Niin rauhallinen viikonloppu takana. Viikonloppu mikä on pitänyt sisällään paljon korvapuusteja, kävelylenkkejä syysilloissa, kirjan lukemista peiton alla, illallista sohvalla, ystäviä, perhettä ja vähän lisää korvapuusteja. Viikonloppu mikä päätyi sunnuntaibrunssiin ja niin moneen palaan vielä porkkanakakkua.

Porkkanakakkuja syötiin pienessä kahvilassa, mikä oli brunssin aikaan tapansa mukaan tupaten täynnä, tunnelmallinen ja lämmin. Sieltä poistuessa kylmä ilma iski vasten kasvoja. Kroppa käytti energiat porkkanakakkujen sulatteluun ja jätti loput tästä korresta ihan yksin palelemaan.
Minä kun vielä ajattelin, että kyllähän nyt tämä pitkä paitahamonen villatakin kanssa menee.

Nilkat paljaina ja kädet kohmeina tajusin että ei ehkä mene sittenkään. Ei ainakaan sinä päivänä tuulisen Katajannokan kaduilla.
 


Olen ikuinen vilukissa ja se päivä kun ensimmäistä kertaa alan kaipaamaan hanskoja kohmeisiin sormiini kertoo vain sen, että äkkiä nyt kaikki villakalsarit, huivit ja pipot sieltä kaapinperältä tälle tytölle. Patterit päälle ja peittoja ainakin kaksi kerrosta. En halua palella. 

Ehkä siksi olenkin välillä vähän tällainen takkihamstraaja.

'

 

 

                                          Takki - Zara // Mekko - Zara // Kengät - Acne // Laukku - Céline

                                                                            Kuvat: Mona Salminen

Kommentit (16)

moiks

Sulla on aina niin nättejä asukuvia? Pystysitkö kertoon et millasilla asetuksilla sun kuvat yleensä otetaan? :) Oisin tosi kiitollinen!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuvaan useimmiten manuaalilla ja asetukset riippuvatkin ihan sitten siitä, millainen valo on.
Näissä kuvissa oli pilvinen päivä, joten valotusaika muistaakseni n. 1/320 ja Aukko oli 1.4 sekä ISO varmaan unohtunut automaatille :)
Kamera Canon 6D ja linssi 85mm 1.2

Helppo tapa on kuvat amyös AV:llä. Aukko vain mahdollisimman pienenä, ISO automaatilla ja valonkorjausta pystyy säätämään haarukointiasetuksesta plussan tai miinuksen puolelle. Näin minä ainakin kuvasin ennen kuin tajusin manuaalista vielä yhtään mitään :D

Toivottavasti näistä amatöörineuvoista oli yhtään apua :)

Auringonkukka

Ensimmäinen kuva henkeäsalpaavan upea WAU!! Tässä on nyt sitä tämän blogin parasta antia.

Maija

Ihana Julia :) Voisin alkaa sun ystäväks :D Oon usein miettiny, miksi on ok valittaa kylmästä säästä, mutta ei kuumasta? Luin Irenen (mademoiselle pigalle) postauksen aiheesta kesän lopulla ja olin niin samaa mieltä. Olen vilukissa. Moni ihmettelee, kun kylmällä saattaa leuat väristä, kun palelen niin urakalla, mutta en myöskään pidä hyvin kuumasta. Mua alkaa heikottamaan helposti kuumalla, jonka vuoksi en tykkää myöskään saunomisesta. Miksi ylipäätään pitää aina valittaa jostain? ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Säästä valitetaan varmaan aina :D Mutta totta, turhaahan sitä on valittaa ylipäätänsä mistään mille ei itse voi mitään :)

Sasa

Sulla on aina niin pettämätön tyylitaju!! Maya Cafen brunssi on kyllä kiva, jälkkärit varsinkin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram