Lempi ranta.. Ei se välttämättä ole se missä on henkeäsalpaavimmat maisemat, autioimmat rannat, sileähiekkaisin pohja ja kirkkain vesi. Tosin aika lähellä sitä on Trawanganin ranta Gileillä, mikä minulla nousi ensimmäisenä mieleeni, kun tuota kysymystä itseltäni kysyin.

Trawanganilla saattaa nimittäin hyvinkin viereisessä rantatuolissa saksalaiset turistit vaikka laulaa ja vedessä porskuttaa keltainen vene edestakaisin. Uimaankin mennessä rikkoutuneet korallit pistävät välillä jalkapohjiin, mutta toisaalta niistä lähtee aallon huuhtoutuessa rantaan kiva kilinä ja muutenkin minä pidän siitä, että on vähän elämää ympärillä. Trawanganin rannan vastaan siksi, että sinne liittyy hyviä muistoja ja fiilistä. Ihan niin kuin voisin vastata mummolan mutapohjarannankin - sen mistä kesäisin lapsena hyppäsin puhallettavan krokotiilipatjani päälle ja kelluin siellä tummassa järvivedessä ikuisuuksia peläten haukia.

Mistä rannasta teillä on muistoja, tai minne ehkä ehdottomasti haluaisitte päästä niitä luomaan? Mikä on teidän lempirantanne? MyCosmo ja Piz Buin järjestää kilpailun, missä postaamalla Instagramiin tai MyCosmon kuvagalleriaan kuvan lempirannastaan hashtageilla #pizbuinbeach  #mycosmo voi voittaa 90 euron arvoisen PizBuinin tuotepalkinnon sisältäen aurinkotuotteita vartalolle ja kasvoille, sekä designer-rantakassin.  
Kilpailu päättyy 2.6 

 

Itse puhun aina auringolta ihon suojaamisen puolesta ja mielelläni puhun siis näiden Piz Buinin tuotteidenkin puolesta. Tuotteiden mitkä minulla oli testissä juurikin viimeksi lempirannallani Trawanganilla. Oikeastaan lopulta koko kuusihenkinen porukkamme testaili näitä ja suihkutteli suojakertoimet iholleen mieluummin Piz Buinin tuotteista kuin omistaan.
Lisää testifiiliksiä ja tietoa tuotteista kuitenkin vielä myöhemmin :)

Sillä välin, innolla niitä rantakuvia Instagramiin odotellen!

Postaus on osa MyCosmon ja Piz Buinin yhteistyökampanjaa

Kommentit (2)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä siellä on kirjoitusvirhe (aika iso sellainen - hyvä minä!) pizbuinbeach tosiaan pitäisi olla P:llä, ongelma tässä on nyt vain se, että en pääse muokkaamaan tekstiä kun siinä on joku pugi. Kaikki tuolla virhe hashtagilla julkaistut kuvat kyllä otetaan kilpailussa myös huomioon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram