Eilen käytiin viinitiloilla. Constatian viinitiloilla, n.20minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Ihan sama kai se on missä mikäkin on, tuijotan vain ajomatkoilla ulos ikkunasta ja ihmettelen maisemia. Kaikki matkat menevät hujauksessa.

Ajaessamme Constantianiin ohitimme mm. yliopisto alueen. Upea yliopisto. Näytti ihan HarryPotter linnalta, vaikka en ole koskaan kyseistä elokuvaa edes katsonut. Tummaihoiset kuulemma pääsevät kokeista helpommin läpi, tai pisteytys heidän kohdallaan on jotenkin erilainen, koska yliopistosta pitää valmistua vuodessa aina tietty määrä tummaihoisia. Valkoisilla sitten enemmän ponnisteltavaa kai.

Seuraavaksi ajoimme metsän ohi. Siellä kuulemma asuu metsä spurguja (oikeasti kai vain joitain vaihtoehto koditon elämää eläviä ihmisiä). Ihmisiä kuitenkin joilla on vain yksi iso rasta tukka ja he kiipeilevät puissa. Olisin halunnut nähdä sellaisen.

Seuraavaksi saavuimmekin jo viinitiloille. Niin kauniille viinitiloille. Meillä oli pöytävaraus Constantia Uitsig  –ravintolasta. Tarkoitus oli kai maistella viinejä lounaan jälkeen, mutta ne neljä pulloa valkkaria siinä ruokapöydässä vei meiltä kyllä kaikki mehut ja kunnon maistelut jätetään sitten toiseen kertaan.

Kommentit (21)

Senja

ihan mielettömän kauniita kuvia. toi missä sulla on viinilasi kädessä on ihanan, vau mitä sormuksia.

nona

Järkytyin niin luvattoman paljon siitä, ettet ole ikinä nähnyt Harry Potter -elokuvia, että reaktioni alkoi ihan huvittaa itseäni :D

Toisaalta olen itsekin kieltäytynyt katsomasta mm. Twilight-elokuvia vain sen takia, että ärsyttää se hirveä hypetys..

ps. Vaikutat mahtavalta persoonalta, blogitekstisi ovat viihdyttäviä ja tykkään erityisesti niistä postauksista, joissa kerrot ärsyyntymisestäsi johonkin :D

Maria

No milloin te menette edes kihloihin!!?? Olette tehny jo niin monta matkaa kaikkialle missä oletttaisi että no nyt se tapahtuu mutta ei ...ole ainakaan täällä sitä kuulutettu...?

LH

Öö mikä ihmeen kommentti tämä on? :D Ei kai matkojen tarkoitus se, että silloin mennään kihloihin. Ja mitä tuo 'edes' tarkoitti. Kaikki ei tiedätkös edes halua kihlautua/mennä naimisiin. Tai jos haluavat, niin ei sitä tarvitse välttämättä blogissa jakaa.

Aivan ihania kuvia! Upea tunnelma kyseisellä viinitilalla. Olisin kovasti toivonut kuvaa puissa kiipeilevistä rastatukista. Ehkä ensi kerralla sitten. ;) Minäkään en ole nähnyt Pottereita, enkä koe, että olen menettänyt mitään sen ihmeempää.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

LH on kyllä oikeassa.
Minä ole koskaan ollut naimisiin menevää tyyppiä (en sano, että se on täysin pois suljettu ajatus, mutta rehellisesti voin sanoa että miettinyt en ole kihlautumista yhtään). Me ollaan Laurin kanssa erittäin onnellisia ilman kihlautumistakin.

Sarpukka

Tuo paikka näyttää taivaalta maan pinnalla. Etelä-Afrikka on ehdottomasti omalla to-go listalla todella korkealla. Ja siellä voisin vihdoin täyttää haaveeni nähdä pingviinejä luonnossa :) Oot onnekas, kun sulla on siellä "paikallisia" oppaita!!

-Sari
sarpukka.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meidänkin pitäisi mennä katsomaan pingviinejä! :)
Tiedän, olen erittäin onnekas ja todella kiitollinen :)

Tupsu

Näenkö ihan väärin vai onko sulla tuolla vasemmassa nilkassakin tatuointi? Uusi kenties? :)

Terveisin uusi mutta samantien blogiisi ihastunut lukija!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei uusi! :)
Kyllä on. On pitänyt tehdä postausta näistä uusista tatuoinneista mutta viime viikot on ollut yhtä hullunmyllyä ja se on jotenkin jäänyt :( Toivottavasti saan pian tehtyä!

Ida

Todella kauniita kuvia! Tulee jäätävä matkakuume (ja nälkä!) tätä blogia lukiessa :D Sun hiukset on muuten tosi nätit nyt, harvoilla pidennykset sulautuu noin hyvin omaan tukkaan.

Alma

Ihania kuvia! :) Muistuu mieleen oma matka Kalifornian Napa Valleyssä. Yllättävän samannäköistä siellä, käytiin läpi monta viinitilaa. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Täällä on todella samannäköistä kuin jenkeissä! Nyt huomaan yhtäläisyyden meidän jenkkien reissun jälkeen.

elina

Ihana toi ensimmäinen kuva! jotenki tollanen kateutta herättävä 'täs mä vaa viinitilalla chillailen' :D

pc life

varmaan tuo mustaihoisten matalemmat pistetasot on jonkinlaista jälki-apartheidisen yhteiskunnan pyrkimystä edes jonkinlaiseen tasa-arvoon. otettaessa huomioon mustan väestönosan kokema vuosikymmeniä jatkunut syrjiminen niin poliittisesta kuin taloudellisesta elämästä, sosiaalisesta puhumattakaan, niin tuo pistetasoitus lienee ihan kohtuullista. kyseessä siis lienee positiivinen diskriminaatio, jolla pyritään edistämään mustan väestönosan kouluttautumista, joka johtaa sitten paremmin hyvinvoivaan ja tasa-arvoisempaan yhteiskuntaan, näin ideaalitilassa. kauhean rasistinen ja jakaantunut yhteiskuntahan tuo vielä on. kulttuurillisesti siellä on ilmeisesti valkoisille vieläkin hieman hankalaa sietää mustia missään muussa roolissa kuin palvelutyössä. ainakaan noissa sun kuvissa ei ole valkoihoisten seassa juuri mustia näkyny... selkeää on, että valkoiset dominoi varakkaimpia elämänalueita. vähän niinkö kolonialismin perintönä.

upea matkakertomus kuitenkin. hauskaa ja rentouttavaa matkaa, olet upeana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram