Saaran naapuriin on rakennettu uusi talo. Hulppea, varmaan 7 kerroksinen jättiläinen, missä on ovia ja ikkunoita enemmän kuin kerrostaloissa. Tuijottelin sitä kun istuttiin kivi kynnyksellä odottelemassa taksia. Oltiin tavallaan lukittu itsemme ulos talosta, mutta ei se haitannut kun oltiin muutenkin lähdössä.

Takanamme koditon mies kaivoi hiljaa roskiksiamme. Tuli niin voimaton olo siinä hulppean lukaalin, oman lukitun oven ja kodittoman miehen välissä. Tuijottelin lakattuja varpaitani enkä voinut tehdä mitään. Varpaani ärsyttivät minua. Miksi minulla edes oli nätisti lakatut varpaat kun toinen syö minun eilen roskiin heittämiäni ruuantähteitä.

Tällä alueella ei näe paljon köyhyyttä ja sen jotenkin liian helposti unohtaa. Tätä miestä en kyllä saanut pois mielestäni. En vaikka tänään Lauri antoi sille mansikoita, pastasalaattia, omenapiirakan ja vettä. 

 

Tässä muutamia kuvia viime päiviltä. Emme ole paljon muuta tehneet kuin viettäneet rennosti pyhiä ja säästelleet aktiviteetteja sitten ensi viikkoon. Mukavaa viikonloppua :)

Kommentit (10)

Jmp

Kaikki kuvat ovat niin upeita ja henkeäsalpaavia, mutta eritoten tuo kolmanneksi alin kuva, jossa sumuvaippa/pilvirivistö lipuu mereltä päin kaupungin ylle ja itse kuva on otettu jostain pilvikerrosta korkeammalta. Huh, meni kylmät väreet! :)

Lokoisaa loman jatkoa ja nauti joka hetkestä!

P.S. Kodittoman miehen tarina kosketti. Kiitos, että jaat myös näitä nurjia puolia.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo, se oli tänään se outo sumupilvi :) Täällä ei oikein ikinä tiedä millainen sää on :D Todella kuuma aluksi ja sitten yhtäkkiä kylmä ja tuulista. Maisemat kuitenkin pysyvät aina yhtä henkeäsalmaavan kauniina :)

Henna

Kyllä siis taas niin aivan uskomattomia kuvia! <3 Tuo paikka vaikuttaa vaan niin joltain satumaalta, ihan kuin sitä ei oikeasti edes olisi. Eritoten tuo kuva, joka on otettu terassilta ja alla vasemmassa kulmassa leviää öinen kaupunki.. <3

Olet tuolla kuitenkin monta kertaa vieraillut, turtuuko noihin uskomattomiin maisemiin?? Ps. Laurille hatunnosto kodittoman miehen auttamisesta. Sääliksi käy, ja valitettava totuus on, että noita löytyy kaikkialta..
Olet upea!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :)
Voi, ei en ikinä totu näihin maisemiin! Aina tuijottelen haltioissani. Niin uskomattoman kaunis kaupunki <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jos poltan, niin vain ja ainoastaan juhliessa. Huono tapa välillä viinilasin kanssa polttaa, mutta arkisin ei tosiaan tee koskaan mieli edes koskeakkaan tupakkaan. Pitäisi lopettaa kokonaan tämä pahe :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram