Taas oli se aika vuodesta milloin pääsi aurinkolasi taivaaseen (jos se taivas olisi todella ahdas, kuuma ja täynnä toisiaan töniviä ihmisiä). Kävimme aurinkolasien ystävämyynneissä. D&G, Versace, RayBan jne. Kaikki 50-80e kipale. Eihän tuollaisessa paikassa voi olettaa järjen pysyvän päässä. Olin rohmunnut jo alle viidessä minuutissa sylini niin täyteen laseja, että hyvä jos ostoskärrykään niille olisi riittänyt.

Tuskallisen puolituntisen pähkäilyn jälkeen olin saanut kasan karsittua kahteen. Taputtelin itseäni olalle- kahdet lasit tulinkin hakemaan. Viime vuonna samaisesta paikasta ostamani Burberryt kun vahingossa menin ja hylkäsin Prahan lentokentälle. Se oli surullinen päivä.
päätin silloin että seuraavaa vuonna ostan kahdet- Ihan vain vaikka varmuuden vuoksi. No nyt minulla oli kourassa kahdet lasit ja kotona vielä kolmannet joten tyytyväisenä kävelin kassalle, mutta silloinpas eteeni hyppäsikin, mitäs muutakaan kuin tismalleen samat burberryt joidenka karu kohtalo päättyi sinne Prahan kentälle.
Ei ollut aikaa (eipä) jäädä karsimaan kourassani koreilevista kolmista laseista ketään pois, joten olin ihan hurja ja valitsin ne kaikki!

Parastahan tässä koko jutussa on se, että ne ovat kaikki  ihan samannäköisiä.
No, ainakin melkein:

1.Bvlgari

 

2. Burberry

 

 

3. Miu Miu

 

 

 

 

Kommentit (25)

Hertta

Ihania laseja ja sopii sulle tosi hyvin! Vähän offtopic, mutta mistä toi yhdessä kuvassa näkyvä turkoosi sormus on kotoisin?:)

Livian

Itsekin ostin tällä kertaa 5 aurinkolasit, pakkohan niitä on löytyä aina eri autoista, kotoolta, kesämökiltä ym. :) Mielestäni valikoima oli huonompi kuin aikaisempina vuosina. Siellä oli kuulemma taas kova ryysis, onneksi itse kävin nappaamassa mansikat kakun päältä aikaisemmin ;)

Saara

Höh, miksen mä tiennyt tollasista myynneistä mitään :D!? Nuo Miu Miut on toooosi kivat!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niistä ei oikein ilmoitella missään. Itse olen kuullut kaverilta, joka kuuli äidiltään, jonka kaveri on töissä kyseisessä paikassa tjn :D

Anna

missä nuo ystävämyynnit järjestettiin? ja missä niistä oikein ilmoitetaan, jossain lehdessä?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olisiko ollut Otaniemessä? Ajoin vain sinne minne käskettiin :D Niistä ei tietääkseni ilmoiteta oikein missään. Itse kuulin ystäviltäni.

Mirre

Ooot aina niin onnistuneesti kaunis kuvissa! Jos musta otetaan kuvia, ne on aina ihan hirveitä. :D Joko naama näyttää jotenki nololta tai kroppa on oudossa asennossa.

Ihania aurinkolaseja. Tarvisin tommoset isot aurinkolasit omaan varastoon. Noi Miu Miut on upeat ja persoonalliset sangat on plussaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sangat tosiaan on ihanat :) Äh, minäkin näytän kuvissa aina ihan kummajaiselta. Yksi sadasta saattaa onnistua jotenkin :D

Elli

Ei nyt liity mitenkään aurinkolaseihin vaan Jeffrey Campbellin kenkiin.
Oot sanonu niitä tosi mukavaksi, onko niillä myös helppo kävellä?(tuntuuko korko niin korkealta tms.)
Ja sitten vielä, onko ne koot napakoita vai onko esim.38koko ihan sellanen perus kolmekasi? :D
Kiitos jo etukäteen!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On tosi mukava kävellä ja vaikka onkin korkeat, niin todella helpot silti :) Koko on tosiaan napakka. Oma jalkani on 36-37 ja 36 ei olisi mahtunut, mutta taas 37 on juuri sopiva! Veikkaan, että 38 on sellainen tiukka 38 :D Jos pääset, niin käy spirit storessa kokeilemassa. :)

RagDoll

Hei kaunokainen! Mistä tuo ihana maximekko mahtaa olla?
barcelonasta ostamani oli viallinen kappale ja haen tässä nyt mahdollisia korvaajia. =)

Aurinkolasit näyttävät hyviltä! Itsellä niin haastavat kasvot, että menee ikä ja terveys aina sopivia etsiessä. ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tämä on ikivanha alennusmyynneistä löydetty mekko. En yhtään muista mistä hankittu. Onneksi maximekkoja on nyt jokapuolella, niin ehkä sopiva löytyy :)

iha btw vaa

ainaki citycenterin spiritstoressa oli ainaki kaikista normaalihintasista tuotteista -20% ja Jeffereykin oli just rantautunu kauppaa;) laskeskelin et ku alkuperänen hinta siel oli 189e, eli alennuksella "vaan" 152 euroo et jos kenties sul olis tarvetta ni sel olis ;) :D

Pini

Miksi, voi MIKSI en voi olla yhtä kaunis kuin sinä?!! Ihania kuvia! Inspiroivia ja tyylikkäitä! Love it! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram