Mä tiputan meidät kaikki nyt pilvenreunalta.

Kaikennäköisiä illanistujaisia on täällä nähty- on ollut hienot ruoat ja kivat juomat.
Aina ei silti jaksa.
Viimeksi kun istuttiin Jannan kanssa meillä iltaa tarjolla oli hernekeittoa ja kossua.
Hernekeitto oli luonnollisesti vain minulle, koska olen juuri niin outo että pidän siitä. Muuten en tarjoaisi sitä edes koiralle.
Kossu oli jannalle. Jäitä ei tosin ollut, eikä pahemmin miksereitäkään. Yhden tölkin russchiania löysin, mutta eihän tuo Janna valita- on se niin kiva.

Sitten kävi ilmi, että se ei ollut koskaan nähnyt eat da poo poo- youtube pätkää. Minusta tämä oli jo aukko sivistyksessä ja laitoin ugandalaisen homojen vastaisen päättömän puheen välittömästi pyörimään. Eat da poo poo:n jälkeen janna järkytti minua tiedolla, ettei katso Jersey shorea. Siis mtv:n tarjoamaa maailman parasta myötähäpeä viihdettä.

Ja minä kun luulin, että meillä on yhtä huono huumorintaju.
Pakotin katsomaan kaksi jaksoa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (22)

Anonymous

Ihana Julia. Plussaa monipuolisista postauksistasi! Aina saa nauraa näitä lukiessa ja on virkistävää, ettet ota kaikkea turhan vakavasti. Jatka samaan malliin, olet lempibloggaajani =)

Khaija

Ihana asu sulla! Ja ei aina kaiken tarvii olla niin fiiniä, pääasia et on kivaa! (:

Anonymous

Oli pakko käydä katsomassa tuo mainitsemasi youtube- video (täällä siis toinen, joka ei sitä ole nähnyt) ja saatiin kyllä poikaystävän kanssa illan naurut. Kiitos tästä!

Tinski

Ihan parasta - hernaria ja kossua! :D Miten mutkatonta. Ystävilleni olen sanonut aina, että mulla on sellainen muumitalo - ovet ovat aina avoinna, peti laitetaan, jos yöksi tahtoo jäädä, ruokkiakin voin luvata ja punaviiniä löytyy AINA. Mutta siisteydestä ei voi valittaa ja joskus saattaa joutua tiskauskökkään! ;)Ps. laitan hernekeittooni sekä sinappia että ketsuppia? Kuulostaako omituiselta? Niin ja niillä täytyy tietysti tehdä keittoon silmä-silmä-nenä-suu-kuvio. Terv. Tinski 25 v.

Jossu

Voi hyvää päivää - mäkin kävin kattomassa ton youtube-pätkän. Tiiä sitten katsoinko sen oikean version, mutta tämä kys. pätkä jossa ugandalainen heebo puhuu täyttä skeidaa homoista oli sekä naurettava että järkyttävä - tätäkö nykypäivänä vielä puhutaan? :o Hoh.Ja hei miks hernari kuuluu niihin ruokiin joita joko rakastetaan ja syödään vaikka koko neljän hengen purkillinen yksinään tai sitten voidaan pahoin jo sen hajusta? Itse kuulun tuohon ekaan ryhmään enkä millään voi käsittää näitä toiseem ryhmään kuuluvia :D

Reetta

Tosi kiva ollut tuo sun asu taas!Haha, ei oo vaarallista jos illanistujaiset ei ole aina niin ihkutäydellisiä.

Anonymous

Tämä kommentti ei nyt liity mitenkään mihinkään, mutta löysin tämän sun blogin pari päivää sitten ja pakko myöntää, että koukussa ollaan ja kovaa! Selasin tuossa tämän ja eilisen päivän aikana kaikki (kyllä, KAIKKI) vanhemmatkin postaukset lävitse ja ei muu auta kuin odotella uusia. Jee =)

May

Hernekeitto on herkkua, mutta siihen kuuluu laittaa sinappia (mahdollisimman väkevää) ja raakaa sipulisilppua. Ilman noita ei maistu.

YANNA

HAHAHA köyhät bileet :D Oli silti hauskin ilta aikoihin, vaikka mulla oli universumin suurimmat silmäpussit ensimmäistä kertaa elämässä ja innostuin jersey shoresta (oon AINA dissannu sitä, ja ettei sitä oikeesti voi katsoa...hitto!). Ens kerralla vedetään yhtä köyhästi mun piikkiin meillä!

Julia

KIITOS kaikille ihanista kommenteista jälleen :) Sain täällä nauraa hernekeiton ystäville- luulin oikeasti olevani yksin hernekeittojeni kanssa.

Reetta

Pakko vielä kommentoida että mä tykkään myös hernekeitosta ja mun isi. Äiti ei voi sietää sitä ja aina kun äiti ei olllut kotona, me syötiin isin kaa purkkihernaria :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram