Käväisin eilen piristämässä tylsää kauppareissuani Ruoholahden Warehousessa.
Useimmiten vain kiertelen, enkä osta mitään, mutta eilen silmiini pisti hauska Friis&Companyn laukku.

Okei, joidenkin mielestä se voi olla karmea (ainakin toiselta puolelta), mutta minä pidän siitä paljon!
Olen jo pitkään etsinyt sopivaa kirjekuorilaukkua ja näillä minun kriteereilläni (sinne pitää mahtua kamera ja puolet vessan kaapista) ei ihan heti sellainen kävele vastaan. Sitäpaitsi se ei saa olla liian juhlava, eikä liian tylsä.
Tämä on juuri sopiva.
 

 

 

 

 

 

Tänään tein myös toisen vielä paremman löydyn Ruoholahden kauppakeskuksen katon alta. Niin, että heippa vaan Stokka, alan tästä nyt hengailemaan Ruoholahdessa.
Siitä lisää sitten huomenna, nyt riennetään töihin.

P.s Heräsin viimeyönä hirveään palavan muovin hajuun. Ihan kuin jossain poltettaisiin pomppulinnaa.
Herätin sitten Laurinkin, joka kävi nuuhkimassa rapussa ja tiirailemassa parvekkeelta, ettei naapurin kerrostalo olisi ilmiliekeissä. Itsehän hiippailin keittiöön tarkistamaan uunin jos vaikka unissani olisin tunkenut sen täyteen tupperware rasioitani ja vääntänyt nupit 250asteeseen. No onneksi en ollut.
Rappukäytävässäkään ei haissut, eikä naapuri palanut, joten syy oli vissiin sitten jonkun voimalan kaasupäästöt, en minä tiedä.

 

Kommentit (12)

Anna

Todella piristävän näköinen laukku, "love is.."!:) Warehouse Brand Outlet♥ Pitäisköhän joskus pitää silmät auki duunista lähtiessään, jottei kirjaimellisesti törmäisi ,kun sielläpäin liikut...esim. moikkaaminen ois paljon ystävällisempää.:DD

Julia

Anna,Haha, ehkä :DAnonyymi,Arvasin! :) olisin varmaan ollut samaa mieltä itsekkin vuosi, muutama sitten!

Anonymous

normaalisti mä tykkään vaan yksivärisistä (musta) simppeleistä laukuista mutta joku tossa kiehtoo... haluan ton vaikka tiedän etten osaisi sitä kuitenkaan käyttää :D

YANNA

Mä niin muutan kohta ruohikseen sun perässä et hengailisin itekin tarpeeks usein tuolla warehousessa että sais megaihania löytöjä! ihana laukku!

Julia

Eeva,ei tosiaan ole. Yleensä Friis&co:n laukut on sen yli 50e.Anonyymi,Oho, jopas oli kumma juttu.Anonyymi,Sama täällä. Suosin yleensä simppeleitä laukkuja, mutta joku tuossa vaan on!Yanna,Hyvä että säkin tykkäät. Kelasin jo et oon menossa ihan pöpilään ja rupeen kohta ostelemaan vaan sateenkaarivärejä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat