Olen ottanut ison edistysaskeleen muotimaailman metiköissä. Nahkashortsit!
Siinä kesti kauan, tiedän. Olen täällä nyt, kun muut siirtyvät nahkahousuihin.
Nahkahousuista en tiedä mitä mieltä olla.. tai tiedän, koska salaa sovitin niitä kerran. Siitä ainakin olen varma, että vielä en julkisesti niissä tuolla kaduilla kirmailisi- olo oli kuin supersankarilla. Tai jollain wannabe sellaisella. Supersankariahan minusta ei saisi vaikka siivet kasvaisi selkään, sen verran kömpelö tapaus täällä hei.
Sitäpaitsi voiko mitkään housut litistää takapuolta enempää kuin nahkahousut? 

No, mieleni saattaa vielä muuttua ja silmäni tottua, jos jokatoisella vastaantulevalla alkaa olla nahkahousut. Olinhan myös nahkalegginssien suuri vastustaja, mutta kappas kenen kaapista sellaiset loppupeleissä löytyivätkään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (14)

hheidi

Ihanan raikkaat nuo vaaleat nahkasortsit ku joka puolella on mustia!:) mistäs löysit?

Julia

Anonyymi,Ne on ihan vaan perus spiritstoren tossut.Anonyymi,Kiitos paljon :)Hheidi,gt:stä. yllättävää :D

Anonymous

Itse en ymmärrä yhtään nahkahousujen perään. Varsinkaan niiden punaisten paksujen mitä näkee mallinukkejen päällä. Elävällä ihmisellä en ole vielä nähnyt, enkä usko, että kovin monta tuleekaan vastaan. Kamalat!

Julia

Anonyymi,Tiedän mitä tarkoitat, minulle tulee niistä mieleen aina vaan Bretney Spears.

YANNA

Heiii mulla oli yhdessä promoduunissa nahkahousut päällä jotka sopi mulle kuin valettu, peppukin näyttä hyvältä ja mun teki heti mieli ostaa! Plus että nellyllä on se kenzan malliston nahkikset jotka näyttää ainakin sen päällä ihan super hyviltä! Ai ai kun vaan sais ostettua :D JA IHANAT NOI SORTSIT!

Anonymous

heii ! oot ihan YLInätti !! =) sul ei oo vrm mitää ulkonäköpaineit !!!!!:D oikeesti oot tollane täydellinen =) ihan oikeesti, en löydä sust mitää vikaa ! ruskeehiuksinen barbie :D

Julia

Anonyymi,Aika iso kohteliaisuus, Kenza on mielettömän kaunis!Yanna,Noniin kato nyt säkin oot jo siellä nahkahousujen puolella! Tuu hyppii mun eteen sitten kun saat ne hankittua niin ehkä mä seuraan perässä :)Anonyymi,haha, usko pois niitä vikoja on ja paljon, mutta iso kiitos. Ihanasti sanottu :)

Julia

Anonyymi,Bauhaussista ostettiin muutama vuosi sitten parvekkeelle tuollainen rahisetti, mistä tuo tuoli on yksi osa. Kokonaisuudessaan (sohva, 2tuolia ja pöytä) oli jtn 400e luokkaa.

Anonymous

Kiitos paljon! Täytyy toivoo et niiltä tai jostain löytyis vastaavia, tykkään noista ihan kauheesti ja ihailen tollasia aina Apollossa :P !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram