Eilen suuntasimme tehokolmikkomme Lauttasaareen seikkailemaan.
Pysähdyttiin esin Blue Peteriin syömään, missä oli oikein kiva terassi ja ruokakin ihan syötävää.

 

 

 

Olen muuten varastanut Laurin RayBanit. Tykkään niistä liikaa ja aijon omia ne ikuisesti itselleni. Turha yrittää väittää vastaan Late, olen tosi hyvä tässä.

 

 

 

Joskus kun olin pikkuteini ihastuin isosiskoni valkoiseen toppiin niin paljon, että yksi päivä vaan otin sen itselleni ja tein sille salakätkön huoneeseeni.
Minulla oli kätevä pöytä, minkä alimman laatikon ottaessa kokonaan pois jäi sen alle tyhjä tila. Kätkin topin sinne ja laitoin laatikon takaisin paikoilleen. Sisko ei koskaan löytänyt sitä, mutta ei varmasti ollut vaikea arvata minne se oli hävinnyt ja miksi.
Tästä aiheutui muistaakseni hirvein riita ikinä, mutta visusti silti pidin topin kätkössään. Se on minulla vieläkin!
Voi luoja, olin kauhea kakara. Anteeksi näin vuosikymmenen jälkeen vaan sisko. Haluaisitko ehkä toppisi takaisin? :)

Okei, mutta takaisin Lauttasaareen. Jostain syystä en ole koskaan käynyt täälläpäin Larua, mitä tämä nyt oli- pursiseura-aluetta?

 

 

 

 

En pidä purjeveneistä, mutta onneksi meillä oli kärry!

 

 

 

 

Se on tärkeää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punaiset popot on löytöni Kaunasin ostoskeskuksesta. Ne ovat söpöt ja mukavat. Mitä muuta sitä nyt kesäkengiltä tarvitseekaan.

 

Kommentit (21)

Anonymous

Eihän tässä voi muuta sanoa kun..herranjumala kun olette hyvännäköinen pari :)

Anonymous

Näytät tuossa viidennessä kuvassa, jossa seisot yksin purjeveneiden keskellä aivan Katie Priceltä! :D Olen yhdennäköisyyden aikaisemmin huomannut, mutta kerkesin jo unohtaa sen kunnes näin tuon kuvan :D Mutta älä huoli, olet paljon kauniimpi ja et lainkaan "leikellyn" näköinen. Ja tyylisikin on huomattavasti tyylikkäämpi ja kivempi :D

Victoria

Kauniita kuvia! Kivat nuo löytämäsi punaiset popot :) onko kiilakoroilla helpompi tepastella kuin korko-koroilla? :D jos on, taidan harkita moisten ostoa suomesta...

emmi

AH mä rakastan tota HSK:n rantaa!! Oon iha pienestä pitäen siel pomppinu ja sielt on monia hyviä muistoja, osa liittyy epämääräsesti noihin kärryihin. :)

Anonymous

Ootte tosi hyvännäköinen pari !! Joskus oonkin toivonut kun Lauri on telkkarissa pyörinyt, että toivottavasti sillä ei oo mitään bimboa tyttökaverina ! onneksi ei :)

Ayu

Toi viimeinen kuva sun selästä on aivan mieletön. Niin joo, teetkö sä sun kuville mitään ennenku isket ne tänne?

Julia

Anonyymi,Haha, kiitos :D Victoria,On huomattavasti helpompi! Ihan voisi kävellä vaikka koko päivän niillä :)Emmi,Hahah hauska sattuma :D Legendaariset kärryt siis.Anonyymi,Voi ei :D No, hyvä että oon osannut olla antibimbo, kiitos!Ayu,Joskus säädän kontrasteja. Näitä ulkokuvia yleensä. Tossa näkee sen eron, tokavika kuva on muokkaamaton ja vikassa säädetty värejä vähän. Kiitos <3

Anonymous

Miten noi raybanit on taas tullu muotiin? Ne kun ei istu lainkaan sinun kasvoillesi. Kokeile mieluummin jotain päätä ja kasvoja myötäilevää mallia.

Julia

Anonyymi,En tiedä :D Kai se on makuasia, itse tykkään niistä paljon. Minulla on jo kasvoja myötäileviä malleja, joten nämä ovat kivaa vaihtelua.

Anonymous

Voisitko mitenkään ilmoitella tänne mistä oot vaatteitasi ostanut, rakastuin muutamiin housuihin joita sulla on noissa kuvissa. (:

Julia

Anonyymi,Olet niin oikeassa, pitäisi laittaa mistä vaatteet on peräisin, mutta olen niin huono siinä :D Lupaan yrittää skarpata :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram