Ja olo on hieman väsynyt, kipeä ja hämmentynyt.
Praha oli kaunis kaupunki, mutta säät eivät tykänneet suosia meitä. Tuotiin mukanamme kolea +11 astetta ja sadetta. Aikasemminhan kaupunkia oli tietysti hellinyt yli 30 asteen helle, että aika radikaalia (ja todella epäreilua) heittelyä sanoisinko.
Onneksi Viimeisenä päivänä kesäkelit palasivat ja nähtiin kaupunki auringonvalossakin.

Muutoin oikein onnistunut matka, ehkä hieman juhlapainoitteinen- reissun pointtina oli viettää ystävämme syntymäpäiviä.
Kultturellisia elämyksiä yritimme Laurin kanssa muutamaan säälittävään otteeseen metsästää, mutta aika heikoksi esitys jäi. Niistä ja muusta lisää myöhemmin, nyt tarvitsen päiväunet.

Kommentit (6)

Anonymous

Blogihiljaisuutesi aikana huomasin miten säälittävän koukussa olen blogiisi! Nyt teen ehkä itsestäni nolon, mutta blogisi lukeminen on osa arkeni rutiinia ja teki vaikeaa nämä muutamat päivät olla ilman ;) Kiva kuulla, että olet tullut takaisin ja täällä odottaa yksi yli-innokas lukija uusia postauksiasi.

Anonymous

ooot niin yyyber kaunis!! :) saatko hyvin rahaa tästä bloggailusta kun sulla on noita erilaisia mainoksia tua reunassa aika paljon?:)

YANNA

Sama homma tän sun blogin suhteen, arkirutiinia :D Ihana kuva ja rakastan tota mekkoa! :)

Julia

Anonyymi,Jotain epämääräisiä otoksia on luvassa.Souphie, Niinpä ja vielä noin radikaali ilmastonvaihdos keskellä kesää! Ihan uskomatonta. kiitos :)Anonyymi,hahha, ihana! Mutta, myönnän, minullakin on omat päivänrutiiniblogini :D Se on kai ihan normaalia. Yritän jatkaa postailu tahtia nyt normaalisti :)Anonyymi,Kiitos :) Saan jonkun verran.Yanna,Danke possu <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat