Jestas, näkisittepä tämän huushollin nyt. Ihan kun täällä asuisi kymmenen erittäin epäsiistiä ihmistä ilman ollenkaan kaappitilaa.


Ei olla ehditty varmaan koko viime viikon aikana kuin käväistä kotona, hyppiä tavaraesteiden yli, vaihtaa vaatteet ja viskata edelliset johonkin nurkkaan, ottaa pikasuihku ja ehkä syödä jotain nuudeleita.


Pikkuhiljaa nämä kesämenotkin tästä vähenevät, mutta ennen sitä on nyt aika lähteä katsastamaan Tallinnankin kesäiset kadut. Laiva lähtee jo tunnin päästä, joten pitänee kiirehtiä.

Tässä toissapäiväinen minä puistoon lähdössä smoothien kanssa, mitä olen vetänyt nyt ehkä joka aamu – banaania, vadelmia, jogurttia, mangoa, appelsiinimehua ja mysliä. Ei mitään järkeä ja kuvatkin valottuivat.

Kommentit (9)

Anonymous

Hei kaunis, olis kiva jos laittaisit tanne kuvan itsestasi missa katsot suoraan kameraan niin etta kauniit kasvosi nakyvat. En loytanyt koko blogistasi yhtakaan tallaista kuvaa, kaikissa missa katsot suoraan kameraan on joko hiukset toisen silman edessa tai aurinkolasit paassa niin ei nae kauniita kasvojasi kunnolla.. Kiitos paljon ja ihanaa Tallinnan reissua <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minusta kyllä hieman tuntuu, että blogissani on kuvia kasvoistani kaikissa kuvakulmissa. Sen verran kuvia on tullut tänne otettua.
Mutta olet ehkä oikeassa siinä, että kasvokuvia ei ole paljoa. En jotenkin näe siinä mitään kiinnostavaa, että pelkkä naamani näkyisi :D Yleensä kun kuvien pointtina on enemmän asu/asusteet/fiilis/hiukset ym.

Muistelin kuitenkin, että ihan yhtälailla välillä katselen suoraan kameraan, kuin sivullekin. Tässä muutama esimerkki:
http://ocjulia.indiedays.com/2013/05/14/kylahullu/
http://ocjulia.indiedays.com/2013/02/19/glam/
http://ocjulia.indiedays.com/2013/02/12/pipo-tai-velho/
http://ocjulia.indiedays.com/2012/12/10/matkin-itseani/
:)

Katja Ruotsalainen

Heippa, Onkohan tuo sinun Neverfull damier azur hurjan arka värinä vai voiko sitä käyttää ns. normaalisti :) ? Mitä mieltä olet sen talvikäytöstä? Harkitsen sitä hankittavaksi.. Kiitos jo valmiiksi. Ps. Ihana blogi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram