Tämä viikko on alkanut lupaavasti. Auringon ja naurun täytteisesti. Ahkerastikin. Eilen huitelin melkein koko päivän siivouspäissäni kotona, pesin pyykkiä ja puunasin paikkoja. Hetken tosin keskittyminen herpaantui, kun löysin hedelmäkorista kivikovan limen ja ristin sen jalkapalloksi. Lauri ihmetteli kun pakotin sen keittiöön potkimaan sitä mun kanssa. ”Vähän niin kuin jalkapalloa” selitin ja näytin missä on kummankin maalit. Lopulta kolme erää muuttui kolmeksitoista, keittiössä tavarat lenteli ja me naurettiin vedet silmissä kippurassa lattialla.
Huomiseksi onkin sitten oikein säihkysääret koristeltuna mustelmilla, kun kivikova limetti on lennellyt täysiä päin reisiä.

 

Hävisin limepallopelin, mutta nauroinpahan ainakin vatsalihakset kipeäksi ja huomasin myös voittaneeni hurjat yhdeksän euroa lotossa. Tästä tulee hyvä viikko!

 

 

Jos joku muuten etsiskelee pitkää lämmintä neuletta niin suositukset menee täältä tuolle kuvissa näkyvälle BikBokin neuleelle! Mielestäni ihan täydellinen pituus, malli ja pitää lämpimänä viileissä kesäilloissa.

 

 

Neule – BikBok
Toppi – BikBok
Laukku – Prada
Housut – BikBok
Kengät – Zara
Aurinkolasit - RayBan

Kommentit (21)

Onsku

Ahahh ihana tarina, sait mutkin nauramaan! Kiitos sulle sun blogista - tää saa mut aina niin hyvälle tuulelle, kiitos sun mahtavien kirjoitus- ja kuvaustaitojen! :)

Rosalienism

Mitä tuossa sun nilkan tatuoinnissa lukee? Se on kamalan nätti :) Mäkin olin ottamassa nilkan seudulle tatuointia, mutta mua varoiteltiin niiden kuluvan nopasti. Onko tuo sun pysynyt hyvänä? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oceanchild (Beatlesin - Julia biisistä) Ja niin kuluu kyllä nopeasti. Omani on jo kerran paranneltu, mutta silti kuluu hieman pois :(

Henna

Aww, niin söpö tarina!
Saako udella, että miten pidätte niinkin pitkän ajan seurustelun jälkeen suhdettanne niin kovin hyvässä "kunnossa"? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Otetaan vaan tosi rennosti ja huomioidaan toisiamme arjessa :) Emme myöskään ole yhtään mustasukkaista luonnetta kumpikaan, joten sekin auttaa :)

Nada

Minulla on samassa kohdassa tatuointi ja kävin noin kuukausi sitten korjauttamassa, mutta ei se vaan näytä pysyvän! :( Kauniilta se tuossa näyttää, harmi vaan kun ei pysy!

LK

Neuletakki on tosi nätti! Voisitko kertoa vielä tarkemman mallin nimen, jos vaikka itsekin kävisi kokeilemassa.

Vierailija

Ensiksi ihmettelin, että jahas nyt on jokin vaatekappale nimetty limepalloksi. Sitten melkein purskahdin nauruun kun luin teidän limematsista :D Arjen pienet ilot teillä, ja minulla. Ihanaa viikon jatkoa!

Nad

Olin varma että tuo viimeinen kappale menee näin: "Jos joku muuten etsiskelee omaa limepalloa..."

kristalii

mitkä raybanit nuo ovat? :) olen etsinyt tuon tyylisiä ja nuo voisi olla mulle hyvät;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram