No nyt on vietetty festarit ja siihen heti perään riehuttu pari päivää mökilläkin. Onneksi säät ovat olleet ihanat ja näyttävät vielä sellaisina jatkuvan. Tämä tyttö heräsi tänään talviunien pituisilta yöunilta, mitkä tulivat todella tarpeen. Jotenkin siinä omassa sängyssä nukkuu aina vaan parhaiten.
Alan purkamaan festarikuvia ja muutenkin asettumaan normi postaustahtiin taas pian, mutta sitä ennen pakko päästä vielä nauttimaan tuosta ihanasta säästä ja antaa koneelle aikaa vasta illemalla :)
 
 

Sillä välin reilun viikon takaiset asukuvat - jalassa uusimmat lempparikenkäni Zarasta.

Takki - BikBok
Paita - BikBok
Aurinkolasit - Ray Ban Clubmaster
Housut - BikBok
Kengät - Zara
Laukku - Céline

 

 

Kuvat: Eevi / Minifitness

 

Kommentit (13)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nämä ovat itse asiassa mielestäni yllättävän mukavat! Jo muutama pitkä ilta ollut jalassa ja ilman mitään ongelmia :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, kampaajakäynti Bowssa oli juuri takana ja yhden kesätukan tyytyväinen omistaja siinä kuvissa :D

Sannamari

Oli miten ihanat kengät, paljon näillä oli hintaa? :)
Sitten ihan aiheen ulkopuolelle, nimittäin halusin kysyä sinulta lentämisestä - kuitenkin matkustelet aika paljon ja olet lentokoneessa ollut kerran jos toisenkin.
Miten osaat nauttia lentämisestä? Tai siis edes tykätä siitä? Itselläni on aivan kamala lentopelko ja perjantaina pitäisi 5 tunnin lento kestää. Pahinta itselleni ainakin on nousu, ja se kauhea paineen tunne päässä ja huimaaminen. Tuleeko sulla näitä oireita, ja jos tulee niin miten lieventää niitä? Kiitos jo etukäteen<3:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, kengillä taisi olla hintaa n.30-40e (en millään muista tarkkaa hintaa)
Ja siitä lentämisestä.. se on aika hassua kun minä tavallaan tykkään olla lentokoneessa :D Aluksi minulla oli aina hieman lentopelkoa, mutta tsemppasin itseäni lopulta nauttimaan siitä. Todennäköisempää olisi että joutuisin autokolariin, tai mihin tahansa muun kulkuneuvon kanssa onnettomuuteen kuin lentokoneen, koska lento-onnettomuudet ovat lopulta harvinaisia ja nyky teknologia niin paljon parantunut. Sitä pitää vain kai tajuta, että ihan samalla tavalla se kone lentää, murehti sitä tai ei. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram