CapeTown on yhä todella tuulinen paikka – sitä en ole unohtanut, mutta ehkä jopa vieläkin kauniimpi mitä muistin.

On hyvä siis että matkalaukku on täynnä liehuvia hameita.  Täällä tulee tapahtumaan vielä monet Marilynit niiden kanssa. On myös hyvä että matkalaukut saapuivat eilen Lontoosta.

Ollaan syöty, loikoiltu altaalla, kävelty kaupungilla ja puhua pölpötetty Saaran kanssa tuntikausia. Ikuisuuksia ehkä. Juotu viiniä paljon siinä samalla myös tietysti. On ihanaa olla parhaan ystävän luona täällä. Tuntuu kyllä kun en olisi koskaan lähtenytkään.

Myöhemmin kattavampaa selostusta ja kuvatulvaa sitten. Sitten kun tehdään jotain muutakin kuin yllämainittuja. Ensimmäiset päivät haluttiin vain olla ja ottaa rennosti.

 

Kommentit (34)

nina

jos en ihan väärin katsonut niin tämä taitaa olla viime kesän mallistoa ginasta? taidan omistaa saman topin nimittäin! :)

Laura

Oih, ihanaa lomaa! Itse tulin juuri Cape townista ja kyllä oli karu paluu Suomeen kun oli kylmä ja lunta tuli. Ihana paikka, ja varmasti ihanaa kun ystävä asuu siellä niin pääsee tutustumaan kaupunkiin "paikallisen" silmin!

Katri

Oih ja voih ja murr ja VAU. Iloinen sinun puolesta, mutta aivan hirrrrmuisen kateellinen. Näyttää nimittäin sen verran mukavammalta kuin tuo ... pakastaa-sulaa-katkaisen-jalan-keli..
Kävitkö muuten solariumissa ennen matkaa vai oletko vain supernopea ruskettumaan? :0

Hei, NAUTI!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

"pakastaa-sulaa-katkaisen-jalan-keli" :D
Voih, tuo keli on siellä varmaan vielä kun tulen, joten yritän täällä nyt nauttia sitten täysin rinnoin tästä :)

En ole käynyt piiitkiin aikoihin solariumissa, ja katsoessani ensimmäisen päivän jälkeen tulleita rajoja kallistun todella sinne supernopeaan ruskettuja -tyyppiin kyllä :D

Regina

Voi tsiisus miten upealta näytätkään! Kateelliseks tässä tulee ihan kaikesta kuvissa näkyvästä! Ihanaa lomaa:)

Riikka

Voi miten ihania kuvia, näyttää upealta! Hyvä että laukutkin pääsi jo perille :) Ihanaa lomaa!

maikki

WAu sun kroppa on ihan mieletön!!! :) jes ihanaa ku oot siellä ku nää matkapostaukset on ihania :) upeita kuvia ja kivoja juttua:)

M.

joo en koskaan kommentoi blogeihin (etin ainaki kaks minuuttii mist pääsen kommentoimaa..), mut nyt vaan on pakko. Miä oon ennen jotenki ihan täysin ohittanu sun blogin (miks ja miten? ;o) ja nyt ku tänne eksyin nii luin kaikki postaukset täst päiväst lokakuun alkuu asti. Niin mones kohtaa sait tekstilläs hymyilemää ja jopa nauramaa yksin sekopäisest keskel yötä.. Sul on tosi inspiroiva tyyli, mut ennen kaikkee mahtava tyyli kirjottaa! Kliseisest sanottuna mut tosiaa sitä oikeesti tarkottaen tää on oikee hyväntuulenblogi!

Haha miten pitkä kommentti, mut laitetaa kokemattomuuden piikkii..:D

ps. pakko mainita et on kiva ku puhut sun miehestäs ihan oikeel nimel etkä minää Salaperäsenä "Mies L"nä

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahha, ihana :) Kiitos että kommentoit - kommenttisi oli todella piristävä ja tykkään tuosta hyväntuulenblogi sanasta. On kivaa olla hyväntuulenblogi!
Pahoittelen, että olet joutunut valmomaan yöllä blogini parissa sinne lokakuuhun asti, se on varmasti vienyt pienen hetken :)

Ja juu, onneksi Mies L ei ota pahakseen että höpöttelen siitä täällä, päinvastoin! :D

Kissis

Kapkaupunki on ihan ihana, mutta kerran siellä käyneenä (ja monta vuotta sinne pääsyä himoinneena!) ei kuitenkaan jäänyt mulle sellaiseksi "tänne on pakko päästä uudelleen!" -paikaksi. Ehkä se oli sitten se hurja tuuli. :P Johannesburgiin kyllä tahtoisin. Päätin jo, että seuraavan tatuoinnin otan siellä, haha.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tämä paikka tosiaan on vähän tällainen, että ei koskaan tiedä mitä se antaa. Viime vuonan meillä on paljon viileämpi kesä täällä ja tuuli kävi jo hermoille. Nyt se on kiva viilennys kuumuuden keskellä, eikä ollenkaan niin voimakas kuin viimeksi.
Myös se että tuttumme asuvat täällä avaa kaupungin meille ihan eritavalla. Kaikkiallehan täällä pitää mennä autolla ja en usko, että tulisin edes tänne ilman heitä kun olisin kokoajan ihan pihalla minen mennä ja miten :D

Aino

Oot kyllä niin upea! Ja oon niin kateellinen, mäkin kaipaisin lämpöön ja aurinkoon. Nauti siis munki puolesta! :)

alinaeveliina

Mitkä maisemat! ei yhtään tuu mitään matkakuumetta... satutko muistamaan mistä toi hame on? se on kirjaimellisesti jumalainen!

Maria

Tuo kapkaupunki oli vissiin se mikä on maailman ympäri purjehtijoiden reitin varrella yksi etappi mikä ohitetaan.Mitä sun ystäväsi tuolla tekee?Millaista siellä on esimerkiksi sairaan hoito?

Gabriella

Haluaisitko tehdä joskus meikkivideon itsestäsi? Olisi kiva Nähdä miten meikkaat yms :)

Bonn

Kaunis asu, mutta eikö sua mietitytä noin "seksikäs" asuvalinta sellasessa paikassa kun etelä-afrikka? Siellä on kuitenkin raiskaustilastot ynnä muut huipussaan... :-/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No ei kun täällä on niin kuuma ja ihmiset kyllä erittäin paljon vähäpukeisempia kuin minä :D Kokoajan liikutaan isossa porukassa ja ihan turvallisilla alueilla.

chloe

Ihanalta paikalta näyttää. Onko alue niin iso, että tuolla viihtyisi 1-2 viikkoakin? onko helppoa siirtyä johonkin toiseen kaupunkiin myös? Onko ihan länsimaalaistunut paikka vai onko eksoottinen myös? Miten ystäväsi muuten sinne on päätynyt asumaan? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On todella iso ja tekemistä riittää, mutta pitkien etäisyyksien päässä, eli kannattaa ehdottomasti olla auto. Länsimaalaistunut on tietysti. Eksotiikkaakiin löytää. Hyvillä alueilla kaikki on modernia, puhdasta, hyviä ravintoloita, isoja ostoskeskuksia ym ym.

Ystäväni asuu täällä avomiehensä kanssa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram