Yhteistyössä L'Oréal Parisn kanssa

 

Jokainen meistä varmasti muistaa sen päivän kun ensimmäistä kertaa otti kulmakarvapinsetit täriseviin käsiin ja epätoivoisesti halusi päästä niistä omasta mielestään aivan liian tuuheista kulmakarvoistaan eroon. Kuinka se sattuikaan? Ihan jokaisen nyppäisyn kohdalla silmät siristelivät, iho punotti ja kulmakarvat liki huusivat, että mitä ihmettä yrität tehdä meille?

Jos olisin osannut kulmakarvojen äänetöntä kieltä olisin kuunnellut niitä ja jättänyt ne rauhaan. Okei no ainakin säästänyt tuuheat tummat 13-vuotiaan pikku Julian miltei yhdistyneet kulmakarvat ihan totaaliselta kynimiseltä ja jättänyt ne edes hieman luonnollisemmiksi.

Mutta minkäs teet. Silloin ne nuijapäät vain olivat niin ”cool”.

 

Onneksi itsepäiset kulmani jatkoivat aina vaan kasvamistaan ja tullessani järkiini peli ei ollut vielä ihan menetetty. Vaikka kulmat eivät koskaan enää kasvaneet täysin entiselleen, sain onnekseni kasvatettua melko tuuheat ja tummat kulmani takaisin ja nyt osaan arvostaa niitä erittäin paljon. Luonnollisen tuuheita kulmakarvoja, ne ovat minulle jostain syystä melko tärkeät ja kulmakynät, vahat ja värit ovat pakko olla priimakunnossa. Voisinpa melkein väittää, että saan tuhlattua meikkiä tehdessäni kulmiini heittämällä eniten aikaa koko naamasta.

 


Kulmissa muoto, väri paksuus tekevät paljon, kehystävät kasvoja ja antavat katseelle intensiivisyyttä ja jopa hieman mystisyyttä.
Rakastan myös vaihdella kulmien muotoa ja paksuutta tyylin ja fiiliksen mukaan. Luonnollisen tuuheat, elegantin sirot, ehkä jopa todella voimakkaat ja rohkeat?

 

Miten sitten teen ne ja millä välineillä? Sain L’Oréalilta haasteen kolmeen kulmakarvalookkiin, missä käytin L’Oréalin kulmakynää, kulmageeliä sekä kätevää kulmapalettia, josta löytyy mukana kaikki tarvittavat välineet.

Käy kurkkaamassa L’Oréalin uusilta We Love Browns –sivuilta ensimmäinen tuuhea BOLD kulmakarva –lookkini ja tutoriaali.
Myöhemmin sivuille päivittyy vielä kaksi muuta lookkia; elegant ja natural, sekä enemmän myös muiden upeiden bloggaajien kulmakarvalookkeja, vinkkejä ja tutoriaaleja.

Ihan mahtava sivu, tällainen olisi pitänyt olla ohjeistamassa jo ajat sitten :)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram