Vihdoin, pitkän ja raskaan yölennon jälkeen. Ensimmäinen lento minkä onnistuin nukkumaan sikeästi alusta loppuun ja se oli ihanaa. Ei ollut mitään syytä pysyä hereillä, kun typerä SpanAir ei tarjoile koneessa ollenkaan ilmaista ruokaa tai juomaa- minä tunnetusti rakastan lentokone mössöjä, joten melkein tuli itku ja jouduin siis nukkumaan suruuni.

Tänään olen taas joutunut juoksemaan kiireisenä asioilla ja on ollut kamala blogistressi, kun ei ole päässyt vastailemaan kommentteihin, tai kirjoittelemaan mitään. Ehkä illalla ehdin paremmin ja varmasti tämän viikon aikana myös pääsen hukuttamaan teidät moneen otteeseen Barcelona kuviin.
Nyt lähdetään katsomaan ystävän näytelmää/musikaalia/tanssia/sirkusta? Olen ihan pihalla minne me menemme, mutta kyseessä on niin taitava kaveri, että varmasti on näkemisen arvoinen show.

Kommentit (4)

JMP

Nyyh. Voin oikeasti kuvitella miten valtaisa pettymys se on kun selviää, ettei lentoyhtiö tarjoile ruokia/juomia. Itsekin odotan aina innoissani ihania/mielenkiintoisia/söpöjä lentokoneruokia! Pitkien matkojen lennot (Suomi-Kaakkois-Aasia/Amerikka/jne) ovat ihan HEAVEN, kun tarjolla on niin monta ateriaa. Sisäisesti kiljun riemusta aina kun näen, että tarjoilukärryt alkavat lähentyä...

Senja

haha mä en oo KOSKAAN pystynyt nukkumaan lentokoneessa silmäystäkään. en edes 12 tunnin thaimaan yölennolla. lentokoneet on vaan jotenkin nii kalseita paikkoja...plus ne lentoemot herättelee kokoajan ja tarjoilee kaiken maailman mömmöjä ja välipaloja ;D

Julia

Anonyymi,Tulossa on :) Ei mitään maailman parhaita lomakuvia, koska kamera ei aina ollut mukana, mutta jotain kuitenkin löytyy.JMP,Oi, mä rakastan pitkien lentojen ruoka tarjontaa! Ja oli kuinka lyhyt lento tahansa voisi edes vettä saada ilmaiseksi :DSenja,En mäkään yleensä. Aina herään pää jostain lattialta, tai hirveään niskakipuun ja huomaan nukkuneeni sen hienon kokonaisen viisi minuuttia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram