Keittiö.
Vähän karu ja muuten ok, mutta miksi nuo siniharmaat kaapit. Miksi.

Ostoslistalla keittiöverhot.

 

 

 

Balilainen teekannu.

 

Ayulta ihana Riviera Maisonin viinilasi lahja.

Sitten onkin enää olohuone ja makkari. Ellei joku halua, että esittelen vinttikomeron ja pyöräkellarin.

Kommentit (14)

Essi

vähä teillä on iso ja hieno asunto!:) varaan maksaa tollanen aika paljon helsingissä...

Oc

Marie,Se on maailman suloisin :)Essi,Kiitos, vähän häiritsee tämä 95 rakennusmalli silti. Jep. Asunnot lähellä Helsingin keskustaa on kaikki ihan oksettavan hintaisia.

Aquila

Ihana tuo teekannu, olisinpa itsekin löytänyt jotain yhtä sympaattista Balilta. Tykkään keittiöstänne, ihanan valoisa, avara ja tilava. Pinnat näyttää siisteiltä. Sinertävänharmaa väri on kuitenkin persoonallisempi kuin perus-valkoinen. Kaunis tunnelmaa luova taulu. Kiva myös tuo kaksoisovi. Kerroit aiemmin, ettet pidä asuntoanne kovin viihtyisänä. Voisiko esim. verhoilla tuoda lisää kodikkuutta keittiöönne..? Pidän oikein paljon tästä tyylistä esitellä kotisi useammassa osassa yhden postauksen sijaan. Huoneista saa näin jotenkin kokonaisvaltaisemman kuvan ja jatkoa on mukava odotella. Kiitos ihanasta blogista :)

Oc

Aquila,Löysin sen Ubudista 6 vuotta sitten :) Pelkäsin koko lentomatkan (fiksuna kun olin sen ruumaan pakannut) että se menee rikki :DOlet oikeassa, keittiö kaipaa verhoja ja vaikka mitä! Olen vaan jotenkin luovuttanut tuon sisustamisen suhteen, koska ajattelen kokoajan muuttavamme pian.Kiitos itsellesi, kun jaksat lukea :)

Anonymous

Aivan ihanat nuo koristeoksat, olen etsinyt superpitkään samanlaisiaja nyt tietenkin kysyn että mistä ne on hankittu?!:)

Julia

Anonyymi,Apua, en yhtään tiedä. Ne ovat alunperin poikaystäväni. (kysyn häneltä kun hän tulee kotiin ja palaan asiaan.:)

Julia

Olen phoillani, mutta hän ei muista (tyypillistä) itse veikkaisin köynnöksien olevan bauhaussista, tai jostain muusta sisustuskaupasta, mistä saa myös kasveja :)

das

ihana koti teillä,vastikään olen löytänyt blogisi enkä tiiä millon saan luettua koko blogin läpi kun sulla nuita tekstejä on aikalailla :D ei kyllä haittaa yhtään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram