Apua, luulin että tämä päivä olisi riittänyt loppujen vaatekaappien järjestämiseen, pakkaamiseen ja kodin siivoamiseen, mutta ei! Kello on jo kohta kuusi ja minä en ole saanut mitään muuta aikaiseksi kun isoja vaatekasoja ympäri asuntoa.

Ehkä tämä sekasorto tästä kohta helpottaa, itsepähän ajattelin että on niin hyvä idea tässä pakkailun ohella siivota samalla kaikki kaapit. Osa vaatteista mukaan matkalle, osa kirppikselle, jotkut siskolle, suurin osa hyväntekeväisyyteen. 

itse matkalaukussahan ei ole tosiaan vielä mitään ja nälkäkin kurnii, joten ei kai auta pidempään tässä koneella nyt istuskella. Nopeasti vain keittiön kautta jotain ruokaa ja pää takaisin vaatekasoihin.


Lento lähtee huomenna ja vaikka nämä lumiset kuvat ovat olleet mielestäni ihania, niin en malta odottaa että pääsen näyttämään teille vähän aurinkoa!

 

Ja jos aurinko ei kiinnosta, niin olen saanut myös saanut ajastettua teille muita postauksia; reseptejä, ravintolavinkkejä, meikkijuttuja ja vihdoin niitä viimeisiä vastauksiakin.

 

Nähdään Kapkaupungin puolella :)

Kommentit (13)

taru

Täällä ollaan myös tammikuun puoleen väliin asti, katotaan törmätäänkö jossain Kapkaupungin kaduilla :)

Puppe

Hyvää matkaa! :) Täällä on innokas lukija aina ihan liekeissä, kun lähdette jonnekin matkoille ja pääsen taas ihailemaan mielettömiä matkakuvia. Rakastan matkustamista ja muiden matkakuvat ja -kertomukset ovat ihania.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla <3 Ei muuta kun ahkerasti sitten vaan matkapostauksia tänne lisää :) Itsekin tykkään katsella juuri niitä eniten muiden blogeista.

Annabel

Ihanaa Afrikan matkaa, kauniita kuvia luvassa ;) Itekin lahjoitin ison säkillisen vaatteita UFF:n keräykseen, menee vissiin Afrikkaan. Mitäpä vaatteilla tekee joita en oo vuoteen edes nähnyt, kaapit vaan siistiksi :)

Vierailija

Kävin tänä vuonnä jo kaks kertaa Kapkaupungissa ja silti kun kuulen että joku on lähdössä sinne niin ensimmäinen ajatus on että vitsi kun pääsisi taas itsekin! :D

Vierailija

Kävin tänä vuonnä jo kaks kertaa Kapkaupungissa ja silti kun kuulen että joku on lähdössä sinne niin ensimmäinen ajatus on että vitsi kun pääsisi taas itsekin! :D Loistavaa reissua teille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram