Noniin täällä ollaan Portugaliin juuri saapuneina ja erittäin väsyneinä.
On ollut kamala kiire! Jouksin töistä viime yönä suoraan kotiin ja samantien kentälle. Nyt kello on äh, en tiedä, mitä lie 15-16 eli olen ollut hereillä miljoona tuntia. Olemustani voisi verrata kuolleista nousseeseen. Jututkin siis nyt sen mukaisia.

Lennot meni kivasti, ilman mitään hässäkkää. Nopea vaihto oli Saksan puolella.

Lauri nukahti mun pöydän alle. Mietin kokoajan milloin se hätkähtää hereille ja saa mun kuuman teen päällensä.

 

Edelleen olen outo ja pidän lentokone ruoasta. Tänään gurmee pasta-annoksen ja muovikupillisen valkoviiniä ääressä pohdin mieltymyksiäni syvemmin.
En löytänyt vastausta.

Unenlahjat.

 

Sää täällä tosiaan on lämmin ja aurinkoinen, älkää huolestuko kuvassa oleva matkalaukku ei ole vain minun tavaroilleni, vaan myös Laurin. En suostu olemaan niitä naisia, jotka muutaman päivän reissulle ottavat koko elämänsä mukaan.
(vaikka aika paljon otinkin).

Asiasta kukkaruukkuun. Koska olen aikaansaamaton ja muka niin kiireinen, en ole ehtinuyt tehdä kysymys postauksen vastauksia valmiiksi.
Pahoitteluni, mutta ehkä edin ainakin muutamaan kysymykseen vastata vielä reissun aikana.

Nyt suihkuun ja kaupungille!

Kommentit (9)

Anonymous

Sulla on ihan mahtava blogi! Muute mitä teet työkses? Tuntuu että teet jotain ihan tosi palkkaista työtä.. 8)

yanna

Hahaha nauroin tolle et Late sais teet päällensä! Ja mä kuulun samaan jengiin sun kanssa, lentokone safka on ihanaa, katoin tota pastaakin kuola valuen :D Outoa!

Oc

Anonyymi,Kiitos! Ihana kuulla :) Teen töitä baarimikkona ja Helsingin messujen valmistelujen parissa. Tienaan ihan normaalisti :)Essi, Mistäs muualtakaan kuin h&m:stä :DAnonyymi,Oikeesti? Haha jes! Yanna,Vähän salaa siis toivoin, et se olis heränny. Teki mieli nipistää sitä tjn :D noei. Mikä meitä imisiä vaivaa ton lentokonesafkan kanssa? :D

Anonymous

mustakin lentokoneruoka on hyvää! Oon miettiny miten joku voi haukkua sitä!:D T.Anna

Sivi

Eksyin sun blogiin ja tykkään hirmusesti ^^ Seurailen varmasti jatkossakin! Mulleki kelpais joku etelänmatka just nyt kun Suomi näyttää niin harmaalta..

Oc

Sofiina,Kiitos, me nautimme :)Anna,Haha, Luulin oikeasti olevani ainoa :DSivi,Kiva kuulla ja kiva kun eksyit :) Toivbottavasti se kevät tulisi pian suomeenkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram