan :) ja oon koko ajan ajatellut et swedish house mafia ei tuu suomeen enää ni keikalle olis pakko päästä !

Salla

Menisin ehdottomasti poikaystäväni kanssa.Pidetään kumpikin samasta musiikista ja lippuja havitellaan kyseiselle keikalle :) Omaan taloon muuttokin on tuohon aikaan ja tuo olisi mahtava tapa juhlistaa ensimmäistä yhteistä omistus omakotitaloa :) tää olis unelmien täyttymys!

Rsa

Tuon avokinhan mä mukaan sinne rahtaisin :) Kyseinen kokoonpano kun kuuluu meidän molempien lemppareihin!

Sanni

Ottaisin ehdottomasti kaverini joka on asustanut 9kk espanjan lämmmössä ja on nyt saapumassa parin kk visiitille takaisin suomeen! :)))

Katariina

Ottaisin keikalle mukaan ehdottomasti ystäväni. Me kuunnellaan aina SHM:n biisejä yhdessä ja ne pojat on kyllä niin ykkösiä! Ne osaa tehdä vaan hyvää musiikkia. Olis niin mahtavaa päästä tonne keikalle just tän tietyn ystävän kanssa, koska tältä bändiltä löytyy "meidän biisejä" ja jos ne pääsisi kuulemaan vielä livenä heidän viimeisellä keikalla, olis ihan huikeaa. En osaa sanoin kuvailla miten mahtavalta tuntuisi voittaa. :)

Katariina

Menisin parhaan kaverini tai poikaystäväni kanssa keikalle. Juuri tänään kysyin kaveriltani, että lähtiskö mun mukaan hartwalille kattomaan sitä one last touria. Olisi hauska päästä tanssimaan ja fiilistelemään! Poikaystävän kanssa haluaisin lähteä kun to olisi oikeastaan ainoa bändi jota me molemmat kuunnellaan ja joululahjan suunnittelussa on aina vähän ongelmia, niin tämä olisi mahtava lahja. :)

daniela

Lähtisin keikalle hyvän ystäväni kanssa, koska meidän yhteinen biisi on Don't you worry child & aina kun se tulee radiosta laitamme volat kaakkoon ja laulamme sitä yhteen ääneen niin kovaa kuin kurkusta ääntä vaan lähtee !

Anne

Veisin keikalle ehdottomasti isoveljeni, jonka kanssa tulee vietettyä ihan liian vähän aikaa yhdessä. Keikka olisi mahtava tapa viettää yhteistä aikaa,varsinkin kun molemmat SHM pidämme :)

Titta

Ottaisin mukaan ehdottomasti siskoni, jolle Swedish house mafian hajoaminen ottaa koville! Hän on ultimaattinen fani!

ttiinaa

Parhaan ystäväni kanssa lähtisin, jos onni minun kohdalle osuisi :)Olis mukavaa päästä fiilistelemään swedish house mafian musiikin tahtiin, ja mieleen tulisikin varmasti monta hyvää hetkeä kun kyseisiä biisejä kuunneltiin :)

jutspe

ääh olis niin tavattoman ihanaa päästä tonne keikalle ! ottaisin mukaan poikaystäväni :) ei olla kauheesti käyty missään ni ois ihan huikeeta päästä. Muistan kun kuulin ton i wanna know your name biisin ekaa kertaa bulgariassa ja oli ihan mahtava biisi ! :)

hertta

Ottaisin mukaan m ystäväni josta on lyhyessä ajassa tullut todella tärkeä minulle! Olisi mahtavaa viedä hänet katsomaan swedish house mafiaa!:)

Kurre

Menisin (tylsästi) poikaystävän kanssa tuulettumaan juuri ennen joulua! Sitten jaksaisi viettää rauhallisen joulun kotona. :) toi ois supersiisti joulukalenteri ylläri toks päiväks! (Jep, oon vähän hulluna jouluun ja haluan ilostuttaa poikaystävää joulukuussa joka päivä joulukalenterin merkeissä. Varmaan yleisesti annan jotain ns. Ei rahallista, kuten aamupala sänkyyn, jalkahieronta jne, mut tää ois huippulahja yhelle päivälle. Nythän mä innostuinkin! :D)

miudeliinos

poikaystäväni kanssa! tykätään molemmat kyseisestä yhtyeestä. suhteemme alku oli kivikkoinen koska en itse meinanut uskaltautua antautumaan tälle mahtavalle miehelle tulevaisuuden muuttosuunnitelmien sunmuiden takia. nyt kuitenkin onnellisempana kuin koskaan ollaan yhdessä muuttamassa uutteen ja suurempaan kaupunkiin, aloittamassa uutta ja ihanaa yhteistä elämää. liput olisivat kuin suuremmoinen palkinto siitä, miten ollaan saatu suhde kestämään ja kannettua se vastarakastuneiden fiilis tähänkin päivään asti. suuri kiitollisuuden osoitus siitä, että mies jaksoi odottaa ja näyttää kuinka rakastaa <3

Julia

Jos keikalle pääsisin se olis paras juttu ikinä, koska luulin jo etten pääsisi näitä koskaan näkemään kun kuulin erosta! menisin keikalle isosiskoni kanssa!:)

Sanni

Lähtisin keikalle ehdottomasti kaverini kanssa, jonka kanssa tuli rellestettyä viime kesä, sitä riemun määrää kun päästäisiin kunnolla fiilistelemään SHM:aa!

lurpu

AHH!
Voi kumpa kerrankin arvonnasta voittaisi! Näin tänää itsekkin mainoksen tästä keikasta ja kyynelhän siinä vierähti. Poikaystävän kanssa puhuttiin että olis niin siistä mennä (ollaan aika kovia kyseisen musiikkilajin faneja), mutta ei tällä opiskelijabudjetilla ihan noin kalliita lippuja maksella millään! Mutta siis poikaystävän kanssa ehdottomasti ja joraisin jalat niin kipeäski että luennot vois jäädä seuraavalta viikolta väliin ;)

henksu

Parhaiden tyttökavereiden kanssa, ehdottomasti! Sopivasti juuri mun synttäreinä vähän juhlistamaan :)

laura

Ihan ehdottomasti mukaan lähtisi paras ystäväni/lapseni kummi, nykyään ei päästä enää turhan usein yhdessä bailaamaan!

Emmi

Oi tuonne olisi pakko päästä erään tyttökaverin kanssa:) kyseessä on niin kova SHM fani että kerran saatettiin jopa saada _pieni_ riita aikaiseksi kun piti lähteä taksitolpalle, eikä jääty kuuntelemaan dont you worry childiä baarissa ;)

Aino

Ehdottomasti poikaystävän! Joululahjana lippu olisi aivan mahtava ja tiedän poikaystävän myös tykkäävät heidän musiikistaan. Lisäksi pääsisi viettämään aikaa yhdessä, kun se on jäänyt nyt vähemmällä. Yhteen sumpattuna olisi mahtava kokemus poikaystävän kanssa :-)!

Fanni

Oivoi, yleensä en kisoihin osallistu, mutta nyt on niin huippu skaba, että pitää kokeilla arpaonneani! Ja keikalle lähtisin poikaystäväni kanssa :)

Jossu

Poikaystävän. Minä ilmoitin haluavani yhteiselle lomalle ja samalla se kertoi lähtevänsä kaverinsa kanssa snoukkaamaan. Kiitos, se siitä yhteisestä lomasta :D Jos saisin liput keikalle voisin edes kuvitella, että se olisi reissu ja poikaystävä saattaisi säästyä pahimmalta mäkätykseltä ;)

Aurora

Ehdoton seuralainen ois isoveli! Ei ole parempaa seuraa ja kumpikin vielä digataan Swedish House Mafiaa ihan älyttömästi! Nyt toivotaan et arpaonni osuis kohdalle :)

Essi

poikaystävän. elämäni tuntuu niin tylsältä että saisin näytettyä että menon tullen minustakin lähtee elämää! :) ensimmäinen keikka koko elämässä saisi näinkin mielettömän paikan elämässäni.

Vierailija

Ois aivan mahtavaa voittaa liput kyseiselle keikalle, sattumoisin olis just poikaystävän synttärit samana päivänä ja lukio-opiskelijoilla ei olis ihan kahtasataa maksaa lipuista..! :)

Liisa

Ääää, vaikee valinta, koska SHM kuuluu ehdottomasti mun lempiartisteihin mutta kovinkaan moni kaveri ei tykkää tällasesta konemusiikista :-D siispä siskon ottasin mukaan, me jaetaan samanlainen musiikkimaku :-)

Oona

Jos voittaisin liput, ottaisin mukaan parhaan ystäväni. Hänellä on ollut rankka syksy ja olen yrittänyt olla tukena ja piristyksenä parhaani mukaan. Enkä kyllä keksi parempaa keinoa piristää kuin päätön krebailu SHM:n tahtiin parhaan ystävän seurassa!

Jassu

SHM on mun ja mun parhaan kaverin lempparibändi ehdottomasti! Ollaan nähty bändin poikia soolona mutta vielä oikeassa kokoonpanossa näkeminen meiltä puuttu plakkarista, joten keikkaliput olis aivan mahtava juttu, ehkä paras mahdollinen joululahja bestikselle joka rakastaa SHMää!

maijaa

Poikaystävälle menisi toinen lippu varmasti synttäri- tai joululahjaksi, niin hyvään saumaan tuo keikkapäivä ajoittuu. :)

Tina

Ilosta voltteja tekevä poikaystäväni varmaan enemmän kuin tunkisi vaikka väkisin mukaani jos tällaiset liput olisi lapasissani. Mielelläni sen tietenkin ottaisinkin :)

Ansku**

minä minä minä haluuun!!!! :) ja poikaystäväni kans menisin ehdottomasti, koska fanitetaan molemmat SHM:ää!

L

Heips!

Ite ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jonka rahatilanne ei ole tällä hetkellä mikä parhain. Hän ei joutuisi maksamaan mitään ja päästäis yhessä keikalle! Olis mahtavaa varmasti:)

L

sallde

Äääääääää! Tonne on pakko päästä! Menisin yhen pitkä aikaisen ystävän kanssa. Aina alotellessa iltaa jorataan swedish house mafian tahtiin!

elina

ehdottomasti broidini kanssa! tänään autossa veljeäni kotiin heittäessä luettiin tästä ja fiilisteltiin SHM:ää! yhdessä kun päästäis bailaamaan aiettä..!!

pinkC

Ottaisin heti mukaani erään läheisen ystäväni, jonka kanssa olemme jakaneet paljon hienoja ja vähemmän hienoja kokemuksia, sekä suunnittelimme pienempänä tulevaisuuttamme ulkomailla, jossa omistaisimme kahdestaan jonkin hienon huoneiston (ja sisustaisimme sen vaaleanpunaisella, tietysti). Ikävä kyllä on meidän välinen yhteydenpito ollut melkein olematon n. 10 vuotta (kauaksi muuton takia ja tämän johdosta elämän viedessä meitä eri suuntiin), kunnes taas nyt ollaan alettu pitämään yhteyttä. Olisi mahtavaa päästä tämän henkilön kanssa tuonne, sillä itse pidän aivan hirveästi näiden kyseisten poikien musiikista ja tiedän, että niin tämä ystävänikin, jonka kanssa jaamme melkein identtisen musiikkimaun! (:

lisbeth

ottaisin mukaan ehdottomasti parhaan ystäväni joka on swedish house mafian superfani! en voisi kuvitella parempaa yllätystä hänelle kuin liput shm:n keikalle :)

Ansku

Parhaan kaverini ehdottomasti, vaikka lähtisin vaikka äitini kanssa jos en muita mukaan saisi! Tätä ei voi missata!

krista

Mukaan lähtis ehdottomasti yks parhaista ystävistäni :)! Molemmilla meillä on synttärit tammikuussa, joten tää ois perfecto synttärilahja mulle sekä hänelle :)

Eveliina

Haluasin keikalle suuresti! Yksi syy olisi se, koska täytän vuosia juuri 17.12, joten se olisi aivan ihana syntymäpäivä lahja :)!
Seuraksi ottaisi, rakkaan serkkuni jonka kanssa olimme juuri muutama päivä sitten, että koska tämä tulisi suomeen ja nyt se tulee, IHANAA<3

iidsu

Oman kullan kanssa! Sen kanssa on pitänyt jo kauan lähteä kuuntelemaan hyvää livemusiikkia mutta armeija osui tielle eikä päästy 9kk minnekkään yhdessä, nyt kulta saapui kotiin ja meillä on taas aikaa tehdä kaikkea tällästä :)

sande

Mä raahaisin mukaan parhaan kaverini, jonka kanssa ollaan yhdessä jo pitkään haaveiltu menevämme jollekkin keikalle. Sopivaa ei oo vielä tullut eteen ja ollaan molemmat kovia Swedish house mafian faneja, joten toi olisi ihan unelmien täyttymyt! :)

Maiku

Lähtisin tietysti hyvän ystävän kanssa! Meidän piti syksyllä päästä yhdessä keikalle, mutta viime hetkellä se pahuksen keikka peruuntui.

Sonja

Hyvä ystäväni kuuluu pakettiin. Ehdottomasti. Hyvä keikka ja me, siinä kaikki mitä tarvitaan luomaan huikea fiilis.:)

Jenna

Ottaisin ehdottomasti mukaan rakkaimman ystäväni! Olisi ihanaa yllättää hänet lipuilla :)
WE <3 SHM!

Emmi

Keikalle lähtisin innosta hihkuen ystäväni kanssa, molemmat kun Swedish house mafiaa kuuntelemme :)

Vt

Oi! Pakko saada liput jotenkin!! Lähtisin parhaan ystäväni kanssa, olisi ehdottomasti paras keikka pitkään aikaan!

Tette

Ottaisin yhden parhaimmista kavereistani mukaan, joka ei ole ollut vielä yhdelläkään keikalla, ja haluaisin että ensimmäinen keikkakokemus oli mahtava! Mikäs olisikaan sen parempaa kuin päästä fanittamaan yhtä aikojen parhaimmasta houseyhtyestä koskaan!! (Itse paraikaa kuuntelen greyhoundia. Siitä vaan saa niin mahtavat vibat ♥)

Julia

Ottaisin mukaan isosiskoni, ja me bailattais aamuun asti. Haluisin niin päästä kahestaan sen kanssa siskojen kesken juhlimaan, ja tää olis siihen aivan loistava keikka!

Cami

Jos voittaisin liput, veisin rakkaan avomieheni keikalle. Musiikillisesti SHM on hänelle kaikki kaikessa, ja haluaisin yllättää hänet kyseisellä keikalla.. ! :)

Mari

Täältä on lähdössä keikalle 5 superfania!!! Ollaan menossa jonottamaan lippuja heti maanantaiaamulla, mutta tuo koko reissu tulee maksamaan helposti sen pari sataa euroa. :/ 2 lippua auttaisi kovasti meidän budjettia, sillä voisimme ostaa sitten vain 3 lippua ja maksaa ne yhdessä. :)

Lennnn

ottaisin keikalle mukaani poikaystäväni:) tykätään molemmat todella paljon swedish house mafian musiikista ja olis mahtia päästä kyseisen bändin keikalle! :)

Mia

En ole koskaan käynyt millään bilekeikoilla, ja tapailukumppanini kanssa olemme molemmat tanssimusiikin suurkuluttajia, joten hänet ottaisin ehdottomasti mukaan. Hänen syntymäpäivänsä sattuvat vielä tuohon lähistölle, joten uskon että lippu tuonne olisi hänelle sellainen superyllätys, mitä ei ole aiemmin saanut : )
p.s. Don't you worry child soi meilläkin illanviettoon lähtiessämme ahkerasti.

Nina

Ehdottomasti ottaisin poikaystäväni mukaan. Töiden takia ehdimme hyvin vähän tehdä asioita yhdessä. Liput keikalle olisi varmaan paras mahdollinen joululahja mitä poikaystäväni voisi toivoa.

Tanja

Ehdottomasti hyvän ystäväni Annan! Ja me nautittaisiin tosta keikasta niin paljon että järki varmaan lähtisi :DD

tine

ehottomasti paras ystäväni jota en oo tällä hetkellä nähnyt 2kuukauteen koska olen Belgiassa vaihdossa! onneksi kotiudun kuukauden päästä :)

katariina

Kuka olisikaan parempaa seuraa matkalle Helsinkiin saati sitten bilekeikalle kuin paraskaveri? Hänet siis ottaisin mukaan ehdottomasti! :)

Henriikka

Ottaisin hyvän ystäväni, jonka kanssa kierrettiin monet keikat kesällä ja aina oli hauskaa! :)

Saara

Swedish house mafia on uskomatoon <33 veisin ehdottomasti parhaan kaverini ja pitäisimme hullut bileet

memma

swedish house mafia on huippu!!! ottaisin mukaan ehdottomasti kaverini joka rakastaa bändiä ehkä jopa enemmän kuin minä!

Embou

Menisin poikaystäväni kanssa, olle niiiiiiiin suuria faneja että huhhuh! Kruunaisi kyllä 1,5v seurustelun ku vuosipäivä olisi 21.12 ;)

merba

Jos voittaisin liput, ottaisin mukaan pahaanystäväni. Olisi aivan huippua päästä keikalle.
Toivottavasti nappais!!! :)

Camilla

Jos voittaisin SHM:n keikalle liput pyytäisiin mukaan parasta ystävääni armeijasta. Hän pääsee pois tammikuussa oltuaan siellä vuoden ja olisi super iloinen jos pääsisi vain paria viikko ennen siviiliin pääsyä keikalle!!:)

Näytä kaikki kommentit (1073)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.