Taas tuli tallusteltua läpi vanhankaupungin, ihan kohta tunnen jokaisen kolkan sieltä. Ensimmäisenä päivänä sää oli kolea ja harmaa, mutta seuraavana päivänä keskiaikaiseen miljööseen paistoi ihanasti aurinko ja kaikki näytti niin paljon pirteämmältä.

Emme oikein tehneet muuta kuin kävelimme ympäriinsä – minä linkutin. viisi tuntia tarpomista ylä-ja alamäkiä mukulakivillä ei ole ehkä se ihan oikea keino parannella kipeää nilkkaa, mutta siinähän se meni irvistellen.
Kaupoissa kävimme vain Rottermann ostoskeskuksessa ja syömässä jossain perus terassilla ja Ribessä. Ribe oli harmikseni pettymys viimekertaiseen, mutta palvelusta ja hinta-laatusuhteesta edelleen plussaa.
Kaikenkaikkiaan kaunis kaupunkihan se on edelleen ja halpakin vielä. Turisteja parveili joka nurkassa mielettömästi, mutta sellainenhan olin itsekin ja varmasti otin vielä kuviakin enemmän kuin bussillinen japanilaisia yhteensä.

Kommentit (26)

Mari-Liis

Beautiful photos from my hometown :)
Greetings from Tallinn!

suvimariliis.blogspot.com

Elena

Mahtavia tunnelmakuvia nappasit, on se Tallinna hieno paikka - olin juuri itsekkin! ;)

Hannele

Hei!

Näytti oikein sellaiselta paikalta johon olisi kiva mennä vaikka lasten kanssa käymään! Kiitos kuvista!

Maila

Tiedätkö, mikä sinussa on ehkä kaikista raivostuttavinta? Susta saa aivan mahtavia kuvia! Itsehän kuulun niihin ihmisiin, jotka syystä tai toisesta onnistuvat näyttää kovin kummallisilta kuvissa, vaikka sekunttia aijemmin olisi vilkaissut vielä peiliin että näyttää muka normaalilta :)

Ihana olet ja kauniita kuvia, jälleen kerran :) Hauskaa viikonloppua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Arvaappa mitä! :D Minä tosiaankin kuulun myös niihin joista saa mitä kummallisempia kuvia. Tänne blogin puolelle kun päätyy yksi ehkäpä sadasta kuvasta.
Pitäisi joskus laittaa kollaasi niistä hirveimmistä kuvista niin ehkä uskoisitte :D Hyvä kun itsekään tunnistan välillä itseäni kuvista mitä minusta otetaan. huh.

Janni

Kaunis nainen olet, tää on nyt ihan törkeä kysymys,
mutta katsoin joitain matkakuvia ja olet tosi siro niiin
onko sulla omat rinnat vaiko eikö !! :D Itse nimittäin olen toistaiseksi luomu mutta parin lapsen jälkeen iho ei enään yhtä kiinteä ja jos sulla on paranneltu omia, niin kertoisitko paikan.

Alice

Loistavia tunnelma kuvia! Itse kävin Tallinnassa maalis vai huhtikuussa, talvinen tallinna ei ollut mitenkään houkutteleva, mutta kesällä todella kaunis paikka:> 3vkon päästä suuntaan Kaunasiin minilomalle!

- Alice

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meikin kävimme viime vuonna talviaikaan ja oli kyllä aika synkkää (tosin niinhän on täällä meillä suomessakin :D). Kaunas on myös kaunis kesällä, kivaa minilomaa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Lauri ottaa kuvat minusta ja minä otan kaikki muut kuvat. yhteiskuvat nappaa sitten joku ystävä kuka nyt paikalla on ollut (viime aikoina Saara). :)

Ida

Miksi Ribe oli pettymys :)? Mun mielestä ruuat siellä on aina jotain väliltä ihan jees-tosi hyvä ja palvelu on ollut todella hyvää paikallisittain aina kun olen käynyt :) Lisäksi sali on tosi viihtyisä ja kauniisti sisustettu.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne olivatkin ihan jees ne ruuat :) Viimeksi vain ruuat olivvat aivan loistavia ja siksi pieni pettymys viime kertaiseen. Palvelu kyllä toimi :)

Joonas T

Upeita kuvia Tallinnasta. Harmi etten ole itse vielä kertaakaan päässyt Tallinnan tänä kesänä mutta ehkäpä asia vielä korjaantuu..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram