Koska mieheni on keittotaidoton olen auliisti tarjoutunut ottamaan keittion kokonaan omistukseeni ja huolehtimaan taloutemme ravinnosta.

Vaikkakin joskus olisi ihan kiva saada valmis ateria suoraan nenän eteen, en edes uskaltaisi päästää tuota miestä keittiööni koska jos joku, niin hän, lievästi liioteltuna, onnistuisi polttamaan vedenkin pohjaan.

Teen jopa suurimman osan meidän molempien leivistä. Saan siitä tosin vastineeksi puolentunnin hieronnan, joten diili ei ole paha.
 

 

 

 

Tänään tein uuniperunoita, kanapihvejä, höyrytettyjä kasviksia, marinoituja paprikoita, papuja ja punasipulia sekä tsatsiki kastiketta.
Niitä sitten mässäiltiin ja katsottiin idolsia.

 

Kommentit (11)

Anonymous

sulla on tosi ihana blogi ja oot upean näköinen :) luin kaikki postaukset kerralla läpi!kysyn suoraa et onko sulla silarit? :)

Anonymous

Oot kyl ihan super. Kuin hyvän näköstä. Meidän huominen ateria tiedossa! ;)

Anonymous

Meilläkään ei mies osaa edes puuroa keittää :D Tosi maukkaan näköinen/kuulonen ateria tossa ja ihana blogi!

Anonymous

Löysinpä taas blogin jota varamasti jatkossa seuraan :) Oot todella upea ja naisellinen! Saako kysyä että onko sulla ihan oma tukka vai lisäkkeet?

Anonymous

Hei taas!Jos kaipailet postausideoita, niin tapasi treenailla kiinnostaisivat, eli miten pidät itsesi noin hyvässä kunnossa ja hoikkana?Ja ruuan laitosta tykkäävänä ihmisenä ehdottaisin jos joskus haluaisit vaikka jakaa reseptejäkin täällä? :)

Oc

Anonyymi,Hei. Postausideoita edhottomasti jatkossa tänne vaan. Juuri tulin itseasiassa salilta ja teen siitä illemmalla pienen jutun :)Reseptejä jaan mielelläni. Rupean laittamaan niitä jatkossa ruokajuttuihin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram