Pyydettyä ruokapäiväkirjaa nyt suoraan lautaselta ja enimmäkseen lohen muodossa. Tässä viimepäivien nautinnon hetket:

Torstain myöhäinen lounas ravintola Kitchissä: Lohi vuohenjuustosalaatti.

 

Perjantain aamupala: Riisipuuroa, vadelmakiisseliä, vadelmia ja jotain luomu porkkanahedelmä sekoitus mehua.

 

 

 

 

Lauantain illallinen: Lohta, suikaloituja kasviksia, marinoitua punasipulia, salaattia ja kermakastike.

 

 

 

 

 

 

Sushisunnuntai sushibar & Dinessä. Herättiin niin myöhään, että tämä taisi olla aamupala.

 

 

 

 

Sitten tämänpäiväinen aamupala: Superfood smoothie. En sanoisi, että tuo jauhe mitään herkullisinta on, mutta ainakin terveellistä ja sisältää kätevästi suosituimmat superfoodit (macaa, kaakaojauhetta, gojijauhetta, lucumaa ja psyllium-kuitua). Mukaan jauheen lisäksi meni banaani, vettä, hunajaa ja pakastemustikoita.

 

 

 

Juuri syöty illallinen:  Mozzarellakanaa, jälleen suikaloituja vihanneksi (ah, kypsyy niin nopeasti), salaattia ja ranskankermakastike.

 

 

 

 

 

Ja jos joku ehti edes hetken luulla, että tässä oli kaikki to-ma ruokani, niin ei lähellekkään. Nämä nyt tuli vain kuvattua ja suuhun on mennyt kaikille kasviksille ja superfoodeille vastapainoksi mm. kasoittain leipää, jokunen kourallinen karkkia ja pari viipalettaa pizzaa. En osaa yhtään syödä säännöllisesti tai aikatauluttaa ruoka-aikojani, joten yhtä surkea olen valitettavasti niiden ylös kirjaamisessakin.

Aikalailla spontaania lusikoimista siis. Ei kuulemma se terveellisin tapa, mutta syön silloin kun on nälkä- okei paitsi jos tarjolla on herkkuja, tai joku tosi hyvä telkkariohjelma vaatii kaverikseen ruokaa :)

 

Kommentit (26)

Tanja

Kokkailet niin hienoja annoksia ettei ilman tekstien lukemista voi tietää mitkä kuvista ovat ravintolaruokaa ja mikä kotona kokattua. Ihailen suuresti - itse osaan lähinnä paistaa kalapuikkoja! :)

JMP

Ihanan herkullisia kuvia. Itsekin syön silloin kun on nälkä (tai tulee hyvä telkkariohjelma), säännöllinen ruokailu on yliarvostettua ;)Sydämeni sulatti kahden viimeisen kuvan mössöstä (mitä lie?) töröttävä persilja. Niin suloista! :D

Anonymous

Haluaisitko laittaa tänne viimeisen ruoan ohjeen.. näyttää todella herkulliselta.

Anonymous

Hei! onko sull ajotain hyviä sivuja mistä löytyisi kauniita mekkoja valmistujais juhliin?? en löydä nellyltä, asoksesta, lipsyltä tai bubbleroomista mitään kivaa. ja haluiaisin että se olisi sellainen synmetrinen mekko kiitos etukäteen!!

Anonymous

kerkesin jo aatella, että ompa terveellistä karppiruokaa! mutta onneksi teksti alhaalla vähän selvensi;) nami nami osaat kyllä tehdä ihanan värikkäitä ruokia :)

Anonymous

ai niin annemi: itse olen marinoinut punasipulia perinteisesti etikan kanssa, mutta nyt olen hulauttanut sipulirenkaiden joukkoon myös valmista chilikastiketta! käy tosi hyvin, jos haluaa vähän potkua mukaan :)

JENNA V

Oi namsss, mitä kuvia!!! Näitä ei voi olla katsomatta ilman, ett tulis nälkä ;-) SUN annoksilta puuttuu enää ravintola, missä noita herkullisen näköisiä ruokia vois päästä nauttiin. Uskon, että menestys olis taattu!! Kiitos kuitenkin, kun jaat täälä reseptejä, että me muut voidaan yrittää saada edes vähän tonnepäin..or not :-D

Anonymous

Mitä kasviksia käytät? Pilkotko ne aina itse tuoreesta vai käytätkö jotain pakaste/ muita valmispusseja? Mitä laitoit tuohon kermakastikkeeseen? Ajattelin tänään kokeilla paistettua lohta ja laittaa pannulle ohjeesi mukaan soijaa ja hunajaa! :)

Julia

Siinä on suikaloitua lanttua, porkkanaa, salottisipulia ja herneitä keitettynä suolavedessä, missä hieman voita. Maustamattomia broilerin filee ohut leikkeitä suolalla, pippurilla, ja chililimellä maustettuna. Päällä sulamassa mozzarellaa. Ranskankermakastikkeessa sitruunanmehua, suolaa, sokeria, hienonnettua persiljaa ja yrttivalkosipuli mausteseosta. Minkä annoin viiletä jääkaapissa n.30 min. Mausteita maun mukaan. :)

Julia

Minulla oli hieman yksinkertaisempi resepti :D Tuo sinun kuulostaa todella hyvältä! Lähtee kokeiluun ehdottomasti. Itse tein ihan perinteisesti: pari punasipulia, punaviinietikkaa hieman alle 1dl, oliiviöljyä muutama ruokalusikallinen, reippaasti sokeria, sekä suolaa ja pippuria :)

Julia

Tämäkin itseasiassa oli vain lohisalaatti, mutta pyysin siihen vuohenjuustoa mukaan. (teen niin aina). Tosi hyvää, kokeile :)

Julia

Tuoreita aina ja tuossa lohiannoksessa taisi olla porkkanaa, hernepalkoja, purjoa ja kaalia (kaikkea mitä jääkaapista nyt sattui vain löytymään). Keitin niitä suolavedessä. Kermakastikkeessa oli puolikas lihaliemikuutio, tilkka vettä, puolipurkkia ranskankermaa ja toinen puolipurkkia ruokakermaa. Lämmitin pienessä kattilassa ja maustoin sokerilla, suolalla, pippurilla ja tilkalla sitruunanmehua :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram