Yhtenä kesäisenä päivänä sujahdin taas vihreään haalariini. Se oli ryppyinen, eikä ehkä enään niin mahtava kuin silloin ennen (ennen oli keväällä).
 

Kävimme Teatterin terassilla syömässä salaatit.
Olin ahne enkä osannut päättää haluanko kana- vai lohisalaatin, joten otin molempia. Mozzarella palloilla, papumössöllä ja kaikilla mahdollisilla muilla herkuilla höystettynä. Hyvää oli, vaikkakin papumössö maistui saippualta.

 

 

 

 

 

 

 

Hämmästyksekseni ryppyinen jänishaalarini sai kehuja ravintolan työntekijältä ja etteikö minun osaltani vain lyhyt kiitos olisi riittänyt, aloin kehuista innoissani kertomaan kovaan ääneen miten haalari tosiaan on hirmu mukava ja miten mahtavaa onkaan, kun alla ei tarvitse pitää lainkaan alushousuja, eikä rintsikoita!
Tässä vaiheessa tarjoilijaneiti hämmentyneenä sai puserettua jonkinnäköisen hymyn huulilleen, mutisi jotain "öö kivan"-tapaista ja jatkoi nolona töitään.

Hyvä suorasukainen minä. Aplodit tähän väliin. Enkä edes ikinä jätä alusvaatteita pois- nyt oli vaan todella nihkeän kuuma ilma.

No opinpahan tästä, että tuntematonta ihmistä ehkä kiinnostaa kuitenkin vain se kehumansa vaatekappale, ei se mitä siellä alla on, tai ei ole.

 

Kommentit (10)

AnsQ

Ahahah :D Itse höpöttelen aina samalla tavalla kunnes älyän, että hei, sitä ei oikeesti kiinnosta. Hups. Minkä hintanen salaatti Teatterissa on?

Oona

Täällä huutelee kanssa yks "turhuudenhöpöttelijä". Suu vaahdossa kerron jotain ihan tyhmiä ja puolessa välissä tarinaa saatan tajuta, että nyt meni vähän liian yli ja lopun mumisenkin sekosanoin häpeissäni :D

Julia

Anonyymi,Niin on, himoitsen itsekkin.AnsQ,Riippuu kai täytteistä. Minun "kaikilla mahdollisilla täytteillä"-salaattini maksoi muistaakseni 13€ :)EliZaaa,Muuten ihan ok, jos juttunu olisin kuullut vain tajoilija, mutta alusvaatettomuuteni kantautui ainakin viiden muun ympärillä olevan ihmisen korviin :D Oona,Jes! Kiva kuulla, että muutkin osaavat tämän taidon :D

RagDoll

Haha.. Kuulostaa tutulta tuo tuntemattomille höpöttely. Saa usein aikaan hiljaisia tilanteita..Onneksi tarjoilija oli nainen, mies olisi joutunut todennäköisesti peittelemään "innostustaan".. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat