En ole koskaan ollut hyvä lyhyiden kireiden helmojen kanssa. Aina tuntuu siltä kun kävelisi pelkkä venytetty tuubitoppi kropan peittona. Sipsutetaan lyhyin askelin eteenpäin ja kiskotaan helmaa alas niin usein, että tekisi mieli patentoida idea helmahenkseleistä. Sellaisista mitkä pitävät helman visusti alhaalla, tai ehkä vaihtoehtoisesti ihan vain lakata yrittämästä. 

Mukavuudenhaluisille mekkoihmisille helma aina mieluiten jonnekin sinne lähemmäs polvia, niin elämä on huomattavasti helpompaa.

 


Tämä Nellyn mekko oli mukavaa kangasta ja pidin sen leikkauksestakin, mutta en osannut tulla toimeen helman kanssa. Yritin ehkä tunnin, kunnes luovutin ja kiskoin housut jalkaan, mutta jätin mekon ajamaan paidan virkaa.

Sitä teenkin muuten usein – käytän liian lyhyitä mekkoja paitoina, tai jos käytän niitä mekkoina, pitää alla olla aina vähintään shortsit ettei vaan satu mitään vilahtamisvahinkoja :)

 

Mites teillä, myös lyhyitä mekko-ongelmia, tai erityiskikkoja?

 

 

 

Mekko - Nelly Short Sleeve Midi Dress*
Kengät - Nelly Metal Mule*
Takki - Filippa K
Laukku - Celine

Kuvat: Kira Kosonen
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit (9)

Maiju

Tunnen tuskasi! Olen aikoja sitten luovuttanut lyhyiden ja kireiden (taivutinkohan sanan väärin?) mekkojen suhteen. Lyhyet kireet hameet toimivat, ne pysyvät jotenkin paremmin alhaalla? Poikkeuksena on mekot, joiden kangas ei jousta, vaan ovat jäykkiä, jolloin ne ei nouse ylös. Mut tälläisiä harvemmin löytää, kun pitäs ne muutkin ominaisuudet olla kunnossa.
On muuten ihana toi Nellyn mekko!

Jatta

Huomasin saman ongelman, kun käytin juhannuksena pitkästä aikaa yhtä tiukkaa puolihametta, joka nousi koko ajan ylös! Oli vähän hankalaa olla repimässä sitä jatkuvasti alaspäin, ja meinasi kyllä mennä hermot pariin otteeseen. :D

rosalie

Tunnen tuskasi, joskus 18v ei taidettu oikeen mitään muuta käyttääkkään kuin vesirajamekkoja. Kellomallisia lyhyitä mekkoja ja hameita voin käyttää mutta ei ihonmyötäisiä enään osaa. Muutenkin ison persuksen ja reidet omaavana ihmisenä tuntuu ahistavalta :D hyvältähän tuo sinun päälläsi näyttää!

Sofia

Been there done that! Oon aina välttynyt hhelman pituuteen liittyviltä äiti-tytär-kiistoilta oman mukavuudenhaluni takia!:D Hameitten kanssa kyllä pärjää jotenkin paremmin, esimerkiksi viimeisessä postauksessani oleva hame on vielä siedettävän tuntunen, vaikka vähän haastava :D Anyway ihania kuvia!

sofiaelizabetha.blogspot.com

Laura

Samaa tuskaillaan täälläkin! Oon vasta 17-vuotias, mutta tulee kyllä aika vanha ja mummomainen olo kun selailee vaatekauppojen tarjontaa ja kauhistelee mekkojen lyhyyttä :D

mjuu

mulla on kans sama homma liian lyhyiden hameiden/mekkojen kans. sopiva helman pituus on polvien yläpuolelle ylettyvä! jotenkin en ole yhtään mekkohame-ihmisiä. ehkä se johtuu ohuista jaloistani :D

-K

Pitäisköhän kokeilla sellasia pöytäliinapainoja, joita (ainakin 15 vuotta sitten) laitettiin terassipöytien liinoille :D Mun lapsuudesta jäi mieleen sellaiset mansikan ja vesimeloniviipaleen malliset! Hihihi! Nykyisin hameet on vaihtuneet inasen pisempiin ja löysempiin.. Mutta mustat hotpääntsit (rakkaudentappajat, mummarit) lyhyen helman alla on ihan must. Ei haittaa jos vilahtaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram