Olin hieman suunnitellut Alexander Wang x H&M malliston lanseerausjuhlaan rennompaa ja sporttisempaa asua, mutta nopeasti Vansit ja hame vaihtui laskoshousuihin ja korkokenkiin, kun ajattelin että ehkä H&M Studios housut yhdessä Wangin topin kanssa kulkevan paremmin yhdessä.

Khakinvihreä ei noin yleensä ole värini, mutta oli yllättävän piristävä lisä, kun jo ensimmäisenä päivänä Nykissä olin ehtinyt kyllästyä matkalaukkuni täysin mustaharmaaseen sisältöön.
Ajattelin tarvitsevani matkalla enimmäkseen vain yksinkertaisia perusvaatteita ja ilmeisesti ne ovat kaikki mustia.
 

 

Muutaman päivän ajan tosin kaipasin mitä tahansa vaatteita, kun matkalaukkuni jäi Kanadan lennostani jälkeen jonnekin JFK:n kentälle, eikä siitä miltei kahteen päivään mitään kuulunut.

Tämä ei ole ensimmäinen kertani lomalla ilman saapuneita matkatavaroita, mutta pakko myöntää että aloin jo hieman panikoida. Olin laiskuudessani nimittäin pakannut kaikki tärkeimmät tavarat matkalaukkuun. Ne mitä yleensä kannan aina käsimatkatavaroissa – laturit, kamerajutut ja arvokkaammat tavarat.

 

Onneksi ollaan nyt kaikki vihdoin samassa paikassa, jätti matkalaukkuni ja minä. Ja oli siellä vaikka kuinka mustaharmaita vaatteita tahansa, niin minä olen iloinen että saan jotain muuta päälleni kun kulahtaneet lentofarkkuni ja löysän ison t-paidan.

 

 

    Nahkatakki: Zara // Toppi: Alexander Wang // Housut: H&M Studios // Kengät: IRO (Gaudete) // Laukku: Chanel Boy

    Kuvat: Line Kirkhus

Kommentit (12)

aa

Heippa! Sulla on aivan mahtava vartalo. Miten sitä huollat? Kuinka paljon urheilet esim. viikossa? Ja kuinka paljon herkuttelet? :) Kiitos vastauksestasi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei ihana, kiitos :) Olen kylläkin ihan vain luonnostani hoikka. Urheilen perus arkena sen 2-3 kertaa viikossa, mutta melko kevyesti :) Ja herkuttelenkin aika usein!

Veera

Moi,
Upeat vaatteet taas kerran. :) saako kysyä, että onko toppi ihan ns. A. Wangin omaa mallistoa, vai liittyykö H&M:n jotenkin?

Vierailija

Asu toimii törkeen hyvin. Ei voi muuta sanoo. Todella hyvä lookki just tohon tilaisuuteen!

Jennii

Sopisit hyvin Wangin mallien joukkoon! Tossa asussa on sitä jotain! Tyylikäs mutta rento :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat