Reissuni ostoslistalla ei lukenut melkein mitään muuta kuin; lenkkareita.

Valikoima ei aina päätä huimaa täällä kotipuolessa, mutta hinnat senkin edestä, joten lenkkareiden perässä sitten juostiin pitkin Sohon katuja ja lopulta vielä Kanadan ostoskeskuksia.

 

New Yorkissa melkein kaikki kulkevat lenkkareissa. Nikeja näkyi vipeltävän niin paljon katukuvassa, että nälkä vaan kasvoi niitä katsellessa! Harmikseni en tainnut olla ainoa, tuntui nimittäin ettei missään kaupassa ollut enää kivoja malleja jäljellä - tai jos oli niin ei lähellekään sitä omaa kokoa.
Lopulta en ostanut yhtäkään paria, ja hyvä niin koska huomasin tarjonnan olevan minulle paljon parempi Calgaryssa. Tuntui myös, että hinnatkin olivat halvempia (tai sitten laskin Kanadan dollarit euroihin ihan omissa laskukaavoissa). 

Lopulta nämä kolme perusmallia oikeissa koissa löytyi heti ensiyrityksellä. Foot Lockerista ja Vansin liikkeestä, kaikki Chinookin ostoskeskuksesta.  Hintaa taisi kaikilla olla yhteensä n.170€

 

 

Vinkki: Kokovalkoisia Nike Air Maxeja löytyy näköjään paremmin Foot Lockerin lastenosastolta (myös koossa 37) :)

Kommentit (4)

hattaratyttö

Voi mä olen kanssa haaveillut koko mustista niken air maxesta, kattelin vähän että jos tekis ID:nä sais mustat nahkasena, mutta hinta oli vielä vähän suolanen.. Mutta sulla kävi tuuri kun kun lähti kengät noin hyvään hintaan! :D

Ja ihan btw, saanko kysyä mitä nahkaa sun Boy laukkus on, lambskin, caviar vai jotain ihna muuta? Jokatapauksessa uskomattoman kaunis ja oman haavelistan kärjessä. ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niitä kokomustia näkyi kyllä paljon kaupoissa :) Helpommin varmaan löytää siis kuin kokovalkoisia.
Nike Id:stä minäkin mietin aikoinaan tilaavani, mutta onneksi en kun hinta melkein triplana :D

Boy on lambskin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram