Jos parittomia sukkia ei lasketa mukaan, niin en ole koskaan ollut kovin tavaroita hävittävää –tyyppiä.
(Ja niiden parittomien sukkien ilmiöhän on monien tuntema arkipäiväinen ongelma. Sukkien oma salaliittoteoria, mitä nykytiedekään ei pysty käsittämään, eikä täten asialle yksinkertaisesti voi edes tehdä mitään).


Viime aikoina olen kuitenkin hukannut muutakin kuin sukkia. Mm. Kuulokkeet, joka ikisen ponnarin mitä omistan, erittäin tärkeän rievun ja ystäväni antaman lahjan.
Tämähän oli äärimmäisen ärsyttävää kaltaiselleni ”en koskaan muka hävitä mitään” –tyypille, enkä tuntunut pääsevän asian yli sitten millään.

 

  

Muistatteko kun kerroin mummini kertoneen, että joskus kun olin pieni, oli isoisäni isän isän isä Aleksanteri Toivola jonkin sortin kylävelho? Se joka mielikuvituksissani tietysti piti suippohattua ja viittaa. Säilöi hyllyissään rohtoja lasipurkeissa jos jonkinlaista ja kanniskeli mukanaan vähintään Gandalf keppiä, mitä maata kopauttamalla taikoi hiekanjyvätkin kullaksi?


Oikeasti Aleksanteri taisi olla vain jonkin sortin henkiparantaja, kylähulluhko pappa jolla oli taito löytää myös kadonneita tavaroita, mutta koska mummini ei ollut koskaan kummoinen vitsinkertojia, uskon edelleen vakaasti tarinan olevan tosi.
Joo okei ehkä olen luopunut kuvitelmista omistaa Gandalf/Saruman -henkinen sukulainen, mutta tavaroitahan se ihan varmasti löysi ja tätä taitoahan on itsekin testattu koko ikä. Istuttu typerännäköisenä silmät kiinni ja odotettu kadonneiden tavaroiden ilmestyvän minulle - kuin paljastaen olinpaikkansa vielä sujuvalla suomenkielellä artikuloituna.


Tietenkään en edelleenkään tällä tavoin mitään ole löytänyt, mutta tänään silmät kiinni valhotaitoja testaillessa oivalsin! Ehkä se ei vain toimi niin. Ehkä minulla onkin Aleksanterin velhotaidot kaikessa yksinkertaisuudessaan jo siinä, että en koskaan edes hävitä mitään! (Näitä muutamaa mystisesti kadonnutta tavaraa lukuun ottamatta).

Siis selkeästi lahja.

 

 


Tämä auttoi kummasti ja voin nyt jatkaa elämääni hyväksyen sen että velhosuvussakin häviää joskus muutakin kuin niitä sukkia.

 

 

 

Takki - Supertras
Mekko - H&M
Aurinkolasit - LeSpecs
Laukku - Chanel
Kengät - Nelly 

 

Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (9)

Vierailija

Hmm taitaa olla jotkut ilkeät pikku peikot liikkeellä jotka piilottelee tavaroita sillä minultakin on epätavallisesti kadonnut tavaraa! Mm. yhdet farkut kaapistani ovat lähteneet lätkimään. No toivotaan, että kadonneet tavarat jostain ilmestyisivät.. :)

Jonsu

Ihana teksi ja tosi rennontyylikäs asukokonaisuus! :) Osaatko sanoa myydäänkö tuota Supertrashin Joan Jacketia enää missään? Selasin nettiä puolisen tuntia tuloksetta. Tai sitten en osaa etsiä oikeista paikoista. :D

Jonna

Toi laukku <3 Olen hankkimassa samaa ja mietin kummalla nahalla pitäisi ostaa, calfskin vai caviar. Onko sulle tuohon laukkuun tullut naarmuja? Tuntuuko, että pitää kokoajan varoa ettei tule?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram