Viimeisiä matkakuvia tulee tässä. Maisemat ovat vaihtuneet, mutta minä pysynyt jokseenkin samana. Okei täysin samana. Villakangastakki ja konssit. Tulee ihan korvista ulos. Nyt ollaan kotona ja voisin halata vaatekaappiani.

Takin pakkosyötöstä huolimatta olette kommenteista päätellen pitäneet siitä. Minäkin pidän siitä niin paljon, että olen jo pitkään etsinyt vastaavaa, pidempää ja mustaa. Turhaan.
Iso kiitos siis eräälle anonyymille joka vinkkasi Zaran tämänkinvuotisesta mallistosta löytyvän vastaavanlaisia. Minä menin sitten viimeisenä iltana ja löysin sen. Vain koska osasin etsiä.
Zarassa olin pyörinyt varmasti saman viikon aikana tuntitolkulla ja ihan hetken piti siinä hieraista silmiään. hupullinen pitkä musta villakangastakki, kokoa xs siinä nenäni edessä. Alennuksessa.
 

 

Ensimmäinen liukuhihna-sushi kokemukseni.
Dam square jouluvalot.
Ei ollut kumiankkoja.

 

 

 Venekoti.

 

Valinnanvaikeutta aamiaisella.

 

 

 

 

Kanavia.
Lisää kanavia. Pelkäsin tippuvani niihin.
SE takki.

Hei hei.

Kommentit (16)

Anonymous

Oot kaunis, sulle sopis tosi hyvin sellaset ihan tummat hiukset :) Muakin kiinnostais että miten laitat hiuksesi?

Reetta

Uusi takki on tosi kivannäköinen! Vanha versio on myös kyllä ihana. Mäkin haluun tuollaisia takkeja ♥

Anonymous

oletpa kaunis! :) ja ihanaa katsoa noita teidän kaikkia matkakuvia, matkakuume vaan kasvaa! ;) terv. uusi lukija

Anonymous

Olen ehkä ollut puusilmä enkä ole huomannut jos olet tämän jo maininnut, mutta missä hotellissa olitte Amsterdamissa? Haluaisin Amsterdamiin ja tuo aamiaiskuva sai kiinnostumaan hotellista.Johanna

Anonymous

ihanii matkakuvia sulla ollu kaikista kohteista, haluun kans! hei kerrotko minkä hotellin aamiainen näyttää noin hyvältä? =) voisin harkita samaa hotellia.....

livetolinda

voi että, jos oisin lukenut aikaisemmin, oisin suositellu teillä aivan mahtavaa sushiravintolaa! suosittelenpa näin jälkikäteenkin kuitenkin. hollannissa on sellainen sushiketju kuin Sumo Sushi. Tekevät myös japanilaista grilliruokaa, joten sushista vähemmänkin tykkäävät saavat miellyttävän ruokailukokemuksen. heillä on periaatteessa 'all you can eat' konsepti, sillä ruokaa voi tilata 5annosta 6kierrosta. ja yhteen annokseen saattaa esim kuulua 3sushi palaa. täyteen tulin itse kyllä aina ennen kolmatta kierrosta. :-D ensi kerralle ehdoton suositus!! http://www.restaurantsumo.com/ löytyy lisää tietoja.

Julia

Voi ei ei kuvan aamiainen ei ollut hotellistamme :D Emme ottaneet aamiaista, koska lähellä oli niin paljon ihania kahviloita (kuvassa näkyvä oli yksi ostoskadun kahvila/ravintola La Place).Anteeksi että vahingossa johdatin harhaan tällä kuvalla.Hiuksista.. hmm en laita niitä oikeen mitenkään. Ainakaan tuolla reissussa ja minusta ne ovat aina huonosti :DYksi vinkki voisi olla se, että niitä ei tarvitse pestä jokapäivä ja niin niistä tulee helposti käsiteltävämmät. Yleensä pysyvät paljon paremmin paikoillaan, mutta tämän taisikin moni jo tietää.

Anonymous

sulla on aivan ihana blogi! noi farkut on tosi hyvännäköset, en uutena lukijana huomannu kattoo aikasempia postauksia, olisitko maininnu mistä ne on, olis kiva tietää:)

Anna

Voi että olet järjettömän kaunis! Mulla tuli heti sun ulkonäöstä mieleen Kenza (http://kenzas.se/) :D Liittyisin ehdottomasti sun lukijaksi, mutta sulla ei ainakaan näytä olevan bloggerin lukijapalkkia, josta luen blogeja, mut seuraileen jään ainakin! :-)♥ livetolove-anna.blogspot.com

Anniina

Ihanan näköstä tuolla! Tahtoisin itekkin käydä.... Ehkä ens keväällä/kesällä 8)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram