Tyttöjen kanssa boulderoimassa saatiin idea kylpylä-lauantaista. Kuinka kivaa olisi lillua porealtaassa, käydä saunassa ja syömässä kunnon illallista. Rentoutua yhdessä.
Eikä siinä muuta sitten kun tuumasta toimeen, soitettiin Långvikiin ja saatiin vielä samalle illalle huone, pakattiin puolessa tunnissa ja pian oltiinkin jo matkalla!
(Matka, mikä tosin kesti vain alle 30min, koska Långvik sijaitsee Kirkkonummella ja länsiväylää pitkin hurautettiin sinne hetkessä).

 

Långvikissa tehtiin juuri sitä mitä oltiin kaavailtu; kylpytakeissa hipsuteltiin allasosastolle, kikateltiin porealtaissa, skoolattiin kuplivalla, hurrattiin infrapunasaunassa, missä pystyi katsoa suomen pronssiottelua, syötiin kolmen ruokalajin illallinen kivassa ravintolassa, missä risotto oli raakaa, mutta muuten ruoka todella hyvää, juotiin viiniä ja istuttiin vielä seuraavana päivänä varmaan tuntikausia aamiaisella hakien kokoajan lisää ruokaa ja juoden kahvia kuppikaupalla. Kuudesta aika kovaäänisestä tytöstä lähtee muuten innokkaissa keskusteluissa aika kova ääni ja välillä naurukohtauksien kourissa piti koittaa kaikin keinoin pitää meteliä kurissa, kun varmaan koko kylpylässä kaikui meidän käkätys.

 

Kiitos vaan tytöille vielä kivasta viikonlopusta. Tällaisia voisi olla vahingossa kyllä useamminkin :) 

Kommentit (6)

Mira

Oii miten siistin näköstä! Heii tää ei nyt liity mitenkään kyseiseen postaukseen, mutta oon jokus nähny sulla sellaiset konjakin ruskeat conssit. Tiiätkö, saakohan niitä enää mistään? On niin hienot.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hmm, kyllä niitä aina välillä näkyy jossain :) Koita googlettaa sanoilla converse leather light brown ym. Toivottavasti jostain löytyy!

hanna

wau ihanan näköinen paikka! Onko kallis paikka?? Olisi meinaan ihana lähteä omienkin kamujen kanssa, koska meiltäkään ei Kirkkonummelle pitkä matka ole :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ollut mielestäni kovin kallis. Yksi yö, sisältäen huoneen ja kylpylän oli 150e ja koska meitä oli kolme samassa huoneessa otettiin lisävuode (30e) eli maksettavaa jäi per henkilö vain 60e :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram