Tässä näitä pyytämiänne kuvia Lumenen kynsilakoista käytössä.
Niin innoissani lakkailin sitten, että toiseen käteen jäi kultainen ranskalainen manikyyri ja toiseen kokonaan kultaiset kynnet. En ehtinyt lakata uudestaan, joten muutama päivä tässä ollaan nyt sitten menty näin. Ihan mielenkiintoisen näköistä.

Huomasin lakoissa olevan harjan hieman normaalia paksumpi. Muuten hyvä juttu, mutta hieman se hankaloitti vapaalla kädellä ranskalaisen manikyyrin tekemistä. Lopputulos kuitenkin ihan ok, joten ei se mahdotonta ole.
Plussaa myös lakan paksuudesta. Ainoastaan pinkissä täytyi laittaa kaksi kerrosta, niin että siitä tuli tarpeeksi peittävä.

Ei kai minulla sitten muuta. Lähden tästä tutkimusmatkalle keskustan kauppoihin palkkapäivän kunniaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (12)

Anonymous

Ostoksista postausta sitten =) löydät aina niin kivoja juttuja, että saa itekkin ispistä.-vakkari

Anonymous

Samaa mieltä Night at Voguen kanssa :)En tiedä mistä syystä odotin otsikon perusteella jotain ihan muuta kuin kynsilakkoja, vaikka se nyt lienee se selvin vaihtoehto. Mulle tuli kuitenkin mieleen, että oot syönyt niitä marjoja tai että oot aloittamassa vaikkapa karkkilakon :D

Julia

Vakkari,Ostoksia tulikin tehtyä :D Pitää muistaa kuvata.Noght at vogue,On. Paras kullansävyinen tähän asti :)Anonyymi,Totta :D Olisin kyllä voinut laittaa siihen "kynsi" eteen.

Anonymous

hahaa, onko sullakin ylitaipuvat peukalonivelet.. ööö, mitähän ne on. no, kuitenki sillee että taipuu tosta peukalon alaosasta ihan yli.. :) näyttää tossa neljönnessä kuvassa :D ei pahalla, ne on kivat :)

Anonymous

Nuo Lumenen lakat lohkeilee tosi helposti. Samaten Anytimen merkkiset lakat.En tosin tiedä onko Anytimeä enää....suoraan sanottuna niin läheltä Lumenen tuotteita käyttäneenä en ole koskaan omaksunu niitä,harmi.Mutta mene pian sinne Road Houseen!Joku jo sanoi sen muuttuneen mutta se muuttui monta vuotta sitten ja taitaa olla edelleen se "muuttunu" hyvä safkapaikka(siis sillä akselilla mitä lähiöissä pizzeriat on ,tämä on luxusta) odotan makustelua lämpimästä kanasalaatista.Jos se ei ole hyvää, niin en palaakkaan Etelä Suomeen takaisin joten odotan kattavaa ja tavisasiantuntevaa palautetta sieltä ! :)Luotan teihin nyt tässä asiassa mielenkiintoisen kutkuttavasti.Kiitos!t.Maria

Anonymous

Kivoilta vaikuttaa, pitää kyl itekki käyä ostamassa joku väri. Mitä muuten teet työkses? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram