Missä se Julia on joka pakkasi matkalaukkunsa viikkoja ennen matkaa, tunki kaikki shampoot ja voiteet omiin nimilapuilla varustettuihin pikku matkapurkkeihinsa keskittyneesti, tilasi uusia bikineitä netistä ihan vaan varmuuden vuoksi ja järjesti lentoliput kaikissa mahdollisissa muodoissaan muiden papereiden kanssa (mitä ei koskaan edes tarvitse) omaan ’lento dokumentit’ kansioonsa.

Joo, se ei ole täällä ollut viimepäivinä. Eikä ole muuten näkynyt muutenkaan vähään aikaan. Ehkä se oli niitä ensimmäisiä lentoja varten se Julia. Tässä nykypäiväisessä versiossa on enää järjestelmällisyyden rippeet jäljellä ja ajankäyttö kadoksissa ihan kokonaan.


Sain kaikki asiani hoidettua vasta juuri viime hetkillä, (eli nyt) ja matkalaukun sisällöstä en vieläkään mene ihan takuuseen, mutta pääasia että paketti on jotenkin kasassa. Lento lähtee muutaman tunnin päästä.

Kiire ei tule tosin hellittämään perille päästyä kyllä sen enempää. Aikataulu on nimittäin Singaporessa todella tiukka ja joudunkin pahoittelemaan jo etukäteen sitä että en mitä luultavammin ehdi koneelle juuri ollenkaan.
Katsotaan miten käy! Toivottavasti Instagrammissa on edes jotain eloa nähtävissä. Sitä pääsee tiirailemaan tutun @juliatoivola nimimerkin takaa.

Foreca sanoo, että Singaporessa sataa, mutta niin sataa täälläkin. Ei haittaa :)

 

Ainiin! Ja tässä vielä lista muista Singaporeen lähtevistä bloggaajista:

Anne Christine www.acie.looklab.dk

Emily www.emilysalomon.dk

Emilie www.ganeoggaffel.dk

Anna www.rantapallo.fi/mungolife

Marinella www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/

Fanny www.fannystaff.se

Marthe www.martheborge.blogg.no

Kristina www.kristinaandersen.no/

Kommentit (9)

Vierailija

Oon lukenu ton Emily Salomonin blogia tosi kuvan, just hauska:)! Hauskaa reissua <3

Oona

No kai edes mungolifen annan tiedät...:D ihanaa reissua, ja varmastj teillä tulee muiden kanssa mukavaa vaikka et ketään tuntiskaan entiudestaan:)

emmaneea_

Kiireiltäni en ikinä kerkeä lukemaan blogiasi, mutta kun kerkeän niin ihmettelen suuresti miksen hommaa sitä aikaa mistään. Suoraan sanottuna rakastan blogiasi ja tyyliä miten kirjoitat!

Vierailija

Singaporessa on tasan sama sääennuste vuoden jokaiselle päivälle: 30-31 astetta lämmintä ja vesikuuro keskipäivällä :) Kuuroa ei tosin läheskään joka päivä tule, meillä esim kahden reissun aikana tasan yhtenä päivänä satoi! Niin ja ennuste on oikeastaan sama myös yöllä, auringon tilalla kuu, asteita 1 vähemmän ja ei sadetta :D hyvin helppo pakata sinne suuntautuvaan reissuun kun aina sama sää! xD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram