Katsokaa olen reaaliajassa.
Ei eilistä, eikä tulevaa. Ei tarinoita stalkkereista, tai turhista tavaroista.
Ihan ollaan tässä ja nyt tänään- lähdössä skiexpoille.
 

 

Okei, voisin sittenkin heti vetää pohjan ensimmäiseltä lauseeltani. Ei minulla ole enempää sanottavaa.
Hypätään eiliseen.

Huomasin Ruoholahden kauppakeskuksessa uuden liikkeen/kojun/luukun/pisteen. Vaihda hopeat rahaksi- Huusi kyltti siinä edessä.
Iihan mielenkiinnosta (niin, tai rahan ahneena) lähdin kotona kaivamaan unohdettuja korujani.
Saalis jäi aika pieneksi. Muutama rikkinäinen ketju, pari hassua nilkkakorua ja varvassormusta Balilta, sekä muutama kultainen riipus ja yksi löytösormus.

Osaassa koruista ei ollut mitäään leimaa ja osa näytti niin rihkamalta, että oikein hävetti edes kokeilla. Painoa korukasallani ei ollut mihinkään suuntaan.

Viidentoista minuutin luukulla korujen tutkimisen ja raaputtamisen jälkeen kourassani oli silti 300euroa. Kätevää.

 

Kommentit (15)

Anonymous

waude mikä saalis!! loistavaa! 45-minuuttia ohjelmassa oli pari viikkoa sitten niistä "kulta rahaksi"-liikkeistä yks tutkimus missä ne kaikki 5 paikkaa nolas ittensä totaalisesti. ilmeisesti kuitenkin on olemassa hyviäkin paikkoja.. jee!

Anonymous

Ihanaa kynsilakkaa. Oon ettiny tollasta sinistä pitkään. Osaatko sanoa, mitä merkkiä ja sävyä?

Anonymous

Valitettavasti niitä "hyviä paikkoja" ei ole olemassakaan. Korut rahaksi -bisnes on ehkä vastenmielisin ilmiö pikavippien rinnalla, jolla persaukisilta lypsetään viimeinenkin arvonsa säilyttävä omaisuus talousromahduksen kynnyksellä.

Julia

Anonyymi,Olen kuullut puhuttavan siitä, mutta kokeilin silti mitä saan :DAnonyymi,o.p.i:n lakka ja no room for the blues- sävy.Anonyymi,Nooh, otin mielummin kyllä sen 300€ kun unohdetut, käyttämättömät ja rikkinäiset ketjut.Anonyymi,Kiitos <3Anonyymi,Piti ihan googlettaa. Olipas kaunis tyttö! Isot silmät ja huulet (minulla ei ole) mutta, kiitos. Otan isona kohteliaisuutena :)

Anonymous

Oliko ne muut korut sitten jotain GUESSIN tai muun koruja, kun niistä irtos kuitenki noin paljon. Ei kai nyt oo mahollista, että jollai pilipali H&M rihkama koruilla saa sit hyvikkeeks 300 euroa?

Julia

Anonyymi,Tosiaan ei ollut h&m:n koruja. Ne ei ole kultaa, eikä hopeaa. Ei ollut Guessiäkään, vaan sellaisia perus kultaliikkeestä ostettuja ketjuja ym.

Anonymous

Heippa!Olisin vain kysellyt (tyhmiä), eli ottaako ne sinne myös kultakoruja..? Mulla on myös kasa laatikossa makaavia, turhia koruja ja kuulostaisi oivalta keinolta päästä niistä eroon :> ps. blogisi on ihana ja vaikutat tosi hyvältä tyypiltä :)

Anonymous

MoiNoista korusta niin onko se ruohiksen koju pysyvä vai vaan hetken siellä ja sitten siirtyy jonnekin muualle? Mullakin kasa rikkinäisiä ym. koruja ja ajattelin et voisin diilata ne, mutta en tiedä missä..Muistatko minkä firman paikka se on? Kiitso jos ehdit vastailemaan..Oon satunnainen lukija täällä ja tekstisi on hauskasti kirjoitettu, mukavan kepeää, muotia ja ruokaa ja sellasta perusjuttua sopivasti kaikkea..Jatka samaan malliin :DD

Julia

Anonyymi,Anteeksi, olen missannut kommenttisi täysin :(Ruoholahden liike on pysyvä, en tiedä oikein muuta. Jos sinulla on paljon koruja kävisin melkin jopa kahdessa eri paikkaa kuulemassa mitä niistä ovat valmiita antamaan. Näin ainakin saat tietää viilataanko sinua linssiin ja missä :D Ei noihin aina voi luottaa.

Anonymous

Hei,voit myös kokeilla pursimiehenkatu 15 sijaitsevaa liikettä, joka vaihtaa kultakorut ja hopeat rahaksi. Kultarahaksi ja kultakaupat tarjoavat kultakoruista 14karaattia usein sen 14e/gramma, mutta tuo liike tarjosi 20e/gramma. Vein vanhoja koruja sinne ja he näyttivät oikein kädestä pitäen miten aitous varmistetaan ym ja nettosin vanhoista koruistani yli tonnin. Rahat saa heti käteen ja hetken olo on sikarikas :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram