Täällä jatkuu elokuvamaraton vieläkin. Tosin ajateltiin upgreidata tätä touhua siirtymällä ihan elokuvateatteriin kohta.

television tuijottamisen lomassa ollaan käyty lenkillä Saaran kanssa (käveltiin hitaasti), siivottiin (vielä hitaammin) ja tehtiin ruokaa. Löysin kaupasta kauniita porkkanoita. Kauniita porkkanoita on kuulkaas harvassa.

Tavallaan olen salaa tyytyväinen, ettei tuolla aurinko paista. Tämä laiskottelu on ihan mahtavaa.
(valitettavasti näkyy myös jutuissani täällä :D) Huomenna paluu arkeen ja parempiin juttuihin.

Kommentit (11)

Adrianna

Moikka! Saisiko siitä sun uudesta tatuoinnista kuvaa? Itse kauheana tatuointihulluna sitä täällä kovasti odottelen :) !

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

ah, kyllä! Olen ihan unohtanut tässä juhannustouhujen keskellä :) Lupaan että ensiviikolla tulee kuvia.

Senja

hih söpö toi vikan kuvan porkkana :D
ja on se vaan niin, että kauniit ja söpöt porkkanat maistuu paremmilta!!!

Maija

Hei osaat varmaan vastata tähän kysymykseen.. :D
ELI siis oot ilmeisestikkin matkustellu jonkun verran niin osaat varmaan sanoa, että kuinka mitataan matkalaukun ulkomittojen summa? (korkeus + pituus + leveys?)Olen koittanut tuota tietoa etsiä jo muutaman TUNNIN ajan netistä, mutta enpäs löydä :/ JA kuinka tarkasti ne siellä lentokentällä tarkastelee noita matkalaukun mittoja?:O Kamala stressi, matka häämöttää ja pelottaa, että omistan aivan liian ison matkalaukun :DDDDD

Sandra

Hei, ehkä mä voin yrittää vastata tähän. Saa korjata, jos olen väärässä! Itse mittaisin matkalaukun korkeuden (eli "pyöristä kantokahvaan asti"), sitten mitat reunasta reunaan ja sitten laukun syvyyden ja näistä kolmesta mitasta saadut sentit sitten laskisin yhteen. Mun mielestä enemmän syynätään matkalaukun painoja kuin noita mittoja. Veikkaisin, että ihan perusmatkalaukku menee läpi ilman sen suurempaa mittailua. Ruumaan menevistä laukuista katsotaan mittoja vähemmän kuin matkustamoon menevistä käsimatkatavaroista, koska käsimatkatavarat ei saa olla niin isoja, ettei ne mahdu penkkien yläpuolella oleviin säilytystiloihin. Riippuu myös lentoyhtiöstä, miten tarkkoja ne on mittojen ja painojen suhteen. Yleensä olen huomannut, että halpalentoyhtiöissä ollaan tosi tiukkoja ainakin painorajoista, mutta kalliimmissa yhtiöissä voidaan katsoa läpi sormien, jos on vähän ylipainoa. Mutta varmasti poikkeuksiakin on! Toivottavasti kaikki menee ihan hyvin, ja niin varmasti käy :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hyvin vastattu :) kiitos.
Minulla on sellainen maksimi mittainen laukku (ruumaan) eikä koskaan olla mittailtu :) käsimatkatavaroihin käytän isoa olkalaukkua, koska tosiaan siellä ollaan vähän tarkempia näiden laukkujen koon kanssa ja monesti olen nähnyt, että käsimatkatavara laukkuja on jouduttu laittamaan ruumaan niiden koon takia.

Maija

Kiitos vastauksista :D helpotti paljon! Mittasin oman laukkuni ja jää juuri hieman alle 158cm noi kaikki mitat yhteensä, eli matkaan pitäisi päästä tuolla minun laukullani :)

Yanna

Julia! Kävin pitkästä aikaa lukee sata postausta putkeen, kiitti vihteestä, mut jumalauta mulle tuli kauhee nälkä ja oon koko illan töissä viinibaarissa nälissäni! Murr tehdään ruokaa tyttöjenkaa joku päivä!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat