Hei ihmiset, tällä ollaan aurinkoisessa Santa Monicassa! Olette pyytäneet paljon asukuvia reissulta ja koska kuviahan kamerassa on jo n.miljoona, niin heittelen pikapostauksen muodossa aina johonkin väliin näitä päivän pöksyjä ja paitoja.

Älkää huoliko, ihan oikeaa reissupostausta kattavimmilla kuulumisilla tulee toivottavasti piakkoin tämän jälkeen. Nyt lähdetään aamiaiselle.
 

 

 

Ja siinä sitä on sitten: uudet gt:n shortsit, pitsipaita lontoosta, Zaran hapsulaukku, neule gt ja matalavartiset Converset.

 

Kommentit (8)

Nelly

Äää en kestä! Mä oon asunu siinä Losin lähellä vuoden ja noi tutut maisemat! Haluisin niiin päästä käymään tollasella reissulla kans, mut just alotti uudessa duunissa ni ei voi.. Mutta ihanaa, että voin näin blogin kautta seurailla teidän matkaa ja ihastella niitä kaikkia paikkoja tätä kautta. :)Kiitos blogistasi! :)

Laura

Ihan reilu peli, kun tuohon Elloksen arvonta postaukseen ei voi laittaa kommentteja... No, ei mahda mitään :( Ihana keli, olispa jo täälläkin shortsisää!

Nina

Tyttöystävä asuu Losissa, kylläpä on ikävä tuonne! Kesällä olisi tarkoitus sitten mennäkkin, häitä ja muita juttuja tiedossa. :) Vaikka en olekkaan kaupunki-ihmisiä kun tulen perähikiältä niin olihan se meininki siellä vähän erinäköistä menoa! Ja soma pitsipaita. Ui. <3xoxo Nina

YANNA

EI VITSI JOKU AMMATTIKUVAAJA VARMAA OTTANU NÄÄ! Varmaa viel Janna niminen. Hienot fotot! :D

Frida

Ihanat vaatteet, ja toi sun pitsipaita on ylihieno!ps. sä oot ihan "Suomen Kenza", omalla hyvällä tavalla siis :) Hyvää matkaa teile :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016