Taivas oli värjäytynyt ihan oranssinpunaiseksi kun lauantaina lähdettiin Sushibar Korjaamosta muutaman viinilasillisen jälkeen tallustelemaan Helsingin jäähallille päin.

Kyseessä oli tietysti Cheekin keikka. Kenenkäs muunkaan muka. Loppuunmyyty jäähalli ja katsomossa samassa kohtaa parikymmentä ystävää takasi aika melukkaan meiningin, sekä tietysti Jaren lavakarisma, artistivieraat, lavasteet ja pyrotekniikat tekivät keikasta mielettömän shown. Tykkäsin todella paljon. Mahtavaa miten pitkälle Cheek on päässyt ja ansaitusti onkin.

Tuon parin tunnin pienen spektaakkelin jälkeen päätettiin hetkeksi mennä rentoutumaan Bar9:n kevyen illallisen merkeissä ja jatkaa sieltä sitten vielä jatkoille juhlimaan. Sillä tiellä pysyttiinkin pilkkuun asti.

Nyt on siis railakkaasti temmelletty viikonloppu takana ja edessä tämä syksyinen viikko – alan päästä tähän viilentyneeseen tunnelmaankin jo.
Ensi viikonloppuna tehdään jotain hieman erilaista - lähdetään seitsemän tytön voimin mökille.
Pari päivää pelkästään loisto seuraa, paljon ruokaa, leffoja, viimeisiä grillaamisia, hyvää viiniä, pelejä, naurua ja rentoutumista. Erittäin tervetullutta.   

Kommentit (17)

Erkki-Liisa

Hei apua, mistä toi vikassa kuvassa sun päällä oleva valkoinen toppi on ja osaatko sanoa onko niitä vielä myynnissä? Se on ihan täydellinen! :)

Taru

Hei, kai olet tietoinen että Cheekin keikalla oli videokuvaaminen ja tallentaminen kielletty? Monihan siellä varmasti kuvasi, mutta en ehkä itse laittaisi blogiini kuvia/videoita, vaikka kuinka olisinkin herran kaveri.
Anyway, olet todella kaunis ja blogisi on ihana :)

Taru

Harmi, ettet kommentoinut asiaa. Tarkoitukseni ei ollut olla negatiivissävytteinen, halusin vain kuulla perustelusi, oliko sinulla esim. lupa kuvata ja julkaista kuvia.

Vierailija

Hei! Voisitko suositella jotain hyviä, mutta kohtuuhintaisia sushi-ravintoloita stadista?:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram