En yleensä sano tätä reissun jälkeen, mutta ihanaa olla kotona.


Ollaan kipitetty sellaisella vauhdilla Katalonian kivisiä katuja, että blogille ei ole valitettavasti jäänyt oikein aikaa. Huomiota ole saanut sen enempää kyllä kamera, Instagram, Facebook, tai sähköpostikaan.
Siksipä onkin nyt erityisen ihanaa istua kotisohvalla, juoda teetä ja tuijottaa kaikessa rauhassa tietokoneen ruutua.

Lento meni mukavasti. Sain vallattua itselleni koko penkkirivin ja juuri kun olin innoissani käyttämässä hyödykseni Norwegianin ilmaista nettiä, loppui tietokoneestani akku ja minuutin päästä sama homma puhelimen kanssa. Ei auttanut muu kuin käydä pitkäkseen siihen ja käyttää hyödykseen sitten sitä ylimääräistä tilaa. Nukahdin heti.
Lentokentällä minua oli vastassa Lauri, mutta sen sijaan että oltaisiin lähdetty yhdessä kotiin, jouduinkin minä puolestaan saattamaan Laurin koneeseen, joka lenteli tunti oman koneeni laskeutumisen jälkeen Berliiniin.Meillä oli siis tavallaan pika treffit lentokentällä.

Naureskelin kun pääsin kotiin, että ilmeisesti sillä aikaa kun minä olen loikoillut Espanjan auringon alla, Lauri on kunnostautunut hotellisiivoojana. Koti kiilsi puhtauttaan ja pyyhkeetkin oltiin taiteltu sydämen muotoon sängylle. Ihan niin kuin Meksikon hotellissa meille tehtiin.

Seuraavaksi naureskelin säälle. Kävin kastelemassa parvekkeen kukat ja tajusin että sinne porotti ilta-aurinko vielä ihan täysillä ja asteita varmaan sata. Viittä minuuttia myöhemmin istuinkin jo bikinit päällä ilta kahdeksalta lukemassa kirjaa siinä, kun eilen samaan aikaan Barcelonassa hytisin niin kylmissäni, että oli pakko ottaa ravintolasta taksi takaisin hotellille.


Ei siis tosiaankaan haittaa olla kotona.

Kommentit (23)

Laura

Hassua, ollaan oltu tismalleen samaan aikaan Espanjassa, ja meillä on ollut sama Marian Keyes koneessa luettavana :D ja mäkin sain oman penkkirivin! En yhtään tiedä miksi tästä piti ilmoittaa..

Jenni

Olitko kauankin Barcelonassa? :) Olen ite lähdössä n. Viikon päästä ja vähän huolettaa nuo säätiedot.. Oliko siellä siis tosi kylmä ja muutenki millane sää oli? =)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olin kolme päivää ja jokainen päivä oli viileähkö (ei mikään rannalla loikoilu sää).
Se oli hassua vaikka asteita oli suurinpiirtein n.+22 oli sellainen syinen viima koko ajan :D Tarkenin juuri ja juuri maksimekossa/housuissa ja nahkatakissa!

Mutta, älä huolestustu en usko että siellä nuo säät ensi viikolle jatkuu. Ystäväni jäivät sinne vielä ja kuulemma on lämpimämpi jo :)

Jossu

Voi mikä ihana ylläri noi pyyhkeet - mahti-mies tuo siun Laurisi! :D
Jotenkin romanttisen kuuloista, että piditte pika-treffit kentällä. Tekisi varmaan aika monelle suhteelle hyvää, että välillä porhallettaisiin täysin omiin suuntiin ja treffattaisiin vain pikaisesti - ehtisi meinaan ikävöimään ja arvostamaan toista ihan toisella tapaa! (vaikka sitten asettelemalla pyyhkeitä ;))

hennaps

tiiätkö yhtään meinasko leina jatkaa vielä sitä she said he said - blogia ? ku ei se sielläkään yhtään ilmottanu että lopetti.. oli niin kiva lukee niitä juttuja:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei jatka. Ei ainakaan sitä :) On miettinyt uuden perustamista, mutta veikkaan että ei ihan lähiaikoina saa aikaiseksi :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm, vimeisimmät pari todella mielenkiintoista kirjaa ovat olleet lievästi sanottuna hieman synkkiä, mutta todella hyviä!

Leah Chishugi - Pitkä matka paratiisiin
Blaine Harden - Leiri 14

Nina

Olipa kaunis "ele" Laurilta jättää pyyhkeet sydämmeksi:)
Ne on ne pienet teot jotka saavat aina sydämmen lämpimäksi! Mukavaa viikonloppua!

Alessia

Kotiin on toisinaan mukava palata, mutta usein iskee kaipuu takaisin ulkomaille. Palasin tiistaina Kyprokselta ja nyt muutaman työpäivän jälkeen mieli kaipaa lomalle taas.

k

Pakko kysyy vaikkei liittykää postaukseen että ootko sä tossa Cheekin uudessa instagram kuvassa? Meinaan näyttää ihan sulta

Vierailija

Pakko kysyä vielä että ootko Cheekin kaveri vai tunnetteko vaan jostain? Hehheh innokas cheek fani vauhdissa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat