Lentokenttäsekoilun jälkeen vihdoin me kaikki kolme oltiin Kalifornian puolella. Hieman pimahtaneina, mutta ainakin yhdessä ja melko ehjinä. 

 

"kaikki menee pieleen" - Kaavasta poiketen auton vuokraus hoitui ilman mitään ongelmia. Sain vielä virkailijankin ylipuhuttua, ettei laskuttaisi minulta alle 25- vuotiaan lisää. Olinhan ihan muutaman päivän päästäkuitenkin jo sillä puolella.

 

Autoksi valittiin valkoinen Jeeppi ja voisin ajaa sillä koko lopunelämääni. Se on mahtava. 

 

Se mitä täällä ajamiseen muuten tulee, niin voin myöntää, että en millään hahmota tätä aluetta ja kuuntelenkin navigaattoriani, kuin jumalan ääntä. Paitsi en osaa laittaa sitä hiljemmalle ja siellä semmoinen kimeänaisääni kirkuu kääntymään oikealle koko ajan. 

 

Joka tapauksessa tiet ovat leveät ja liikennemerkit selkeät. Kaikkiajavat hurjan hitaasti ja tottelevat stop merkkejä mielettömän kuuliaasti. Ainakin tähän mennessä. Helppoa siis kuin heinän teko körötellä siellä seassa.

 

Kaiken pähkäilyn ja pällistelyn lisäksi eilen ehdittiin tehdä pitkä aamukävely Venice beach bulevardilla, syötiin hyvä lounas, käytiin Victoria’ssecretillä ja illalla vielä drinkeillä. Siitä sitten päädyttiinkin kamalaan yökerhoon, mikä olikin yllättäen homobaari. Alaikäisten homobaari. Tässävaiheessa katsoin parhaakseni luovuttaa, iski vielä jokin kamala väsymyskohtaus ja sammuin totaalisesti sekunnissa sängylle, kun hotellihuoneeseen pääsin. 

 

Tänään sitten Hollywoodiin ja mielettömät määrät ostoskasseja. Palaillaan Indiedayssin puolella :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (12)

Anonymous

Aivan älyttömän ihania lomakuvia, päihittää kyllä kaikenmaailman "tätä söin keskiviikkoiltana" ja "tässä näette minut hienon patsaan juurella"-kuvat. Wow! :D Tuli ihan mieleen että nää on aivan weheartit-tyylisiä kuvia kaikki. :D

Krista

Millä lentoyhtiöllä menitte tuonne Los Angelesiin? Ja mikä kamera sulla on ja objektiivit?

juuli

Heippa! Millä muokkaat tai otat kuvia? Nää on mielettömän söpöjä, väärimaailma kaikki!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016