Olohuone.

 

Balilaisia tanssijoita

 

 

 

Mun lempi lamppu
      Keksittiin laittaa palmun multaan pienet valot, niin että kasvin varjot tulevat kivasti seinälle.

 

 

 

 

 

 

 

Loppusuora häämöttää. Kohta ollaan koluttu joka nurkka läpi! Enää makuuhuone, missä ei olekkaan muuta kuin sänky. parveke  onkin esitelty aikaisemmin.

 

Kommentit (20)

Anonymous

kiva olkkari :) taidat pitää kasveista paljon :) mistä toi tumma tv-taso on? tosi kiva!

Oc

Anonyymi,Kiitos :) Kasvit on kivoja. Onneksi niitä ei ole täällä kuitenkaan niinn paljon kuin edellisessä asunnossani :D Tv-taso on kodin anttilasta.Rillu,Vasta vuoden :) kiitos.

Anonymous

Kuinka pitkä oot ja paljonko painat? Sulla on kyl täydellinen vartalo ja motivoit mua laihduttamaan näitä ylipainon tuomia kiloja pois!:)

Oc

RagDoll,Jotenkin tuntuu ettei osaa sisustaa muuten kun itämaisittain :DAnonyymi,En tiedä oletko sama henkilö joka kysi täysin saman kysymyksen :) joka tapauksessa ehdin vastata tuonne syntymäpäivä postauksen kommentteihin tästä.Tiia,Kiitos :)Bubbling,Sohvat vaihtoon, niin olisin melkein tyytyväinen :DVictoria,Kiitos. Vaikka, voisi sitä kai joskus repäistä ja käyttää muutakin kuin ruskeaa :D

Noora

Teillä on kyllä todella kaunis koti; tykkään tunnelmasta ja sisustus on kaikinpuolin onnistunut ja tyylikäs. Mukavaa kevättä sinulle. (:

terpu

Oi miten ihana koti sinulla on! Tällaisia kuvia katsellessa oma kodinostamiskuume kasvaa entisestään. Ollaan poikaystäväni kanssa molemmat täysin kyllästyneitä tähän kammottavaan opiskelija-asuntoon, jota ei viitsi eikä värien puolesta oikeastaan saakaan sisustaa, kun seinille ei saa tehdä mitään eikä ripustaa mitään. Nämä sinun kotipostaukset on kyllä ihania ja varsinkin nuo lamput palmun mullassa on kyllä sellainen idea, että täytyy varmasti toteuttaa moinen ratkaisu itsekin. Heh, ja hauska yksityiskohta vielä löytyi sinusta. Ollaan näemmä miltein päivälleen samanikäisiä. Täytin nimitn itse 24 juuri tiistaina!Ihanaa viikonloppua sinulle ja pahoittelut tästä kilometrikommentista :)

Anonymous

moi! tollainen pitkänmallinen "kristallikruunu" olis täälläkin hakusessa, muistaisitko merkkiä/mistä ostit? kiitos =)

Julia

Anonyymi,Bauhaussista ostettu, merkkiä en muista mutta erilaisia pitkiä kristallilamppuja oli tarjolla, niin kyllä sieltä oma suosikki varmasti löytyy :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram