Koska kesä ei ole ihan vieläkään kävellyt vastaan ja Berliinissä tuntui se kävelevän peräti kokonaan toiseen suuntaan, jouduin turvautumaan sukkahousuihin. Joka päivä. Jostain maailman mielenkiintoisimmasta syystä en ollut pakannut ainoitakaan housuja mukaani. Toki myöhemmin löysin farkut, mutta nekin vasta sitten kun sukkahousuni olivat jo niin rei'illä, että olisin yhtä hyvin voinut olla koko lomani kissakennelissä.
Housuja paikkasi kuitenkin kätevästi vuori valkoisia vaatteita. Minneköhän pyhäkouluun olin matkalla. Mekkoja, pitsiä, valkoisia pitsimekkoja.. Ihan oli taas jokainen laakson muumi selvästi pakkausapuna.
Jokatapauksessa pointti oli kai se, että Berliinissä oli hieman viileä. Satoi ja tuuli ja minä olin pakannut väärin jälleen.
(katsoin kyllä säätietoja, en vain uskonut niitä).

Zaran pitsipöksyt saivat siis sukkahousut kaverikseen ja Bershkasta uuden pitsitopinkin. Ei tullut ensimmäisenä mieleen yhdistää pitsiä toiseen, mutta menihän se noinkin. Melkein kuin haalarina katsokaas.

Kommentit (23)

Sani

Voi harmi, et säät ei teitä suosineet. Me oltiin toukokuun lopussa 6 päivää Berliinissä ja kelit oli mitä parhaimmat, +22-25 astetta joka päivä. Oli jo jopa vähän turhankin kuuma välillä, varsinkin nähtävyyksillä ja kaupoissa juostessa. Vasta viimeinen päivä oli hieman viileämpi (+21) ja tuulinen. Meitä on säät aina Berliinissä suosineet (tais olla nyt jo 5 kerta kun kaupungissa käytiin), kerran heittänyt pienen sadekuuron ja senkin sinä aikana kun oltiin sisätiloissa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep. Toimme sateen selvästi mukanamme, nimittäin sielläpäs oli ollut oikein lepposaa ja lämmintä ennen meidän tuloamme :D No, ensi kerralla paremmin.

Skutti

Hei! Oltiin kans tossa ajalla 25-30.5 Berliinissä (ensimmäistä kertaa) ja meille ainakin osu aivan mahtavat säät. Lämmintä tosiaan oli välillä ehkä "liikaakin" (=koskaan tyytyväinen). :)

Berliini oli aivan mahtava, palavasti rakastuin kyseiseen kaupunkiin! Olonsa siellä koko todella turvalliseksi, melkeinpä turvallisemmaksi kuin täällä Suomessa: metro-asemilla näkyi aina joku vartija ja sos-nappuloita sekä kameroita oli kaikkialla. Kyllä, saatan ehkä olla hieman vainoharhainen, heh :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen hieman kateellinen :) Niinkuin sanoinkin jo tuonne ylemmäs - toimme tosiaan sateen mukanamme.

Berliini tosiaan oli lepposa, jos näin voi sanoa. Olihan siellä vaikka mitä häppeningiä, mutta tosi turvallinen olo oli minullakin.

Anna

Vau miten ihanan näköstä! Ja asu toimii tosi hyvin:) pitäis varmaan itekkin ostaa samantyyppiset shortsit, sopii kesään niin mahtavasti!

Elina

Noi shortsit on kyllä niin söpikset! Yllättävän hyvin sopii pitsipaidan kanssa yhteen (:

Essi

Luulin yhdistelmääsi haalariksi. Itsekkin olen pakannut aivan väärin, olen siistejä matkalla eteläsuomeen. Hellevaatteita ja on hädintuskin +10.
Hyviä kesän lomapäiviä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram