Mutta palasinkin syli täynnä vaatteita ja huonekaluja.
No, siis lievästi liioiteltuna.

Tosissaan eilinen pikavisiittini ruoholahden citymarketissa venähti yli tunnin mittaiseksi elämysmatkaksi warehousen outlettiin ja mammuttimarkkinoiden alennus hulinaan.
Pdän tuosta warehousesta, mutta ei ole kivaa asua sen vieressä. Tämä on siis yleistä, aina kauppareissun yhteydessä "käyn vain pikaisesti" kurkkaamassa jos sieltä löytyisi jotain. Ylenssä löytyy.

Citymarket taas on vaan niin iso, joten aina jämähdän haahuilemaan sen pitkille käytäville ja ihmettelemään ties mitä pannuja ja pyyhkeitä. Jos meneillään on jonkinnnäköiset alennuspäivät on koko mesta tietysti aivan pakko kiertää läpikotaisin.

Poikaystävälläni oli hieman naurussa pitelemistä, kun ensin katoan liki kahdeksi tunniksi ja sitten hoipertelen kotiin yrittäen kantaa kahta kauppakassia, vaatekassia ja penkkiä.
 

Warehousesta löysin aivan ihanan army henkisen topin ja vielä ihanemman nahkatakin.

Nahkatakin alkuperäinen hinta oli lähemmäs 70€ mutta nyt se oli alennettu 19euroon. Toppi muistaakseni n30€ ja nyt 9euroa.

Citymarketin alennuslöytö oli taas istuttava säilytyskorisetti (en tiedä miksi muuksikaan näitä kutsua) Nämä siis löytyy minulta jo ennestäänkin, jos ihmettelette että olette nähneet ne aikaisemmin joissain kuvissa. Juuri tuossa yksi päivä harmittelin kun koreja ei tullut aikoinaan ostettua enemmän. Iteseasiassa en edes muistanut mistä olin ne hankkinut. Nyt törmäsin niihin alennushintaan 30€ ja ihan kiljaisin onnesta. Meillä on todella pitkä eteinen ja säilytyskorit ovat niin käytännöllisiä ja sopivat täyttämään pitkän käytävän tyhjyyttä.

 

 

Kommentit (3)

Anonymous

Voi vitsi, takki on ihana! Olisi kiva nähdä se päällä :) Itsekkin asun aika lähellä (lauttasaaressa) mutta harvemmin silti tulee käytyä warehousessa.

Anonymous

Hih, itsekin usein eksyn citymarketissa ruokaostoksilla ihan väärille käytäville :) Tosi kivat rottinkipenkit löysit.

Oc

Anonyymi,Huomenna voin laittaa päälle ja ottaa kuvan :)Anonyymi,väärillä käytävillä on kivaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram