Lauantai. Lähdettiin heti herättyäni aamiaiselle sushibariin- eli kello neljä. Harmittelin kun aurinko oli jo laskemassa. Jos en ala aikaistamaan unirytmiäni saan viettää tämän talven täysin pimennossa. Sitten mulla luultavasti sekoaa pää. Tätä missiota ei tietenkään edesauta se fakta, että istun tässä nyt kello seitsemän aamulla, enkä ole vieläkään mennyt nukkumaan. Heihei siis huominenkin aurinko.

Sushien jälkeen suunnattiin nokat kohti Kampin kauppakeskusta. Lauri sovitteli housuja Galleryssä ja minä huomasin jo kaukaa SpiritStoressa pilkottavan Jeffrey Campbell look a like kengät.
Vihdoinkin pääsin sovittamaan niitä kummajaisia jalkaan.
 

 

 

 

 

 

 

Uskokaa tai älkää, ne oli todella mukavat! Kilometrikorko ei tuntunut missään ja askel oli vakaa vaikka pää hipoi kattoa. No melkein. Jokatapauksessa löi kyllä minut ällikällä nämä jalkineet.
Tarinamme ei kuitenkaan ollut näin ruusuinen. Kengät- vaikka olivat kokoa 36 olivat näihin nilkkoihin aivan liian isot. Massiiviset kengät ja tikkujalat ei vissiin ollut ihan hyvä kombinaatio. Näytin kuulemma ihan Frankensteinilta.
Kengät jäi hyllylle, odotan sitten siromman mallin tippuvan vaikka taivaalta joskus.

Laurikaan ei löytänyt mitään, kaupat menivät kiinni. Siirryttiin Teerenpeliin drinkeille. Join kaksi punaviiniglögiä ja sain töihin kamalan päänsäryn. Se loppui vasta äsken.
Nyt nukkumaan.

 

Kommentit (13)

Maarit

Sulla on sitten kenkien kanssa sama ongelma kun mulla... Nimittäin rimppakintut ja kapea nilkka ei vaan näytä niin kovin siistiltä supertrendikkäissä möhkälekengissä, oma kokoni kun on vielä 35 niin vaikutelma vielä korostuu jos kengän koko 36. Sääli.

Night at Vogue

Kengät näyttää tosi ihanilta? Jos ovat nahkaa niin suutari ehkä voisi jotain asialle.

Julia

Maarit,Olo oli ihan kuin puujaloilla hoipertelisin :D Night at Vogue,Tarkoitin, että kengät ovat kauttaaltaan liian massiiviset näiden nilkkojen kannettavaksi :) Monet saappaat olen kyllä onneksi voinut käydä suutarilla kavennattamassa.Anonyymi,Tämä oli Fredrikinkadulla. Fredrikinkatu 42.

Anonymous

Hei, kiitos hauskasta blogista! osaat kirjoittaa ironisen hyvin. Kiinnostaa millä alalla olet töissä, kun teet yövuoroja. Itsekin täällä joudun niitä tekemään niin huomioni kiinittyi siihen. Jos et tarkasti halua kertoo niin ainakin ala olisi kiva tietää. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Julia

Anonyymi,Hei, kiitos itsellesi kun luet :)Olen yökerhossa töissä baarimikkona, sekä messukeskuksessa valmistelemassa messuja. Yötyöt on kyllä ihan oma valintani. Olen yrittänyt päivätöitäkin, mutta juutun oravanpyörään, enkä tykkää liian rutiininomaisesta arjesta :D Anonyymi,Olisiko ollut 69euroa.

Minka

Ompas rumat jeffreyn kengät, eikä taida olla aidot kun ei virallisilla kotisivuilla mainita niiden myyntiä spiritstoressa eikä nellyllä, vaikka niitä sieltä saa :o Haluisin itse mustat lita-mallin kengät ja mustat piikilliset samaa mallia olevat, missään ei vain oikein myydä niitä :/

Minka

Ei muuten voi olla aidot jeffreyn kengät jos noin halvat, ne aidothan on lähemmäs parisataa !

RagDoll

Eli meni juuri niinkuin arvelin. ;) Itsellä sama juttu. Ei sovi siroihin jalkoihin isot monot.

Julia

Milla,siinä 171 paikkeilla :)Minka,Kirjoitinkin että Jeffrey LOOK A LIKE kengät, eli samantyyppiset kuin jeffreyn kengät. Tiedän ettei ole aidot ja tiedän ettei niitä myydä spirit storessa :)RagDoll,Niin meni, himputti :D

Anonymous

Mahtava kuulla että meitä yöeläjiä on enemmänkin, vaikka tää hankaloittaakin elämää ihan mukavasti :D Yritäpäs piiitkän yö/kolmivuorotyö-arjen jälkeen totutella aamuheräämisiin. Tää on aaevan mahdotonta! En kyllä koskaan kehu bloggareita, mut oot maailman kaunein ja herttaisin ihminen. Oon lukenu sun blogias nyt jo hetken ja oon kovin tykästyny suhun ihmisenä. Kiitos aivan mahtavasta elämä-kateutta aiheuttavasta blogista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram