Iltaa täältä Kaliforniasta ja Indiedayssin uudelta pohjalta. Saatan olla vielä hieman hukassa uuden systeemin kanssa, kun hienosti kiireiseen aikaa tämä vaihto nyt tupsahti. Ei se mitään, yritän parhaani ja saada nyt jonkinnäköisen ensimmäisen postauksen tapaisen teille tehtyä.

Eilinen päivä meni pitkälti syödessä ja kierrellessä. Sitä voisi ihan muutaman asian iskostaa päähänsä. 1.Älä ole niin ahne 2.Mahalaukkusi ei ole tilavuudeltaan verrattavissa rinkan kokoon 3.Amerikkalaiset aamiaiset on isoja 4.Ne ruuhkat tosiaan on yhtä pahoja mitä niistä sanotaan. 5.Kaikkea ei ehdi päivässä. 6. Tarvitset myös unta.

Me ollaan siis periaatteessa syöty itsemme hengiltä, tai ainakin erittäin väsyneiksi. Tämän jälkeen juostu (ajettu ruuhkissa) tuntitolkulla yrittäen nähdä ja päästä kaikkialle. Sitten syöty vähän lisää. Meillä on kuitenkin ollut ihan mahtavaa.

Tänään tiedossa Beverly Hills ja uusi yritys yökerhojen puolella.

[caption id="attachment_691" align="aligncenter" width="680" caption="Kabuki ravintola Hollywood"]

[/caption]

[caption id="attachment_685" align="aligncenter" width="680" caption="Hollywood"]

[/caption]

[caption id="attachment_681" align="aligncenter" width="680" caption="The Grove. Jättimäinen ulkoilma ostoskeskus."]

[/caption]

[caption id="attachment_679" align="aligncenter" width="680" caption="Aamiainen"]

[/caption]

Kommentit (7)

Joanna

Ihania lomakuvia :) Haha noi aamiaiset tosiaan on jotain rajoja ylittävää, ei oikeen pysty :'D

Noora

Ei hitsit !! Ihan täydellisen ihania kuvia !! :) Millä mmuokkausohjelmalla muokkaat kuviasi ( jos haluat paljastaa ) koska ne on aivan ihania kaikki !!

Kun löysin sun blogin niin rakastuin kyllä ihan samantien<3

Minävainn

Mun on pakko sanoa että et näytä yhtään suomalaiselta;) Siis joka on hyvä asia, sulaudut niin hyvin Hollywoodin massaan:) Ja oot törkeen nätti ja sun kaveris myös:)<3

Sara

En tiedä oletko jo tietoinen, mutta itse losissa asuneena pakko vinkata että siellä saa kääntyä aina oikealle myös punaisia päin (siis jos ei tule autoja :D) ellei liikennemerkki sitä kiellä! Heh, itse ainakin elän yhä uskossa että säästin monta minuuttia tämän avulla niissä ruuhkissa! :b

huoh

oikeesti muuta nyt tota ilmettäs!
toi hemmetin pään kääntäminen toiselle puolelle, ja hampaat näkymään hymy on joka vitun kuvassa! karmeen näkönen ilme! ärsyttävä! selaa huvikses kuvias alas päin ja huomaa kuinka väännät sen joka hemmetin kuvaan<!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:D Olen kyllä aina ollut tietoinen kamera ilmeestäni. Valitettavasti minulla on sellainen, mutta ei nyt kuitenkaan ihan "joka hemmetin kuvassa". Huolestuttavaa, miten suuresti se voi sinua tosin ärsyttää. Suosittelen, että et lue jatkossa blogiani, nimittäin saatan hymyillä vastaavanlaisesti jatkossakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014