Kun monta bloggaajaa laitetaan samaan onnistuneeseen tapahtumaan, siitä saadaan lukea todella monen sivuilta.
Kuten nyt myös minun.

 

Kyse on juuri siitä maanantai-aamun tilaisuudesta, minne kokoontui minun lisäkseni kourallinen ihania bloggaaja-kollegoita aamiaisen ja meikkien merkeissä tutustumaan Lancomen ja muotisuunnittelija Alber Elbazin Lancome Hypnose Show by Alber Elzerin -meikkikokoelmaan

 

Kyseessä on siis Lancomen neljän suosituimman maskaran ympärille koottu meikkisarja.
Maskaroiden rinnalle on luotu luomiväripaletit ja yhdessä sekä ripsivärillä, että luomivärillä voi luoda itselleen joko Hypnse Doll Eyes, Hypnose Star, Classic Hypnose, tai Hypnose Drama –silmät.
Sekä, paletit, että ripsivärit on ulkoasultaan Albertin kujeilevaa kädenjälkeä.

 

Aloitimme aamiaisella ja kuulimme hieman enemmän Albertin tarinaa, samalla hypistelimme meikkejä ja ihastelimme purkkeja. Eniten mieleen jäi luomiväripaletin magneetit mitkä ovat siveltimen alla, niin että ne eivät sieltä heti tipahda vessanlattialle (kuten minulla on tapana vierittää niitä jonnekin viemäriin), ei vaan siveltimet pysyvät rasiassa kiinni vaikka kääntäisit sen ylösalaisin.

 

 

Lopuksi istahdimme vielä hieman meikattaviksi huippumeikkitaiteilijoiden käsiin ja olin aivan innoissani kun minun silmämeikkini loihti Ilkka Ruotsalainen!
Ja upeahan siitä tuli. Näin konkreettisesti miten oikein tehdyllä tummalla alarajauksella suurennetaan silmiä ja miten jopa hieman liilaan vivahtava harmaahko luomiväri sopii sittenkin silmiini. (Olen totaalisen jämähtänyt ruskean sävyihin).

 

 

(Pahoittelen huonoa kuvaa) Minun meikkini loihdittiin Doll eye paletilla, minkä ilokseni sain myös kotiini ripsivärin ja hypnose show irtoripsien kanssa. Irtoripsiä en ole koskaan käyttänyt, mutta jos joskus on tarve niin näitä säilytän sitä varten. Ne olivat todella luonnollisen näköiset silmissä ja kuulemma tehty kestäväksi monen monia kymmeniä käyttökertoja ajatellen!
Paletin värit ovat arkimeikkiin ehkä hieman liian kimaltelevat makuuni. (Olen myös totaalisen jämähtänyt mattaan. – ruskeaa mattaa, kuinka hurjaa!) Mutta, ehdottomasti lähden kopioiman Ilkan tekemää meikkiä joku viikonloppu!

 

Kiitos erityisesti tytöille kivasta aamusta ja Strictly Stylelle viimeisen kuvan lainasta :)

Kommentit (4)

Anniina

Hei! Luin vanhoja Berliini postauksiasi vinkkien toivossa kun vietän ensi viikon Berliinissä. Kiinnostuin outletista jossa kävitte, voitko suositella sitä? Omaa autoa ei ole käytettävissä, menisin sinne bussilla. Mitä kauppoja ja minkälainen hintataso? Kannattaako tuhlata aikaa matkustamiseen 45min/suunta.. Outletit on siitä huonoja kun koskaan ei tiedä et onko siellä tyyliin -10% jotain hirvityksiä vai ihan kunnon alessa esim edellisen kauden tuotteita.

Veera E.

Ruskeasta silmämeikistä on täälläkin muodostunut vakio- Vaihtelu virkistäisi. Värejä tekisi mieli kokeilla. Kuvien kautta välittyy todella kiva tunnelma! ;)

Oikein mukavaa ja & aurinkoista juhannusta!

t. Veera

Mate

Mulla sama ongelma! Olen totaalisen jämähtänyt ruskean erisävyisiin luomiväreihin! Pakko varmaan mennä macin pisteelle istumaan ja todeta, etten tästä nouse ennen kun löytyy joku muu kuin ruskea mulle sopiva luomiväri :D mäcin meikkaajiin luotan aina mitä meikkaamiseen tulee.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram