Viime perjantaina Kampin Fafasin täpötydessä ravintolassa, ilmoitettiin jonotusajaksi 25minuuttia. ”Haetaan nopeasti matkanvarrelta ruuat kotiin”, muuttui odotteluun ihmishälinässä, samalla kun paksu ruoansavun imeytyi vaatteisiin ja hiuksiini kuin savu piippuun.

Käytiin jopa lyhyt keskustelu jonossa poikaystävän kanssa puolivitsillä siitä, olisiko melkein järkevämpää tilata ruuat nyt Foodorasta ja mennä odottamaan niitä edeltä kotiin?
Tultiin tosin nopeasti siihen tulokseen, että se olisi jo laiskuuden huipentuma ja älytöntä juoksuttamista, joten jonoteltiin kiltisti ruokia. Ihan niin kuin ennen vanhaan oli tapana. Tai no ennen vanhaan ja ennen vanhaan, ei siitä ole edes kaukaa, kun ei ollut tietoakaan mistään kuljetuksista. Jos halusit ruokasi Fafasista, se sieltä sinun myös piti paikanpäältä hakea.

 

 

Eilen kiskoessani hieman Fafasin ruualta vieläkin haisevaa kaulahuivia kaulaani, mietin varmaan tuhannen kerran kuinka kätevä ja edullinen tuo ravintolaruokien kotiinkuljetuspalvelu onkaan.

Muistelin niitä lukuisia laiskoja sushihimoisia viikonloppuja kun lempisushini Sushibarista olisivat olleet enemmän kuin tervetulleita kotiinkuljetuksella suoraan ovelle. Tai niitä iltoja kipeänä yksin kotona, kun kauppaan raahautumisen sijasta, olisin mielelläni voinut tilata suoraan sohvalle vaikka jotain ihanaa höyryävää keittoa?

 

Kiitos Foodora, että tämä on nykyään mahdollista. Testattu on jo lukuisia ravintoloita ja paikkoja. Mm. Domon ruokaa myöhään illalla ystävän studiolle, Dönerin Harjusta herkut leffaillaksi ja lounassushit Sushibarista toimistolle.


Mukana olevien tasokkaiden ravintoloiden kirjo on laaja ja vaikka kuljetuskin on todella edullinen - vain muutaman euron, voi senkin saada koodilla ilmaiseksi.
Esim. Koodilla juliatoivola saa nyt yhden kuljetuksen täysin veloituksetta.

Kannattaa testata. Tällä hetkellä kuljetuspalvelu toimii vain Helsingin alueella, mutta toivotaan, että Foodora toimittaa tulevaisuudessa ruokaa myös muissa Suomen kaupungeissa.

 

 

Translation: Hurray to Foodora that lets you order meals from your favourite neighbourhood restaurants that traditionally don’t deliver.

 

  

 

*yhteistyössä Foodora

Kommentit (3)

Tupsu

Harmi kun ei toimi edes koko Helsingin alueella, nimimerkillä nälkäinen Talissa :/ toivotaan tosiaan että palvelu laajenee jossain vaiheessa kantakaupungista edemmäskin!

Sopa

EIKÄ!!! Ei oo kauan sitte ku ei Kallion alueelle vielä kuljetettu! Tulevat darra- ja kipsupäivät pelastettu

Vierailija

Mä meinasin jo kiljua onnesta, että mun sunnuntait on pelastettu, mutta eipä nuo näköjään toimitakaan "keskustan" ulkopuolelle. :D
Edelleen pitänee tyytyä pizzaonlineen. haha

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013