Tiedättekö kun joillain ihmisillä vain on silmää kuvaamiseen ja joillain ei. Jotain ei häiritse taustalla nököttävä ylipursuava roskapönttö, vino horisontti, vastavalo, tai se että näkyykö sinulta vain vasen varvas vai ei, mutta toisilla taas jo joku kaukainen liikennemerkkikin pilaa potretin pahemman kerran.
Joku jolla on silmää katsoa kuvaa kokonaisuutena on jo kai aika hyvä. 

Me kaikki varmasti tiedetään, ettei nämä kuvat tänne blogiin ihan taikaiskusta tupsahda ja siksi asukuvia postaavalle bloggaajalle ne kokonaisuutta kuvissa katsovat kuvaajat ovatkin tärkeä osa koko sivua ja onneksi niitä löytyy täältä lähipiiristä jo muutama, kun on bloggaavia ystäviä kelle kuvausseura on vain kotiinpäin ja ihan vain pelkästään kuvaamisestakin kiinnostuneita ystäviä löytyy. Lisäksi minulla on kamera melkein aina mukana, joten kuvien otto toteutuu melko helposti ja luonnollisesti, vaikka se vieläkin hieman urpolta touhulta toisinaan tuntuu. Pyöriä siinä kuvattavana kuin jokin keikistelevä nähtävyys, mutta onneksi eletään nykyaikaa, missä kuvia otetaan kaikesta ja kaikista. Kuvat ovat suuri osa tätä blogia ja eihän niitä tosiaan keskellä kirkasta Aleksanterinkatua tarvitse ottaakaan. Tai ehkä lähelläkään, mieluiten siellä missä ei ole ihmisiä.

Mutta en silti ehkä halua mennä jonnekin ihan puskaankaan. Tykkään nimittäin mahdollisimman avarasta taustasta, suorista linjoista, valosta ja kaupungista. Kuvakulma on myös todella tärkeä.
En siis juokse ensimmäisenä ottamaan kuviani tiheään synkkään metsään täysin sammaloitunutta kalliota vasten, vaikka toisaalta se voisi olla ihan hauskakin idea. Riippuu asusta. Eikä siinä vihreydessäkään ole mitään vikaa, metsät ja vihreys on kaunista, mutta makuasia mitä omiin kuviinsa kukin eniten tahtoo.

 


Kuvat blogeissa ovat nykypäivänä vielä niin huippulaatua, että on vaikea pysyä perässä ja mielestäni minullakin on vielä sinne huippulaatuun pitkä matka, mutta en ota siitä turhaa stressiä, koska aina löytyy lisää opittavaa ja jokin ei niin huolitelluissakin kuvissa myöskin viehätt
ää.


S
iinä siis hieman taustaa minun kuvieni takaa, mutta arvatkaa mitä! Nyt minä haluaisin nähdä teidän asukuvianne! Te olette nähneet omiani mielin määrin, mutta mielelläni kävisin newsroomissa kurkkimassa teidänkin, varsinkin nyt kun MyCosmossa on menossa kilpailu, missä rekisteröitymällä ja postaamalla asukuvan tagilla #asukuvakisa osallistuu kilpailuun, missä voi voittaa kahden hengen matkan Dubaihin!
Mielestäni ihana kilpailu ja vieläkin ihanammalla palkinnolla. Kilpailusivulle pääset TÄÄLTÄ ja koska varsinkin ensimmäistä kertaa postauksen tekeminen täällä saattaa tuntua hieman hankalalta, kehoitan katsomaan siihen loistavan selkeät ohjeet TÄÄLTÄ.

Kommentit (11)

Salla

Oijoijoi, innostuin heti kyllä niin täysillä! Ja kun asukuvia saa laittaa useammankin, niin minähän laittelen... Haittaako, jos laittaa uuden joka päivä? :D Voitontahtoa ainakin löytyy!

stiia

Mun kaveripiirissä sais luvan olla kyllä joku bloggaaja, voisin olla sitten sen hovikuvaaja. Sellanen ihminen, josta mä saisin mielinmäärin ottaa kuvia ja jota ei haittaisi, että asentoa ja valoituksia säädetään enemmän kuin se 1 sekuntti, ja että kuviakin otetaan enenmmän kuin ne kaksi.

Tai edes ihminen, joka haluaisi, että sitä kuvataan, tai edes joku joka antaisi kuvata itseään, edes säälistä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahahhaha :D voi ei (nauroin niin paljon). Toivottavasti kaveripiiriisi tupsahtaa, tai puhkeaa joku bloggaaja epidemia vielä, sitten niitä kuvattavia on jonoksi asti :)

stiia

Mä yritin jo lämmitellä paria kaveria, mutta ne ei oikeen lämmenny idealle. Ihan käsittämätöntä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram